Şimdi Ara

Osmangazi Köprüsü ve Otoyol A.Ş Soygunu Videolu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
3
Favori
2.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Okudukça içim sıkışıyor, kanım çekiliyor. Göz göre göre yapılıyor bir de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "siz takip edeceksiniz tek taraflı olmaz" diyor..


    binlerce araç söz verip firmaları kollayan devlet vatandaşını yalnız başına mı bırakıyor yani? söz verilen araç sayısı gerçekleşmese bile para ödeyip firmayı ihya eden devlet vatandaşına takip et mi diyor burada şimdi? ...o nasıl şey..

  • HGS konusu nedeniyle Kuveyt Türk ile bir sorun yaşamıştım ve tamamen haksız yere geçiş ücretleri hariç 1500 TL ceza ödemek zorunda kaldım. Bütün kanıtlarıma rağmen hatalarını asla kabul etmediler.


    Ben de haliyle KGM'ye ilettim konuyu. Yanıt olarak bu sorunu bankanızla çözmeniz lazım dediler. Yetkilendirdiğiniz kurum beni mağdur ediyor, ben de size bildiriyorum dediğimde ise yapacak bir şeyimiz yok diye başlarından savdılar :)


    Sonrasında bunların BDDK'sı olan TKKB'ye şikayet ettim, onlar da umursamadı, kendileriyle ilgili olmadığını belirttiler.


    Yani özetle kim bu ülkede asla mağdur olmayın, yapayalnız kalırsınız. Ama ortamlarda sorsan kul hakkı, din diyanet falan zırvalarlar. Haram zıkkım olsun o cezada ödediğim her kuruş.

  • Nedense böyle durumlarda sistem hiç bir zaman son kullanıcı lehine işlem yapmaz. Ben bilinçli olarak hatalı ve yüksek tarifeler sisteme yüklendiğini düşünüyorum.


    Bir itiraz durumunda verilecek cevapları da aşağı yukarı tahmin ediyorum.


    -Sistemsel hata kaynaklı...

    -Bir personelin hatalı veri girişinden kaynaklı...

    -Sistem dışı müdahale ile veriler değiştirilmiş...


    gibi cevaplara hazırlıklı olun. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobay -- 22 Haziran 2021; 10:10:40 >
  • megaladon kullanıcısına yanıt

    Saçmalığın bir başka boyutu da bu verilen cevap zaten. Ne demek siz takip edeceksiniz! İstanbul-İzmir arasında onlarca giriş çıkış noktaları var, ben buraların kaç lira olduğunu bilemem ki. Bu verdikleri cevap özetle şuna çıkıyor: "Biz dolandırıcıyız, sizden sürekli fazla para çekebiliriz, o yüzden siz de kontrol edin eğer yakalarsanız bizi düzeltin yoksa biz size bindirmeye devam edicez."

  • 195 nedir yaa Osmangazi Köprüsü ve Otoyol A.Ş Soygunu Videolu 

  • kadobay kullanıcısına yanıt

    Elbette ki bilinçli ve art niyetli bir şekilde böyle yapıyorlar. Bilgisayar mühendisiyim, naçizane bu sistemlerin de nasıl işlediğini çözümleyebiliyorum. Sistem için burada iki durum söz konusu,


    1. si gerçekten plakayı girdiğim yerde okuyamaması. Bu durumda ödeme noktasına geldiğimde turnikenin hiçbir şekilde otomatik olarak açılmaması lazım çünkü girdiğim noktayı doğru bir şekilde kaydedemedi.
    2. durum ise okuma işleminin doğru bir şekilde gerçekleştiği ve ödeme noktasına geldiğinde sistemin otomatik bir şekilde girdiği noktaya göre olan ücreti tahsil etmesi.


    Özetle, HGS bulunan aracımdan otomatik olarak ücret tahsil ediyorsa burada sistemsel bir problem olamaz. Ortada çok net bir şekilde vatandaşın dolandırılması söz konusudur.

  • zatrox kullanıcısına yanıt

    Tüm bu yaşananlara rağmen sesinizi kimsenin duymaması daha da üzücü. Yahu hakkımızı arayamayacak mıyız bu memlekette, arayacaksak nasıl kime şikayet edip arayacağız? Olayı ben mi kafamda büyütüyorum, anlamıyorum. Çevremden yada "yetkili" makamlardan umduğumu bulamayınca insan normalleştiriyor bazı şeyleri. Belki de en tehlikelisi bu, alışmak.

  • iGroN İ kullanıcısına yanıt

    Ona artık sesimiz zaten çıkmıyor, bari 153 ü 195 olarak tahsil etmesin soyguncular


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultrahasan U kullanıcısına yanıt

    Ben de aynı şeyleri yaşadım, hissettim. O yüzden burada bu konuyu açtım zaten. Şu an sadece CİMER'e şikayet edebildim. Bir şey çıkar mı bilmiyorum ama gelen cevabı da buradan paylaşıcam geldiğinde.

  • Devlete güvenmek için tek bir haber göster.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen ay da benzer durumu yaşadığımı ifade etmiştim. Aşağıdaki görüntü geçmiş aya (16.05.2021) ait HGS hareketlerimi gösteriyor. Açıkça görüldüğü üzere ilk olarak 195 çekip ardından benim itirazım üzerine iade edip 153 lira çekiyor. İşlem saatleri arasında 2dk var. 2dk 'da otoyolun herhangi bir noktasından çıkamayacağıma göre sadece bu giriş-çıkış hareketlerim bile bunları dava etmede yeterli olmalı.


    Osmangazi Köprüsü ve Otoyol A.Ş Soygunu Videolu




  • Yukarı çıkardım. Kullanmıyorum o şehirde değilim ama hergun kullanan yüzlerce insanin bilgilenmesi icin guzel bir konu 👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapılan fazla tahsilata ceza uygulamayan devlet suçsuz mu? Bence bu firmayı denetleyen kurum ve kuruluşlara varan bir caydırma uygulanmalı ki, arkadaş ben hesabı iyi tutmazsam zararı yine ben görürüm diyip yapmasın.

  • Lee-on! kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam. Ben de buraya paylaşırken hiç olmazsa dedim insanlar bilgilenir, gönül ister ki çok daha ötesinde yaptırımlar görelim ama nerede...

  • milletini seven başka bir yönetim şekli yok yeryüzünde her şekilde seviyorlar bizi

  • Gişe memuresine bak birde utanmadan sizin kontrol etmeniz lazım diyor tek taraflı olmaz diyor :) pişkinliğin utanmazlığın terbiyesizliğin son noktası.

    Kim kontrol ediyor, kim biliyorda bunu müdahale edecek?

  • Rio_34 kullanıcısına yanıt

    sert konuşsa ne olacak ki o görüşmeyi yapan call center görevlisi garibanın teki, olayla uzaktan yakından alakası yoktur


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir keresinde de ogs olmasına rağmen arızalı diye nakit tahsil etmişlerdi benden, kayda geçmedilerse günahları boyunlarına, çünkü devletten de garanti geçiş ücreti alıyorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.