Şimdi Ara

Osis mess up mat gum kullananlar yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
22.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Osis mess up mat gum aldim beyler ama sacima sekil verdikten 2-3 saat sonra bozuluyor 3 tl lik hobby bile daha iyi sekil veriyor.Sacim uzun ondandir diye dusundum once sacimi biraz kestirdim gene ayni tas ayni hamam...Saci hic jole surmemis gibi mat gosteriyor eyvallahda bozuluyor beyler sacimin onunu kaldiriyorum 2 saat sonra eser kalmamis.Anlamadim herkes ovguler yagdirmis ama ben yapamadim nasil kullaniyosunuz bu mereti?

• matematik dersine beden hocan mı giriyodu senin? 1 kere alıyosun 4-5 kutu, içinden bi tanesini beğeniyorsun ve artık hep onu kullanıyorsun.. aynı performansı daha ucuza alıyorsan iyi bişey yapmışsındır, bende inandığı şeyi körü körüne savununlara çok gıcık olurum.. heralde osis türkiye distribütörü arkadaş

not:1 seneden fazla süre osis kullandım
  • Taft sprey sık şekil verdikten sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Heroéß

Taft sprey sık şekil verdikten sonra.

hocam pekı normal mı bu kadar çabuk bozulması?
    Looking At You
    I Can Read Your Mind
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkbluestaz

quote:

Orijinalden alıntı: Heroéß

Taft sprey sık şekil verdikten sonra.

hocam pekı normal mı bu kadar çabuk bozulması?

Bilmiyorum ben got2b matt paste kullanıyorum sanırım ikisi de schwarzkopf ürünü ama benimki 08:00-17:00 arası bozulmadan kalıyor.

Önce saçı yıka, sonra kurut. Fön ile istediğin şekili ver, sonra paste'i KURU ellerıne yay ve şekil ver. En sona da biraz uzaktan sprey sık. Yakindan sıkarsan matlık gider.

Kolay gelsin.
  • saçını yıkadıktan sonra havluyla durula tam kurutma , hafif nem kalsın ondan sonra sür bu şekilde bozulmadan uzun süre gider , saç kuru olunca uygulanırsa malesef uzun süre şekli koruyamıyo onun içinde sprey almalısınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saçını yıka kuruturken aynı zamanda şekil ver sonra mess up sür sonra saçının dibine sokmadan sprey sık. spreysiz, hele ki rüzgarlı havalarda şeklini koruyamiyor ama mat görüntüsü çok iyi
  • osis'e o kadar para vericeğine tam aynı olmasa da benzer iş yapan çok daha ucuza wax'lar var.. ben osis parasına gittim bilmediğim 4-5 kutu değişik wax aldım, hepsini attım çöpe 1 tanesi inanılmaz güzel çıktı, aylardır onu kullanıyorum fiyatı da 4.99

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank Lapidus -- 16 Mart 2012; 17:49:32 >

DH Body Builders + DH Fight Club [Boxing]
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhiziroglu

osis'e o kadar para vericeğine tam aynı olmasa da benzer iş yapan çok daha ucuza wax'lar var.. ben osis parasına gittim bilmediğim 4-5 kutu değişik wax aldım, hepsini attım çöpe 1 tanesi inanılmaz güzel çıktı, aylardır onu kullanıyorum fiyatı da 4.99

Ucuz mal alacak kadar zengin değilim diyecektim ki kendinde söylemişsin 5 adet x 4.99 TL=24,95 TL eder.
    Oysa ki Osis Mess Up(Mat Gum)= 24,00 TL
    Ucuz alıp iyi bir şey yapmış gibi övünenlere oldum olası gıcığımdır..

Orijinalden alıntı: seF[o]

quote:

Orijinalden alıntı: bhiziroglu

osis'e o kadar para vericeğine tam aynı olmasa da benzer iş yapan çok daha ucuza wax'lar var.. ben osis parasına gittim bilmediğim 4-5 kutu değişik wax aldım, hepsini attım çöpe 1 tanesi inanılmaz güzel çıktı, aylardır onu kullanıyorum fiyatı da 4.99

Ucuz mal alacak kadar zengin değilim diyecektim ki kendinde söylemişsin 5 adet x 4.99 TL=24,95 TL eder.
    Oysa ki Osis Mess Up(Mat Gum)= 24,00 TL
    Ucuz alıp iyi bir şey yapmış gibi övünenlere oldum olası gıcığımdır..

matematik dersine beden hocan mı giriyodu senin? 1 kere alıyosun 4-5 kutu, içinden bi tanesini beğeniyorsun ve artık hep onu kullanıyorsun.. aynı performansı daha ucuza alıyorsan iyi bişey yapmışsındır, bende inandığı şeyi körü körüne savununlara çok gıcık olurum.. heralde osis türkiye distribütörü arkadaş

not:1 seneden fazla süre osis kullandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank Lapidus -- 16 Mart 2012; 19:09:35 >

• Hafif sac nemliyken surdum fon falan yapmaya calistim ise yaradi gibi :)

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

konu acayip hortluyor farkındayımda hocam ismi ney bu 4.99 olanın :D

Orijinalden alıntı: Hugo Chavez

quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

konu acayip hortluyor farkındayımda hocam ismi ney bu 4.99 olanın :D

Evet 3 sene geçmiş aradan :) ve anladım ki hala aynı wax'ı kullanıyorum

Fonex Extra Doğal Görünüm, bundan 1 kutu alın ve kendiniz görün

• darkbluestaz kullanıcısına yanıt
    Aldığın ürün çakma olabilir çünkü piyasada bire birleri var . Ayrıca ben osisin pudrasından başka ürününü tercih etmiyorum . Yanlarında prof destekleyiciler kullanılmadıgı sürece bir şeye yapamıyor her spreyde osise uymuyor işte .

• 3 yil olmus ve ben hala osis kullaniyorum ve cok memnunum denize gir cik bozulmuyor Fiyati herkes tutturabildigi fiyata satiyor bi ecza deposundan tanesini 16 tl den almis babam 3 tane hala bitmedi, 40 tl ye falan almayin sakin

kullanim sekline gelecek olursak banyo sonrasi nemli saca suruyosun ustune sac spreyi ve guzel bir fon cekince kalip gibi oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkbluestaz -- 13 Şubat 2015; 13:38:20 >
  • Flex wax sert tutuşlu olan onu almalıydın. mess up orta tutuş. Bu ürünler zaten mat doğal görünüm için yani saçın önü inmesi normal fönünü iyi çekip waxla sabitleyip yapıcaksın yinede hafif bozulabilir.

Üstüne birde sprey mi sıksam diyorumda İyice kafa çorba olucak bu sefer :) :) Aslında joleye waxa falan karşıydım. Zaten ürünü bu yüzden seçtim o kadar doğalki tarakla tarıyorum , aynada bakıyorum hiç belli olmuyor.

Fakat bunun maximum tutuşa sahip olanı mevcutmu acaba. Flex wax dedikleri parlaklıkla sonlanma yazıyor. Yani parlak sanırsam. Doğal ve Mat olması gerekir.
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.