Arkadaslar bende alt çene geriligi var ve dişlerim a dan z ye şekil olarak bozuk. özellikle üst ön dişlerim öne doğru, alt çenede geri olunca hem alt ön dislerim dogrudan damaga vuruyor hemde dudagim çok dişari dogru bakiyor. neyseki artik tedaviye basladim dün tellerim takildi doktorum bana tedavinin 1.5 yil sürecegini yazin sonuna dogru haber verecegini ameliyat icin bazi hastanelerde siraya girmem gerektigini soledi. yani siranin gelmesi vs vs muhtemelen 7-8 ay belki 1 yil sonrasini bulucak. fakat etrafimda gordugum insanlardan yola cikarak sanki 1.5 yil cok iyimser bir süre gibi geldi. benden cok daha az problemli diş ve çeneye sahip insanlarin bile tedavileri 2-3 yil sürebiliyor. bu kadar kisa sürede bastan sona bitebilir mi tedavi? teller için malesef 22k ödedim. yakin zamanda çene ilerletme ameliyati olan birileri varsa bana bi fikir sahibi olmak adina odedikleri fiyati yazabilir mi? 2 ay önce bezmialemde tek çene 9.000 diye duymuştum. bu fiyat acaba 1 yil sonra ne kadar artar ekonomiye hic guvenemiyorum. üst 20likler cekildi altlar gömülüymüş istanbul anadolu yakasinda yakin zamanda gömülü dis cektiren birileri varsa fiyat hakkinda bilgi verebilir mi? dislerimin ucunda beyaz lekeler var doktorum tedavi sonunda beyazlatmayla hallederiz demistide cok uzun bir süre baska bir yöntem var midir bunun icin? ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim