Bildirim
osmancakar123 - EA Günlük

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

2 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
Başarılar hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tesekkurler hocam cumleten..
Netler nasil hocam
tyt 85-100 arasi her neti gordum ortalama 90 geliyor ayt 60-72 (sos1den cikiyor yanlislarim cogunlukla) ama 2 3 denemede bir 10 15 net tokat yedigim oluyor. son ozdebir oyleydi 80 tyt 70 ayt vardi :(
Netler süper hocam hedef ne ?
boun isletme istiyordum ama son olaylardan sonra cok sicak bakmiyorum...
özdebir cevap anahtarı var mı hocam
-
bende yok, olan varsa bana da ativersin
Kolay gelsin hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 27 Mart 2021; 14:43:17 > -
80-85 bandındayım hocam bende. Biyoloji de bir konum kaldı, +5 biyoloji ekleyip muhtemelen 85-90 arasına bu hafta bitmeden sabitleyeceğim. Durumunuz çok iyi bence. Tyt de denemeden sonra analiz ÇOK ÖNEMLİ. Her yaptığınız yanlışı deneme sonrası son kez görmeyi hedefleyin, kısacası yanlışlarınız üstüne gidin, o yanlış, o eksik o deneme de kapansın.
Benim ayt netlerim 50ye demir atmış durumda (25sos1-25mat) tavsiye verebilir misiniz?
tesekkurler hocam
hocam ayt matta tek yaptigim sey hayvan gibi soru bankasi cozmek oldu. 6 7 kaynak dondum 1 tanesini bastan sona cozdum digerleri yarim yamalak. size onerebilecegim fonksiyon donusumlerini (oteleme mutlagini alma vb) adiniz gibi bilirseniz yorum gucunuze cok fazla katki sagliyor. sos1den ben de muzdaribim ondan dolayi fazla bir sey soyleyemeyecegim
toder tyt eklendi..
Başarılar hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Osman yks ye Çakar
-
tesekkurler hocam
toder ayt yorum eklendi
toder netler eklendi
merkez tyt eklendi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

yattik arkadaslar yattik 85-90 tyt 61.25 ayt bekliyorum. 2022de girecekler gunlugu bastan sona okuyup ibret alin. siz her ne kadar calissaniz da bazen sadece sansli olmak gerekiyor. gecen sene girsek cok daha iyi siralama yapacaktik belki ama alin yazimiz buymus demek ki
|
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X