Şimdi Ara

Ortak Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Beyler Kımse Bırbırıne Guvenmıyo Ama Mumkunse Ortak Olmak İçin 1 Char Arıyorum Job Farketmez Charınızı Soymam Gızlı Sorusunu Felan Istemem Sadece Gamer Olurum Charınızda Oda Anca Arada Eserse
    Napalım Elımızde Char Kalmadı Oynayacak Bende Askere Gıtcem Char Almak Istemıyorum Ama Ko Oynamak Istıyorum 0 Yuzden Yardımcı Olacak Arkadaşlar Bana Pmden Sölerlerse Sevinirim

• kimse birbirine güvenmio deme ve imzama bak bi o lafdan önce
  • Aynen Bende Arıyorum ama 60+ Ben kasamadığım için ardream duruyor bana zaten kimse güvenmez
    quote:

Orjinalden alıntı: sertan322

kimse birbirine güvenmio deme ve imzama bak bi o lafdan önce

Bize qüvenen oLmaz
  • sadece msnden tanıştıgım adam bana gold üyelik alıyo charlarının bilgilerini veriyo bende ona veriyorum

bi nevi dürüstlük meselesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: BursaLe

sadece msnden tanıştıgım adam bana gold üyelik alıyo charlarının bilgilerini veriyo bende ona veriyorum

benim durumumda o charda suan 27gün gold var diesel aldı
  • quote:

quote:

sadece msnden tanıştıgım adam bana gold üyelik alıyo charlarının bilgilerini veriyo bende ona veriyorum

benimde 18 gün kaldı şuan item arıyoruz edanada dol +7 ve ii +7 alınır istten

• bu Ortak Olayı genemı çıktı yaw
    kardeşim emeğin geçmeyen çarı nasıl kullanırsın
    nasıl zevk alırsın *
  • Bazende İnsanLar Mesj sayısına Bakarak MuameLe Ediyor , Çok qıcık oLuyorum , insanı tanıyor musun ? Tanımıyorsun eee , Belki ii bi insan , Msj Sayısı 1000+ oLupda kötü bir kişiLikLi İnsanDa oLabilir
  • Superparasite Senle bi geçmişimiz var ortak olabilirim exp yapabilirsek
  • oyunda tanıştığım bi arkadas bana item vermeye baslamıstı.sonra msn yardımlasma falan derken charıma ortak yaptım ve hic bi sorun yok bırbırımıze cok guvenıyoruz.herkes aynı olmuyo tabi,dogru arkdas bulmak koaly degıl bence sen yanlsı yapıyosun burdan 1 kere tanıstıgın bi arkdasın charına ortak olmak yanlıs.bence onceden tanısmıs olman gerek ki birbirinize guvenın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSibey

bu Ortak Olayı genemı çıktı yaw
    nasıl zevk alırsın *

evet sana katılıyorum 61 lwl warior verdiler areste ama ben oynama istemiyorum cunku sonucta benim kasmadiğim car onun icin fazla zevk vermez bana o car

Bencce kendin kas
  • quote:

nasıl zevk alırsın *

bende kendim kasmadım ama verilen sermaye ile itemlerini yaptım yani emeğim geçti bayağı
    DieselTroniC ile ortaklıgımız en üst seviyede basladı halende öyle devam ediyor ve bozmayada pek niyetimiz yok
  • quote:

quote:

28

quote:

quote:

nasıl zevk alırsın *

bende kendim kasmadım ama verilen sermaye ile itemlerini yaptım yani emeğim geçti bayağı
    DieselTroniC ile ortaklıgımız en üst seviyede basladı halende öyle devam ediyor ve bozmayada pek niyetimiz yok

Ewt, Bozmaya niyetimiz yok iyi anlaşıyoruz..Werilen sermaye ile o gece andream yaptırdıgın için gerisini ben getirdim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.