Şimdi Ara

Orta avrupa turu yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • prag-budapeşte-viyana 7 gün tura çıkacağız.İLk defa yurt dışı gezisi olacak.Tur şirketi ile gidiyoruz ama neredeyse herşey extraya giriyor.Denryimli arkadaşlardan nereleri extra görmemiz gerektiği hakkında yardım alabilirmiyim?İngilizcemizde yok.Tek başımıza da gezemiyoruz.Tavsiye ve tecrübelerinizi paylaşırmısınız?



  • Tur içeriğinizde genellikle ücret ödeyeceğiniz harcamalar yazar. Genellikle müze girişleri gibi bilet alınarak gidilen yerler ücretlidir. İngilizce hiç yok ise biraz sıkıntılı olabilir ama gideceğiniz şehirlere ait şehir haritalarını telefonunuza kurun ve kalacağınız otelleri harita üzerinde işaretleyin.

    Yemek konusundaki harcamalar ayrıca ücrete tabi olur, Gideceğiniz şehirlere ait blog yazılarına göz atabilirsiniz, bu tarz blogların seyahat planları açısından çok faydaları olur.

    Ziyaret edeceğiniz 3 şehire de gittim, farklı sorularınız için özelden de çekinmeden yazabilirsiniz.
  • ben geçen sene prag'daydım, bu sene de budapeşte'de olmayı planlıyorum. prag zaten çok büyük bir yer değil muhtemelen tur kapsamında görmeniz gereken yerleri gösterirler. çok acayip bir yer önermem gerekirse namesti miru metro durağında avrupa'nın en uzun yürüyen merdiveni var istasyonun çıkışında da güzel bir kilise ve ağaçlık park var önünden tramvay geçiyor güzel fotoğraf çekersiniz. bir de ufak bir sosisli dükkanı var hemen parkın girişinde, on numara. asıl konu para bozduracağınız yerlere dikkat edin, bana kalırsa atmden para çekin. sorunuz varsa bana da sorabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.