Şimdi Ara

Ortak arayanlar - Lvl kasmada adam arayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

referans olarak istediğiniz kişileri verebilirim :)

lvl kasanınız varsa 70+ ve "adam akıllı "giden yardımcı olabilirim ama yeri geldi mi pk da yaparım :))
    biraz garip ama yani pişman olmassınız
    He bide 59 lvl da olabilir de pek sanmıyorum kimsenin pk arkadaşı istediğini

not : ortak dediğim sace id-pw yani gizli sorular sizde kalsın tabi karşı tarafında güvenilir olmasını istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimonKolonyasi -- 22 Temmuz 2008; 13:15:30 >

• İste üzerine değiştiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No. 429 -- 22 Temmuz 2008; 17:49:29 >
  • kimleri referans vercen bi isim alalım o kişide ben kefilim desin bakalım
    ?????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: zıbırıbıttınmı

kimleri referans vercen bi isim alalım o kişide ben kefilim desin bakalım
    ?????????????????????????????????????????????????????????????????????

demin Türkçe dersi veriyordun :>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallen4ngel -- 22 Temmuz 2008; 0:26:03 >
  • Ben kefilim nFaktoriyel'e birkaç yüz milyon exp kasmışlığı vardır. Asla hiçbir paraya iteme falan dokunmaz kimseye küfretmez. Charınızı emanet edebileceğiniz birisidir Cihat. 77 ve 75 char emanet edildi kendisine ne exp düştü ne np düştü ne de nakit düştü. Charına pozitif bir katkı arayanlar bence anlaşabilir.
  • aynı seymi iyi oku
  • lj ben kimim
    alienden kim var tanıdıgın :D
    msne geciyorum bekle sana yazacagım

msn e gec orda game over yazana tıkla :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zıbırıbıttınmı -- 22 Temmuz 2008; 0:36:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Titan'da oynayan arkadaşlarım...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Ben kefilim nFaktoriyel'e birkaç yüz milyon exp kasmışlığı vardır. Asla hiçbir paraya iteme falan dokunmaz kimseye küfretmez. Charınızı emanet edebileceğiniz birisidir Cihat. 77 ve 75 char emanet edildi kendisine ne exp düştü ne np düştü ne de nakit düştü. Charına pozitif bir katkı arayanlar bence anlaşabilir.

Teşekkür ediyorum Vahit abi
  • vahitle konuşayım senle goruşelim ok
  • ok haber bekliyorum ^^ pm attım msn için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimonKolonyasi -- 22 Temmuz 2008; 1:01:25 >
  • iyi akşamlar
  • Günaydınlar :))
  • sizede günaydınlar
  • teşekkürler
  • L.J referanslarda.. Düşünsem mi
  • Kendi çarını kas madem bu kadar iyi iş yapıyorsun . Daha hayırlı olur senin için .
  • quote:

Orjinalden alıntı: HolyRevival

Kendi çarını kas madem bu kadar iyi iş yapıyorsun . Daha hayırlı olur senin için .

Tek 80 e gidilmez yani en azından ben sabredemem tek başıma :) ayriyetten nfaktoriyeldeki gibi item hiç görmemiştim ^^
    Numan da referans verirdi de evde değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimonKolonyasi -- 22 Temmuz 2008; 13:13:51 >
  • Aslında bende ortaklarımdan yeni ayrıldım Hatrı sayılır itemimde var ama 59 level ve Xigenon'da Bozulmaz bu char 60+'ya heralde
  • tek lazım olan sağlam ve düzenli bi olay
  • quote:

Orjinalden alıntı: sLyyy

L.J referanslarda.. Düşünsem mi

Hacu senLe ben oLak canım sıkıLıyor gbLeri behLet behLet
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.