Şimdi Ara

örümcek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Daha patch gelmedi. Rezillik üstüne rezillik bir yönetim var. En geç tR sunucusuna oluyor ne oluyorsa. Ondan sonra TR sunucusunda kalın diyorlar. Ne kalıcam playerları geç daha yönetim de iş yok !

bu arada yönetimi şikayet ediceklerdi ne oldu o konu haberi olan var mı ?
  • avrupadaki işlerini bitirir bitirmez gelicekmiş az önce konuştuk.
  • oynaması eğlenceli fakat team fight'da çöp bir karakter. W hariç bütün skiller bireysel.
  • cok single burst bi karakter muthis bi farming kiti de yok acıkcası. ama gayet iyi bi burst u ve takip edebilme ve kacma skilli var spider formdaki e ile. e disable da var.fena degil bence.bi zhonya ile 4 saniye untargetable olabilirsiniz e ile birlesince. human q w spider q olası flashlarada e ile yanına zıplayıp guzel işler yapılabilir. spiderdaki w cok useless gibi healingi cok az. attack speedin cok bi esprisi yok. ad kasan olurmu bilmiorum . ad scale alan bi spell i yok. Q da scale 1/50 ap oranında % ile calıstıgı icin scale az. w nun scale i % 70-80 oranında felan. e skillinde zaten damage yok human form da damage vurmadan stun.
    spider form da da gap closer. ultide de bi damage yok movement mr armor bonusları ve basic ataklarda damage bonusu var kucuk caplı. almak isteyenlere acıklayıcı olmustur umarım.unutmadan human formda max health spider formdada missing health ile calısıyor bonus damage yanlıs hatırlamıosam. hayırlı bayramlar
  • RIOT'un Türkiye ile ilgilenmediği örümceğin spotlightında Türkçe alt yazısı olmadığından belli.
  • Ad mekaniği var ama skilleri ap'den etkileniyor.Sıradan bir championdan daha zor uzmanlaşmak zaman alacaktır.
  • baya zorlu bir hero oynaması baya zor fazla pratik isteyen bir hero. çok fazla sydra gibi olacak fazla tutulan bir hero olmayacak bana göre
  • Bi iki skilline ad scale ekleseler direk alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.