Evet Beyler Kımse Bırbırıne Guvenmıyo Ama Mumkunse Ortak Olmak İçin 1 Char Arıyorum Job Farketmez Charınızı Soymam Gızlı Sorusunu Felan Istemem Sadece Gamer Olurum Charınızda Oda Anca Arada Eserse Napalım Elımızde Char Kalmadı Oynayacak Bende Askere Gıtcem Char Almak Istemıyorum Ama Ko Oynamak Istıyorum 0 Yuzden Yardımcı Olacak Arkadaşlar Bana Pmden Sölerlerse Sevinirim
kimse birbirine güvenmio deme ve imzama bak bi o lafdan önce
Aynen Bende Arıyorum ama 60+ Ben kasamadığım için ardream duruyor bana zaten kimse güvenmez
quote:
Orjinalden alıntı: sertan322
kimse birbirine güvenmio deme ve imzama bak bi o lafdan önce
Bize qüvenen oLmaz
sadece msnden tanıştıgım adam bana gold üyelik alıyo charlarının bilgilerini veriyo bende ona veriyorum
bi nevi dürüstlük meselesi
quote:
Orjinalden alıntı: BursaLe
sadece msnden tanıştıgım adam bana gold üyelik alıyo charlarının bilgilerini veriyo bende ona veriyorum
benim durumumda o charda suan 27gün gold var diesel aldı
quote:
quote:
benimde 18 gün kaldı şuan item arıyoruz edanada dol +7 ve ii +7 alınır istten
bu Ortak Olayı genemı çıktı yaw kardeşim emeğin geçmeyen çarı nasıl kullanırsın nasıl zevk alırsın *
Bazende İnsanLar Mesj sayısına Bakarak MuameLe Ediyor , Çok qıcık oLuyorum , insanı tanıyor musun ? Tanımıyorsun eee , Belki ii bi insan , Msj Sayısı 1000+ oLupda kötü bir kişiLikLi İnsanDa oLabilir
Superparasite Senle bi geçmişimiz var ortak olabilirim exp yapabilirsek
oyunda tanıştığım bi arkadas bana item vermeye baslamıstı.sonra msn yardımlasma falan derken charıma ortak yaptım ve hic bi sorun yok bırbırımıze cok guvenıyoruz.herkes aynı olmuyo tabi,dogru arkdas bulmak koaly degıl bence sen yanlsı yapıyosun burdan 1 kere tanıstıgın bi arkdasın charına ortak olmak yanlıs.bence onceden tanısmıs olman gerek ki birbirinize guvenın.
quote:
Orjinalden alıntı: aSibey
bu Ortak Olayı genemı çıktı yaw kardeşim emeğin geçmeyen çarı nasıl kullanırsın nasıl zevk alırsın *
evet sana katılıyorum 61 lwl warior verdiler areste ama ben oynama istemiyorum cunku sonucta benim kasmadiğim car onun icin fazla zevk vermez bana o car
Bencce kendin kas
quote:
bende kendim kasmadım ama verilen sermaye ile itemlerini yaptım yani emeğim geçti bayağı DieselTroniC ile ortaklıgımız en üst seviyede basladı halende öyle devam ediyor ve bozmayada pek niyetimiz yok
quote:
quote:
28
quote:
quote:
bende kendim kasmadım ama verilen sermaye ile itemlerini yaptım yani emeğim geçti bayağı DieselTroniC ile ortaklıgımız en üst seviyede basladı halende öyle devam ediyor ve bozmayada pek niyetimiz yok
Ewt, Bozmaya niyetimiz yok iyi anlaşıyoruz..Werilen sermaye ile o gece andream yaptırdıgın için gerisini ben getirdim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme