Şimdi Ara

Ortak İnternet Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar arkadaşımla ortak internet bağlatıcaz arakdaşım 200 metre ötedeki karşı apartmanda oturuyor nasıl birşeyler yapabiliriz yardımlarınızı bekliyorum.



  • hanc0cq H kullanıcısına yanıt
    Kablosuz modemin anten tertibatına 7db lik anten takıp sizin cihazınızın göreceği duvara uzatma kablosuyla monte edecek ve sizde laptop kullanıyorsanız wifiniz yetersiz geldiğinde edu marka 5db lik yada 7 db lik wifi adaptör almanız başka yolunuz yok...
  • Dediğim gibi mesafe 200 metre karşıdaki apartman ama cephesi caddeye bakıyor bizim apartmana bakmıyor masaüstü bilgisayarı ben kullanıyorum interneti ben bağlatıcam o benden bağlantı yapacak
  • usb adaptorlerle tam stabil bir baglanti olmayabilir dış ortam ap lere yonelin

    arada engel kot farki ne kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi karşı karşıya iki apartman düşünün arasında sadece 100 metrelik bir ortapark var dümdüz alan hiçbir engel yok sadece apartmanın bize bakmayan tarafında oturuyor arkadaşım
  • hanc0cq H kullanıcısına yanıt
    Ev kullanıcıları için allengirli çözüm aramak pek randımanlı değil bana kalırsa. Burada en iyi çözüm sizin oturduğunuz apartmandan bir komşuyla, arkadaşınızın da kendi komşusuyla basitçe interneti paylaşmasıdır. Zira uzak mesafe açık alanda amatör kablosuz çözümler çok can sıkıcı olabilir.

    Hani iki şube arası profesyonel bağlantı ihtiyacı olsa proje üretelim ama burada doğru olan en yakın komşuyla interneti paylaşmaktır. Sosyal sorumluluk açısından da doğru olan budur :)
  • 200 mt. mesafe tamam ama modem direk sizi görebilecek şekilde mi konumlandırılmış? arkadaşının kullandığı modemin marka ve modeli nedir ? ne kadar bütçe ayırabilirsiniz, bunları söyler misiniz? hop ben bağlatıcam olmaz öyle bunları söyleyin daha iyi yardımcı olayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir.uluag -- 11 Aralık 2013; 13:15:25 >
  • Paintten amatör bir çizim yaptım arkadaşlar lütfen gülmeyin buyrun. Arkadaşım laptop tan bağlanacak bende masaüstü bilgisayar var modem airties rt205 bütçede sıkıntı yok çok aşırı olmadıkça.İki farklı karşılıklı apartmandayız arkadaşımın daire öteki tarafı görüyor yani benle arasında sadece onun apartmanında bir daire var :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanc0cq -- 11 Aralık 2013; 17:59:57 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.