Şimdi Ara

Os x yosemite kurulumu sırasında 'bu uygulamayı yeniden çalıştırmayı deneyin' uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • macbook pro 2011 early sahibiyim. cihazda os x 10.10 kuruluydu, temiz bir kurulum yapmak istedim ve cmd+r ile disk izlencesini açtım sonra sistemin kurulu olduğu bölümü sildim.

    sonra yine aynı şekilde cmd+r ile girip os x'i yeniden yükleyi tıkladım. "os x'i indirmek ve geri yüklemek için bilgisayarınızın uygun olup olmadığın Apple tarafından doğrulanacaktır." penceresinde sürdüre basıyorum biraz bekliyor ve ardından "yükleme hazırlanırken bir hata oluştu. bu uygulamayı yeniden çalıştırmayı deneyin." uyarısını alıyorum. bazen de "cihazınız için yükleme bilgisi bulunamadı applecare e danışın" uyarısını alıyorum.

    ne yaptıysam olmadı. windows üzerinden dmg indirip transmac ile açıp usb hazırladım o da olmadı. aynı durumu yaşayan veya ne yapmam gerektiğini bilen arkadaşların önerilerini bekliyorum.



  • Bildiğim kadarı ile Macos Lion sürümünden sonra direkt internet üzerinden yüklene biliyormuş, belki de laptop daha yeni sürümü desteklediği için eski sürümü yüklemiyordur, en son Lion'a kadar destekli laptopta başıma geldi, üzerinde yüklü olan MacOS Snow Leopard'ı yükleyemedim.
    Linkteki tuş kombinasyonlarını deneyin. https://support.apple.com/tr-tr/HT204904

    Bir ikincisi de Internete Ethernet kablo ile bağlanıp yüklemeyi deneyin, bazen wireless ile yüklenmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 3 Temmuz 2017; 19:21:6 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.