Şimdi Ara

Ormani nasıl hızlı dönerim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Genellikle nida,master,shen falan oynuyorum. Ormanı nasıl hızlı dönerim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Mavi taraf için konuşayım. gromp yada kayacıllardan başla. sırayla yatay git. canın azalınca ve kesemeyeceğini düşündüğünde base at. Ormancı eşyasını ilk olarak tamamla ve çizmeyi. Hızlı dönmek için hız veren çizmelerden alabilirsin. kabiliyetlerde ormanda hareket hızı vereni işaretle. kasılınca çizmeyi değiştirebilirsin. baseyide düşünerek yuvarlak çizerek hareket et.

    Mesela kayacıl sonra yanındaki sonra kuşları kesince b at. sonra ormancı eşyası alınca grompa git ordan maviyi al kurtları kes. kuşlar o zmana kadar tekrar çıkar onları ve kayacılı kesip ırmağa git ve kaplumbağayı kes sonra bot a şöyle bi destek ver ve b at. dönüşte tekrar tekrar kayacıllara git o sırada kırmızı güçlendire çıkar ondan sonra kuşlar kurtlar mavi ve gromp. sonra barondaki kamlumbağa üst koridora bi baskın sonra öyle devam et.
  • Öncelikle rün ve kabiliyetlerini doğru girdiğinden emin ol . Canavarları sağ tıklayıp hareket etmeden kesersen çok fazla canın gider, bir defa vur geriye doğru yürü otomatik atağının yenilenme süresi dolduğunda dönüp bir daha vur ve sonra yine yürü canavarı kite la yani. Bunu yaparken de canavarın kendini resetlemesine dikkat et çok uzaklara gitme yani. Yampirileri kes hele can çalması ya da emmesi olan bir ormancıysan oradan can doldurursun
  • ZAC ile ejderha kesip golemlere atlarsan hizli donersin keskin gagalardanda mid e atlayarak gank atabilirsin öyle bi hayvani herodur sustain pasif superdir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Excision -- 7 Eylül 2016; 14:10:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ormanı hızlı dönmek için sana yardımagelenlerin yaptıgı önemlidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bkz: tiamat (genelde ben almıyorum, alan çok ondan söyledim )
    ilk turda rün ve kabiliyet önemli hocam.. vi ve jax ile tüm ormanı dönüp gank atmama rağmen hala canım genelde %80 oluyor..
    her zaman kırmızıdan başlar direk kurtlara geçer sonra mavi, gromp, yampiri, sonra da gank.. yampiri can doldurma ve exp için bence cok iyi hasar almadığınız için can doldurabiliyorsunuz.. kırmızıdan başlamamım sebebi ormanı bir nebze daha hızlı dönmenizi sağlıyor..
    bu arada map kotrol ve karşı jung'u izlemek çok önemli.. örn karşı jung daha ilk orman turunda gank atmışsa gidip terste duran buff'unu kesin çalarım, karşı jungu geri düşürmekte önemli




  • kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sezon geri düşürmek çok zor değil mi red ini çalıyorum ilk kanı ormanda döküyorum 5dk içinde yetişiyor çok ilginç bir durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • *DragonHunter* kullanıcısına yanıt
    Geri düşürmek sadece lwl olarak değil item olarak da yapılabilir.. 6-7 pacth önceydi sanırım gelen yamada takımının lwl olarak gerisinde olan adam daha fazla exp alacak dendi o yüzden geri düşürme evet biraz zor ama yapılıyor... hollandalı türk yayıncı var "motorcu derman" diye youtubede arat.. bu adama karşı gerçekten oynanmaz hele jung olarak :D bu adamı izleyerek ben karşıya bir oyunda ilk red'i ve 3 defa da maviyi aldırmadım.. mid ve özellikle jung iyiyse takım çok cabuk snow ball (kar topu) yapabiliyor..
  • hangi tarafta olursan ol daima bot lane tarafindaki kamptan basla once maviyi yada kırmızı al tarafina göre. ardindan diger guclendirmeye git onu aldiktan sonra nehirdeki yengeci kes. sonra duruma gore koridora baskin at en azibdan flash alabilirsiniz belki gang atmazsan don ve diğer orman yaratıklarıni kes canina azsa yada orman yaratiklari bittiğinde vakit kaybetme base dön. ve ayni işlemi tekrarla gerekirse takimi mutele çünkü jungle oynamak en berbat istir bana göre kim öldüyse tek suclu sen olursun adamlar ne bir ward atar ne ss takip eder koridoru adamlarin kulenin içine kadar iter orda 200 canla farm almaya çalışır mid yada jungle gelir keser sonra tek suclusu sen olursun..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bloodimir




    Hiçbir işe yaramaz bu melee herolarda. Dikkat edersen kite lamadan 270 canla bitirirken, kitelayarak 279 canla bitiriyor. Ben her zaman bunun gereksiz olduğunu düşünmüşümdür (her hero için geçerli değil) mesela Evelynn e, Graves a olabilir ama bu tarz herolarda kite ın etkisi yok denecek kadar az.




  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.