Şimdi Ara

Orjinal Windows 8 dan 8.1 geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar 8.1 iso yu indirdim ama kendi keyimi kabul etmiyor bilgisayara format atmam lazımdı bir daha 8 i yükleyip oradan 8.1 update yapmak istemiyorum yardımlarınızı bekliyorum

• urk u kullanıcısına yanıt
    imzanız herşeyi açıklıyor..kural olmayan yerde kargaşa olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hezerfen

imzanız herşeyi açıklıyor..kural olmayan yerde kargaşa olur..

dediklerinize anlam veremedim
  • http://technet.microsof...s/library/jj612867.aspx adresindeki KMS Client Setup Key ile windows 8.1 pro kurulumu yapıp kendi keyiniz ile online aktivasyon yapabiliyorsunuz... Kurulum bittikten sonra aktive et tıklayın key isteyince kendi keyinizi girin online aktivasyon yapılır...
  • urk u kullanıcısına yanıt
    imzanızda epey "kural"kelimesi kullandınız..bende diyorumki herşeyi kuralları gereği yapmak lazım..Microsoft boş bir kuruluş deyil..herşeyi ince hesabetmelerine rağmen yinede eksiklri oluyor..bize dedilerki bu ürün üstüne kurulum üründür..w8.1 de w8 in yükseltmesidir..
    kurallara uyarsak hiç sıkıntı yaşamayız..tabii siz istediğiniz gibi davranmakta özgürsünüz..kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

http://technet.microsof...s/library/jj612867.aspx adresindeki KMS Client Setup Key ile windows 8.1 pro kurulumu yapıp kendi keyiniz ile online aktivasyon yapabiliyorsunuz... Kurulum bittikten sonra aktive et tıklayın key isteyince kendi keyinizi girin online aktivasyon yapılır...

hocam her şey için teşekkür ederim dediğiniz gibi yaptım 8.1 i rahat bir şekilde kurdum
  • windows 8 pro keyim var 8.1 iso indirip kurdum(build 9600) keyi kabul etmiyor. ne yapabilirim. not: yeni ssd taktım ve eski kısımların hepsini sildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keb@nlı23 -- 10 Kasım 2013; 3:26:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keb@nlı23

windows 8 pro keyim var 8.1 iso indirip kurdum(build 9600) keyi kabul etmiyor. ne yapabilirim. not: yeni ssd taktım ve eski kısımların hepsini sildim.

hocam benim ki oldu sizin durum daha ilginçmiş umarım çözüm yolu bulursunuz
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.