Şimdi Ara

OSRAM LED VAlue 10w nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar evimdeki tüm lambaları değiştirdim. hepsini osram led ampul taktırdım
    OSRAM LED VAlue 10w = 60w value classic a 60 e27 6500k yazıyor. 806 lm
    beyaz olanını tanesini 15 tl den aldım fiyat uygunmu?
    daha önce osram almışdım güneş ışığı renklisi o çok ağır bu yeni aldığım modele göre. bu aldığım model iyimi bilgisi olan varmı.
    bauhauseden aldım. kutusunda 10w = 60w yazıyor fakat ampulun üzerinde 8,5w yazıyor kafam karıştı .
    5 li avize var 22m2 odaya bu ampullerden 5 tane taktım birde yatak odası 15m2 2 li avizeye bunlardan taktım.
    806lm azmı sizce birde
    NextLED (Next&NextStar) E27 11W Beyaz Led Ampul
    i gördüm bu nasıldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 15 Mart 2016; 19:09:40 >

• bu arada şuan bauhausede osram 10watt=60watt=806 lümen warm white 3 lü paket 29 tl sarı renk yoksa alacakdım beyazı 3 lü paketi yok tekli var oda 15 tl tanesi. bu önceki aldığım osram led gibi değil çok daha hafif acaba kalitesizmi diğer modelime göre onuda düşünmeye başladım
  • Beyler a101'den tanesini 6.95'e aldım 11 adet aldım o kadar vardı bence bayağı iyi

OSRAM LED VAlue  10w nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 18 Kasım 2016; 13:25:54 >
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Ben de alacaktım hemen bitirmişler. Bir yapı marketten 4-5 lira daha fazlaya almıştım güzel aydınlatıyor tavana gölge yapmıyor. Kutuda 10 ampulün üstünde 8,5w yazıyor. Ampulün üstündeki mi doğru bilmiyorum artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enarr

Ben de alacaktım hemen bitirmişler. Bir yapı marketten 4-5 lira daha fazlaya almıştım güzel aydınlatıyor tavana gölge yapmıyor. Kutuda 10 ampulün üstünde 8,5w yazıyor. Ampulün üstündeki mi doğru bilmiyorum artık.

Biraz önce banyoya taktım acayip aydınlattı bu fiyata çok iyi valla , 5 wattlık cata marka olanlardan 2 kat daha parlak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.