Şimdi Ara

Ortaokul ve Lise Çağındaki Kızlarda Bile Taciz ve Tecavüz Korkusu Var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
4
Favori
8.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bunun adı batı seviciligi ama suç sende değil seni eğitmeyen sana vatan sevgisini asilayamayan anne ve babanda birgun yurt dışına çıkma imkanın olursa ne demek istedigmi anlarsın bırak tacizi tecavüzu bazı şehirlerinde sen erkek olarak yürüyemezsin bile.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KırmızıElma K kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekten gerici ya da yobaz asla değilim ama dini değil insanı ahlak kavramına dayanarak bu toplumun ahlaki bozuldu diyorum. Sadece cinsellik manasında da değil, sosyal medya çok bozdu bizi.



    He bu arada biraz empati yapalım. Bize her gün 10 tane kız mesaj atsa senin saksafonunu şöyle yalarım böyle yalarım diye bizim de bi egomuz şişer herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece yarısı aidat mı verilir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • I_L_G_I_N I kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Kızlar yüzünden böyle veya erkekler yüzünden böyle diye bir durum yok. Şuan içinde bulunduğumuz durum herkesin suçu. İnsanlar birbirine güvenmiyor. Herkes her anlamda kazık atma peşinde. Arkadaşlıklar sahte sevgililer sahte eşler sahte.



    Mark Zuckerberg'in üniversite hayatını alan bir film var tamamı doğru mudur bilinmez ama büyük çoğunluğu doğru. Filmde Mark bir kızla çıkıyor ve kız ona "Sen iyi bir yazılımcı olabilirsin ama aptalsın diyor. Sonra mark yurda gelip Harvard'in internetini çökertiyor. Popüleritesi artıyor. İnsanlarla tanışıyor ve Facebook fikrini ediniyor. Hatta Mark Facebook uğruna üniversitedeki tek dostunu kazıklıyor. Düşün kuruluşu böyle olan bir site. Keşke Erica yemekte markı reddetmeseydi şuan Facebook olmayacaktı belki de daha farklı bir yaşamımız olacaktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _mp_

    Gece yarısı aidat mı verilir?
    Bir dhlinin tipinin geceyarısı görülmesi kızda Nuri Alço ile karşılaşma etkisi yaratmistir.olay normaldir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest87628

    Su sosyal medya hesaplarına kim bilir abazalar neler yazıyordur diyenleri anlamıyorum açmasın o zaman sosyal medya ben hayatımda hiç kullanmadim öyle salak şeyler kullanmayan da bir ben varım galiba kendimi çağ dışı kalmış gibi falan da hissetmiyorum kullananlardan da nefret ediyorum bombos insanlarla aynı uygulamayı kullanmak bile bende düzensizlik hissi uyandırıyor. Demem o ki hesap açıyorsa günde 100 tane abaza da mesaj atar tabi daha o yaştaki çocuğun öyle bos islerle ugrasmak yerine dersini çalışması veya ilgi alanlarıyla ilgilenmesi gerekir
    Bu ne sığ bir düşünce arkadaş ya yuh diyorum o kadar kişi de artılamış. Benim gözümde mini etek giymesin o zaman diyenlerden hiçbir farkı yok bu mesajın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl Türkçe?
  • Hayatındaki tek amacı karı becermek olan adamlar gelip burada biz de rahatsız oluyoruz yazmasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanlar vahşice karşısındakini süzüyor bakışlarından canavar hissi olduğu belli oluyor erkek kadın bakışlardan rahatsız oluyor toplum olarak gözün içine bakmanında ayıp olduğunu bilelim gayrıı ama neredee düzelmez bu toplum kronik vaka
  • Son kısma eklemişsin de hocam bunun esas mal edilecek yeri siyaset, ideoloji ve zihniyet
    Bunlar değişse zaten bu tür dertlerimiz ortadan kalkıyor..
  • Hale bak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birde şu "kızlar gece istediği saatte dışarıda dolaşır" lafından sıkılmadı mı kimse ya ? Tamam tarafınız belli olsun diye diyorsunuz da ciddi ciddi diyenler de var. Özgürlükçü olmak ile beyinsiz olmak arasında fark var bence.

    Yazın ortasında arkadaşlarla halı saha maçından sonra gece 10-11 en geç 12 gibi evlere gideriz, belli bir mesafeyi tek başıma yürürüm, ben erkek halimle tek başıma o sokaklardan eve yürürken bile tedirgin oluyorum. Manyağın biri çıkar çekmiştir kafayı saplar bıçağı gören de olmaz duyan da olmaz. Daha 2-3 gün önce haberi çıktı manyağın biri şeytanım ben diyerek 4 kişiyi bıçaklamış 2'si ölmüş . Ortalık manyak dolu . Kaldı ki kızlar kendilerini koruma da daha yetersizler. O yüzden şunu anlayın Türkiye'de yaşıyoruz ve belli bir saatten sonra sokaklar tehlikeli, bence her saatte tehlikeli . Yani her an biri çıkıp şeytanım ben diyerek gündüz vakti sizi bıçaklayıp öldürebilir . Hani hem diyosunuz hastalıklı insanlar var hem de diyosunuz ki kızlar istediği saatte dışarı çıkmalı . Çelişiyor. Seul'un güvenli sokaklarında yaşamıyoruz Türkiye burası.




  • Anlayabilene kardeşim sen iyisini yapıyorsun bana kalırsa. Ben sosyal medya kullanıyorum maalesef ama eskiden bağımlılık seviyesindeyken şimdi ise varı yoğu bir benim için.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaratıklar kundaktaki bebeye tecavüz ediyorlar, lise ve ortaokuldaki gençlerimiz onlar için sıkıntı mı? Art niyetli tüm yaratıkların en yakın zamanda ölmesi dileğiyle...
  • Kira veya aidat neden elden ödenirki. Bankanhesabina yatirin gece yarisi aidat ödemek icin ziline basilirsa ve kiz tek basinaysa elbette korkar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DRUGS kullanıcısına yanıt
    Telefon dilim ingilizce. Rahatsiz olmaniz güzel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlari gereksiz korkulara sokmak yerine gündüz saatlerinde aidat vermeyi tercih edebilirsin



    Çok mübarek ülkede yaşamıyoruz. Bende kız olsam gecenin 11 inde aidat vermeye gelse adamin teki oturur düşünürdüm gün mü bitti bu adam gece geliyor diye



    Ayrıca insanlarin kapilarini akşam 9 dan sonra çalmak rahatsiz edici.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-3E41C059B

    bu mesaji gercekten 42 kisi artiladi mi ulan ?

    Alıntıları Göster
    42 kisi diyorsunda yeni nesil ergenler zevk aliyor abazalarin kendisine mesaj atmasindan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spartan hoplite kullanıcısına yanıt
    Erkek sapıklar kadar kız sapıklar da var. Ağza alınmayacak şeyler gördüm duydum başıma geldi. Sadece bizim ülkemizde böyle sanmayin. Avrupa'da da Amerika'da da böyle. Toplumun belli bir kısmı sapık veya azgın. Artık nasıl tabir edilirse. Bunu normalleştiriyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.