Şimdi Ara

Orta tipli/tipsizler Gelin Kizlar sizden istemsizce hoşlanacak!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun uzun yazmaya gerek yok zaten cogumuz biliyoruz ne yapmamiz gerektigini ancak yapamiyoruz veya "öyleymiş gibi davraniyoruz"bu sahte özgüven belli bir yere kadar işe yarayabiliyor sonra yine eskiye dönüyorsun bu yuzden kendimizi gelistirme veya psikolojik sebepleri geçip fizyolojik olarak degisim saglanabilir.Bir cirkin erkegin bile cekici gelenleri var bunun sebebi vücudundaki"yüksek feromon sayisi"dir.Dunyada yuksek feromon sayisi 2 cinsiyettende dunya nüfusunun %10u sahiptir Bilim adamlari bununla ilgili bir tedavi ilac vesaire gelistirene kadar simdilik cözumler gerekiyor.Feromon dediğimiz biz nasil karsimizdaki kizdan veya erkeği cekici buluyorsak cinsellik hormonudur.Yani bazi insanlar hicbirsey yapmadan kendini gelistirmeden vesaire bu yuksek oldugundan karsi cins tarafindan cekici olarak görülüyor.
    ""Feromon hormonunun salgılanmasına bazı çiçeklerin yanı sıra duygu ve düşünceler de neden olabilir. Feromon hormonu romantizm, eş seçimi ve seksapalitede kullanılırken sosyal bir statü olarak da salgılanabilir.""

    Orta ve tipsiz kisilerin feromon sayilarini arttirarak her turlu cekici bir insana cevirip kizlarin bircogu ile iliski kurabilecek.
    Buradaki asil sorun feromon sayilarimizi nasil arttirabiliriz bu konu hakkinda bilgisi olan varsa kendimizce bir cözum bulalim veya bir karişim vesaire.Ben gidis yolunu gosteriyorum fikri atiyorum biraz beyin firtinasi yapin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • mastürbasyon yapmayan insanlarda feromon sayılarında artış görülmüş ve bi yoluda feromon parfüm
  • Tipsiz değilim deformeyim. O kadar eşsiz bir yüzüm var ki kimse bana benzemiyor. Deforme olmak bitmek bilmeyen bir işkence gibi acıtıyor.
  • equallyworthless kullanıcısına yanıt
    çene estetiği filan olmuyor mu
  • feromon konusu şaibeli. insanlarda hayvanlardaki gibi işlemiyor diye biliyorum. yada ben bilgimi güncellemedim ve yeni bilgiler çıktı.
  • Peki tipsiz/orta tipli kişi bir şekilde Yakışıklı/Güzel kişiyle seks yaptı diyelim.
    Olaydan sonra bir arada olmaları için hiçbir sebep kalmadı.
    Yakışıklı/Güzel insan, çirkin/orta tipli kişiyi ne yapar biliyor musun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.