Şimdi Ara

Ortalama benzinli araçla Ankara Bolu arası araçla git gel kaç tl yakar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar düzenli olarak Ankara ve Bolu'ya git gel yapmanın bana aylık ne kadar maliyeti olur sizce? Bulunduğu şehirden yakın şehirlere düzenli git gel yapan var mı aranızda?

• Hocam yakın zamanda ben de Bolu-Ankara arası git gel yapicam.Herhangi bir servis ayarlayabildiniz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortalama 200km git 200km dön toplamda 400km yol desek,

Yine ortalama 1.6 bir benzinli aracın şehir dışı 100km'de ortalama 7 Litre yaktığını varsayalım;

28lt git gele yakar x 40TL litresi = 1120tl gibi bir hesaba gider gelir.

• fbilker1907 kullanıcısına yanıt

Benim araba 1.6 dizel leon şehir dışı 4.5 lt yakıyor 7 ne? Bmw x5’e mi biniyon dayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bolu dağına tırman in az biraz şehir içi dur kalk atmosferik 1.6 canlandır kafanda kullandıysan 7 derdin sende arkadaş tam marka model verirse biraz daha nokta atışı olurdu tabi bunlar tahminler

• www.yolharitam.com
    Bolu - Ankara arası mesafe ve yol tarifi | Yol Haritam
    http://www.yolharitam.com/404.php

33.66 litre demiş 30 bile desek benzin 40.79 bugün aldım shell normal çünkü v-poweri bitirmiş herifler 16'da. linkten bakabilirsiniz ama yarın ne olur bilinmez bu gece zam falan diyorlar. bir sefer git gel 1200 lira falan yakar yani temiz 12.02.2024 itibariyle. ayda 21 23 gün işbaşı memur 25.200-27600 lira ya da özel sektör 31.200 lira ya da her gün 34.800-37.200 lira tutar. öncelikle are you out of your mind? diyorum ve bunun için konu açacağınıza ya da arayıp hortlatacağınıza, tartışacağınıza google'dan baksanız hem size hem bize kolay. yediniz 5 dakikamı şimdi düşünün durun helal edecek mi diye? yukarıdaki arkadaş 35 dakika uğraşmış o ne olacak? 

• fbilker1907 kullanıcısına yanıt
    Evet hesap doğru emeğinize sağlık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.