Şimdi Ara

Orjinal Windows 7 Satın almak İstiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
19.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Orjinal Windows 7 64 bit satın almak istiyorum.Ancak kutulu versiyonları şu an çok pahalı. 300-500 tl arasında değişiyor. O yüzden ben de biraz araştırma yaptım ve uygun fiyatlardan şu sitede buldum 2 farklı win 7 sürümünü

    http://www.sanalpazar.com/Windows-7-Professional-3264-bit-treng__isp23840488

    http://www.sanalpazar.com/Windows-7-Ultimate-Orjinal-Coaetiket-Lisans-Anahtari__isp26745273


    Sanalpazar.com güvenilir bir site midir?Ya da orada söylendiği gibi online windows 7 serial numarası gerçekten legal midir?Beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim.

    Ayrıca ben pc mi daha çok oyun, ders, film için kullanıyorum.Hangi windows sürümü benim için daha uygun olur sizce?Diğer BİLDİĞİNİZ güvenilir ve uygun fiyatlı sitelerden önerilerinizi bekliyorum.Kutulu ya da (eğer güvenliyse) dijital fark etmez.Ya da herhangi bir market ya da pc parça satış yeri de olabilir Kadıköy de falan.Max verebileceğim ücret 100 TL.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krnl -- 24 Ocak 2015; 20:23:02 >







  • Normalde win 7 lisans satılmıyor
    Üst versiyon alıyorsun denk sürümün alt versiyonu kullanıyorsun
    Örnek Win 8 prof lisans alırsan
    Win 7 prof kullanabiliyorsun
    Biz şirkete bu şekilde aldık daha doğrusu satanalr bu şekilde satıyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TiSKE

    Normalde win 7 lisans satılmıyor
    Üst versiyon alıyorsun denk sürümün alt versiyonu kullanıyorsun
    Örnek Win 8 prof lisans alırsan
    Win 7 prof kullanabiliyorsun
    Biz şirkete bu şekilde aldık daha doğrusu satanalr bu şekilde satıyorlar


    Yani yasal mıdır,kullanırken herhangi bir sıkıntı olur mu?Mesela arka planda bilgisayarı izlemek gibi işletim sistemiyle oynayarak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krnl -- 24 Ocak 2015; 22:53:49 >
  • Elbette yasaldır
    Argeteknoloji.com.tr biz burdan aldık

    Arayıp sorabilir ve bilgi alabilirsin.
  • Ankaradaysanız elden veririm kutulu, faturalı, boşta duruyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redlord

    Ankaradaysanız elden veririm kutulu, faturalı, boşta duruyor.


    Hayır, Ankara da değilim teşekkürler
  • Arkadaşlar satıcıyla iletişime geçtim ve şöyle bir soru sordum;

    ''Bu durumda yaptığınız bu satış yasal oluyor yani microsoft tarafından sıkıntı çıkmaz değil mi,yani ben tamamen orjinal windows 7 professional a sahip olmuş olurum?''

    O da şu cevabı verdi;

    ''Microsoft denetimleri surekli soz konusu ise OEM lisans verelim, sorununuzu kokten cozmus oluruz.''

    derken ne demek istedi.OEM lisans olunca daha mı yasal ya da daha mı orjinal oluyor?

    Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krnl -- 30 Ocak 2015; 20:27:11 >
  • OEM Lisans Genel Bilgilendirmesi ve Koşulları
    Bilgilendirmeye OEM Lisansın açılımı ” Original Equipment Manufacturer ” olarak yani Orijinal Ürün Üreticisi olarak geçer. Windows OEM lisanslarıda donanıma bağlı olarak satın alınabilen lisanslardır. OEM lisansların 2 farklı satılma şekli bulunuyor ve aralarında birkaç ayrımları var. Bunlardan bahsetmek gerekirse ,
    1)Markalı bilgisayar tarafından verilen OEM lisanslar . Bu lisans türleri bir bilgisayar üretici tarafından işletim sistemi yüklü bir şekilde satılır.Bu lisans bilgisayarlar beraber geldiği için o donanıma ait olacaktır. Farklı hiçbir bilgisayarda kullanma hakkı yoktur .Farklı bir bilgisayar üzerinde kullanılması onun yasal şartlar dışına çıktığı anlamına gelir. Ayrıca bu şekilde alınan bir işletim sisteminiz varsa Professional ve üzeri sürüm olduğu taktirde alt sürüm kullanma hakkından yararlanabilirsiniz. Sayfanın en alt kısmında alt sürüm hakkı olan sürümleri bulabilirsiniz.

    2)Donanım parçaları veya işletim sistemi olmayan bilgisayarla birlikte alınan OEM lisans. Bu lisansı alabilmeniz için bilgisayarı oluşturan 4 parça ile aynı faturada olmak zorunda. Örneğin aynı gün aynı mağaza üzerinden alınmış donanım parçaları ve OEM lisans 2 farklı fatura üzerinden kesilmişse bu durumda OEM lisans yasal şartların dışına çıkacaktır. Bu lisansı alabilmeniz için fatura içerisinde görünmesi gereken parçalar şunlardır ,
    Anakart
    İşlemci
    HDD
    RAM
    Bu parçalarla aynı fatura dahilinde aldığınız zaman OEM lisans doğallığını korur. Bu durumda Alt sürüm kullanma hakkını da elde eder. Taşıma hakkı ise yine diğer durumda olduğu gibi bulunmayacaktır. OEM lisansın taşınma hakkı hiçbir şart altında bulunmaz.
    OEM Lisans Alt Sürüm Hakkı
    Yazılım Lisans Koşulları’nda da belirtildiği üzere son kullanıcı olarak alt sürüme geçiş hakkına sahipsiniz. Aldığınız işletim sistemi üzerinden sadece 2 alt sürüme düşebilirsiniz. Örneğin ;
    Örnek: Yeni bir bilgisayar sistemi aldınız ve bu sistemin de diğer mevcut 10 sisteminizle aynı işletim sistemini, Windows XP Professional’ı çalıştırması gerekiyor. Önceden yüklenmiş Windows 7 Professional ve Windows 7 Ultimate’ın her ikisi de Windows XP Professional’a geçebilir.
    Bu durumda medyanızı kendinizin temin etmesi gerekecektir; bu medyanın ait olduğu kutulu ürün, önceden yüklenmiş yazılım ya da Toplu Lisanslama anlaşması üzerinden alınan tüm sürümlerin yasal bir şekilde lisanslanmış olması şarttır. Alt sürüme geçirdiğiniz her PC için ayrı bir Windows XP Professional medyasına ihtiyacınız yoktur, çünkü Windows 7 Professional/Ultimate için yasal tüm işletim sistemi lisanslarına sahip olursunuz, bu da size alt sürüme geçiş hakkı tanır. Böylece sisteminizi Windows Vista Business/Ultimate’a yükseltmeye hazır olana kadar Windows XP Professional’ı çalıştırabilirsiniz – yükseltme için hazır olduğunuzda ise zaten lisanslanmış olacaksınız.
    Yazılım Lisans Koşulları’nda da belirtildiği gibi Windows 7 Professional ve Windows 7 Ultimate’tan alt bir sürüme geçtiğinizde daha önceden etkinleştirilmiş ilgili ürün anahtarınızla birlikte Windows XP medyanızı kullanmak için, 444 6787 no’lu Microsoft İletişim hattını arayarak ürün anahtarınızı yeniden etkinleştirmeniz gerekmektedir. Geçerli bir Vista Business veya Ultimate lisansına sahip olduğunuz doğrulandığında, Müşteri Hizmetleri Temsilcisi yazılımınızı etkinleştirmeniz için size yardımcı olacaktır.

    OEM Lisans Devretme Hakkı
    GGK olarak alınan ürünün devretme işlemini yapabilmeniz için donanım ile bağımlı çalıştığından dolayı bilgisayarla beraber devredilmesi gerekir. Eğer bu şartı karşılıyorsanız lisansı devir edebilmeniz için ürünün faturası ile birlikte bir NOTER’e gidip devrettiğinize dair bir dilekçe ile bildirmeniz gerekecektir. NOTER üzerindne devredilmediğinde doğal olarak Microsoft tarafında ürün satın alınmamış olarak görünür. Tablo üzerinden bakmak gerekirse aşağıdaki bilgileri de devretmeniz gerekecektir.
    PC’ler de devredilmelidir.
    Lisanların kurulum medyaları da devredilmelidir.
    Orjinal faturalar da devredilmelidir.
    COA’lar da devredilmelidir.

    Alt Sürüm hakkı olan lisansların hepsini aşağıdaki listede görebilirsiniz
    Windows 8.1 Professional > Windows 7 Professional veya Windows Vista Business
    Windows 8 Professional > Windows 7 Professional veya Windows Vista Business
    Windows 7 Ultimate > Windows Vista Business , Windows Vista Ultimate veya Windows XP Professional
    Windows 7 Professional > Windows Vista Business , Windows XP Professional
    Windows Vista Ultimate > Windows XP Professional
    Windows Vista Business > Windows XP Professional
    Sol tarafta satın aldığınız oem lisans ve karşısında kullanabileceğiniz sürümler var. Bu sürümlerden herhangi birisini kullanmak istiyorsanız kurulum medyanız ve ürün anahtarınızda elinizde bulunuyorsa kurulumu yapabilirsiniz. Ayrıca alt sürüme geçerken işletim sistemi biti değiştirilebilir ama farklı bir dil kurulamaz. Örneğin ; İngilizce 32 bit Windows 7 Professional kullanıyoruz , alt sürüme geçerken 64 bit Windows Vista Business İnglizce kurabiliriz ama Windows Vista Business Türkçe olarak kurmak yasal olmayacaktır.
    OEM lisansa ait kurulum medyanızı kaybettiğiniz durumda yeniden sipariş etmeniz aşağıdaki şartlar dahilinde mümkündür.
    Ürüne ait satın alım bilgileriniz.
    Ürüne ait ürün anahtarınız.
    Ürünün yaygın destek ömrünün tamamlamamış olması.
    Bu şartlar sizin tarafınızda geçerliliğini koruyorsa aşağıdaki bağlantı üzerinden OEM lisans DVD siparinişiniz yapabilirsiniz.
    OEM Lisans DVD sipariş bağlantısı
    Sıkça Sorulan Sorular
    -OEM lisanslı Windows yazılımımı yeni PC’me aktarabilir miyim?
    Hayır, OEM yazılımı, sadece yüklü olduğu PC’de kullanılabilir. PC başka bir ortama aktarılıyorsa OEM yazılımı da aktarılabilir.
    -OEM lisanslı Windows yazılımı’mı birden fazla PC’ye yükleyebilir miyim?
    Hayır, Windows aygıt başına lisanslanır – yani yüklü olduğu her aygıt için ayrı bir lisansa sahip olunması ve yeni bir PC ile birlikte alınmış olması gerekir.
    -OEM Windows yazılımını başka bir ürünle birlikte alabilir miyim?
    Hayır, OEM masaüstü yazılımınızı sadece yeni bir PC ile birlikte almanız gerekir.
    -OEM Windows yazılımını başka dil olarak kurabilir miyim ?
    Sadece aldığınız dilde kurulum yapabilirsiniz. Ürünün özelliğine göre içerisinden değiştirme hakkı olabilir. Ürünün sayfasından kontrol edebilirsiniz.
    -OEM lisanslı Windows yazılımını farklı bir bitte kurabilir miyim ?
    Hayır , Oem lisanslar sadece tek bir bit kullanma hakkı vardır. Farklı bir bitte kurmak istiyosanız yeni bir lisans satın almanız gerekir.


    kaynak:http://cangunes.com/lisans/bilgibankasi/oem/ teşekkür edelim güzel yazı olmuş



    -----------------------------------------------------------------------------

    bir de şöyle bir yazı var



    Lisanslama Temelleri
    Lisanslama Anlaşmaları
    İşletmeniz için doğru lisanslama anlaşmalarını seçmek size sadece ihtiyacınız olan yazılımı kullanma hakkını vermez , aynı zamanda yazılım envanterini size zaman kazandırıp giderlerinizden tasarruf etmenizi sağlayarak daha verimli bir şekilde yönetmenize yardımcı olur. Bu sayfadaki bağlantılar, size farklı lisanslama anlaşmaları hakkında giriş seviyesinde bilgi vermek amacıyla tasarlandı.

    Eğer kişisel bilgisayarlar için satın alım yapıyorsanız:

    Önceden Yüklenmiş Yazılım (OEM Sistem Üreticisi Yazılımı olarak da bilinir)
    OEM Sistem Üreticisi lisanslama anlaşmaları, sistem üreticileri tarafından yazılımları ürettikleri makinelere önceden yüklemek için kullanılır. Yeni bir PC aldığınızda aslında bu yolla lisanslama yaparsınız. OEM lisanslama, yazılım satın almak için uygun maliyetli bir yöntemdir ancak bu nedenle farkında olmanız gereken bazı kuralları vardır.

    Kutulu Ürün (FPP olarak da bilinir)
    Kutulu ürün (FPP) perakendeci ya da çevrimiçi mağazalardan alacağınız türde bir lisansdır. Sadece az sayıda lisans alacaksanız kutulu ürün almanız doğru olur.

    Eğer birden fazla yazılım alıyorsanız (250+ PC)

    Önceden yüklenmiş Yazılım (OEM Sistem Üreticisi Yazılımı olarak da bilinir)
    OEM Sistem Üreticisi lisanslama anlaşmaları, sistem üreticileri tarafından yazılımları ürettikleri makinelere önceden yüklemek için kullanılır. Yeni bir PC aldığınızda aslında bu yolla lisanslama yaparsınız. OEM lisanslama, yazılım satın almak için uygun maliyetli bir yöntemdir ancak bu nedenle farkında olmanız gereken bazı kuralları vardır.
    Open Value Anlaşması
    Open Value anlaşmalar artık 750 ya da daha az PC’ye sahip olan işletmelere hitap ediyor ( 1 Ocak 2009’dan itibaren Kurumsal anlaşmalara kıyaslanabilir fiyatlandırmalarla). Microsoft Open Value programları ile bütün orta ölçekli ve kurumsal ürünlerimizi alabilirsiniz .Bu eğer gelişmekte olan bir işletme iseniz ve 250 PC’yi aşma eşiğinde iş ortaklarınızla olan ilişkinizi sürdürmek istiyorsanız iyi bir seçenek olabilir.

    Select Lisanslama
    Select lisanslama daha gelişmiş yazılım gereksinimleri olan işletmeler için bir anlaşmadır.Kullandığınız kadar satın alma metodu ile size esneklik ve uygun maliyetlli bir yol sunar.

    Select Plus
    Yazılım lisanslarınızı almanız, takip etmeniz ve yönetmeniz için Select Plus adı verilen yeni bir yol sunuyoruz. Select Plus, mevcut Select Lisans programı üzerine, size daha fazla değer sunan geliştirilmiş özellikler kazandırıyor.

    Yazılım Güvencesi Üyeliği ile Select Lisans Anlaşması (SAM)

    Kurumsal Anlaşma
    Kurumsal anlaşma önemli indirimler sunar ve eğer masaüstü yazılımınızı standartlaştırmak istiyorsanız toplam sahip olma maliyetini azaltır.250 ya da daha fazla PC’ye sahip olan işletmeler için tasarlanmıştır. Kurumsal anlaşma size devamlı kullanım hakkı ayrıca ürün, destek ve koruma avantajları verir.

    Kurumsal Üyelik Anlaşması
    Kurumsal üyelik anlaşması önemli indirimler sunar ve eğer masaüstü yazılımınızı standartlaştırmak istiyorsanız toplam sahip olma maliyetini azaltır.Bu tür anlaşmalar lisans sahibi olmaya değil, kiralamaya bağlıdır ve ekstra ürün koruma avantajları sunar.Lisans sayısını anlaşmalarınızın her yıldönümünde arttırabileceğiniz gibi, azaltabilirsiniz de.

    Microsoft Çevrimiçi Hizmetler Anlaşması (İng.)
    Yıllık üyelik temellerinde lisansları kiraladığınız ve aylık ödediğiniz dış kaynakları kullanan bir modeldir.Microsoft tarafından yönetilen Microsoft Çevrimiçi Hizmetleri iş ortaklarımız tarafından satılır.

    Kamu için Lisanslama Seçenekleri


    kaynak:http://openlisanslama.com/lisanslama-anlasmalari.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C0MPUTER -- 30 Ocak 2015; 21:30:33 >




  • İlginiz için teşekkürler.Anladığım kadarıyla OEM lisanslama yalnızca yeni bir pc ile gelen lisans türü oluyor.O halde ben nasıl OEM lisans anahtarı kullanabilirimki kendi pc imde??O zaman satıcı niye bana böyle bir şey dedi?Hala eksik bir şeyler var, bilmediğimiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krnl -- 30 Ocak 2015; 21:37:47 >
  • normalde oem tek başına satın alınamıyor ya kasanın içinde yüklü oluyor yada 4 ana donanım parçası ile alınabiliyor.. burası Türkiye diye midir nedir sanırım kılıfına uyduruyorlar.. oluyor işte .. bir de aşağıdaki metni okursanız faydalı olacaktır

    Firmanızdan envanter formu istenmişse ve/veya herhangi yetkili bir merci size ulaşmadan eksik lisanslarınızı tamamlamak istiyorsanız bu sayfamızda Windows işletim sistemlerinizi hangi yollarla lisanslamanız gerektiğini bulabilirsiniz. En çok tercih edilen lisanslama modeli ( var olan bilgisayarlarınız için ) Yasallaştırma lisansı diye geçen GGWA 08147 kodlu lisans modelidir. Bu lisanslama modeli OPEN lisanslama kategorisinde olup son 2 yıl içerisinde Open lisans kaydınız yok ise minimum 5 adet ve üzeri alım yapma koşulu bulunmaktadır.

    Firmanızda bulunan bilgisayarların işletim sistemini lisanslamak için aşağıdaki yolları tercih edebilirsiniz.

    Kutu Lisanslama : Varolan bilgisayarlarınızın işletim sistemini yasal hale getirmenizi sağlar. Bilgisayar bağımlı değildir. Faturasını ve ürün kutusunu saklama zorunluluğunuz vardır. Birden fazla bilgisayara aynı anda kurulamaz.

    OEM Lisanslama : Yeni bir bilgisayar ile birlikte alınabilen lisans modelidir. Bilgisayar bağımlığıdır. Kurulu olan bilgisayarınızı değiştirmeniz gerektiğinde lisansınızı da yenilemeniz gerekmektedir. Fatura ve ürün lisans etiketini saklama zorunluluğunuz vardır.

    OPEN Lisanslama : Varolan bilgisayarlarınızı lisanslamada kullanılır. Bilgisayar bağımlı değildir. Ürün kutusu veya etiketi saklama zorunluluğunuz yoktur. Minimum 5 adet ve üzeri alım yapılabilir.



    Open lisans Modellerine ait ürün Kodları

    MICROSOFT FQC-08147 WIN PRO 8.1 OLP NL GGWA

    MICROSOFT FQC-08190 SOF WinPro 8.1 SNGL Upgrd OLP NL

    MICROSOFT FQC-02368 Windows Pro Yazılım Güvencesi OLP Non Level

    MICROSOFT FQC-02374 Windows Pro Upgrade (Sürüm Yükseltme)/Yazılım Güvencesi OLP Non Level



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C0MPUTER -- 30 Ocak 2015; 22:03:02 >




  • peki sizce Oem sürüm mü almalıyım retail sürüm mü?
  • Teknik desteğe ihtiyacınız yoksa ve ucuz olsun diyorsanız OEM alacaksınız.. OEM lerde yasaldır.. Perakende de ise teknik hizmet, çeşit(32 ve 64 bit seçeneği ) ve yüksek fiyat var..
    edit: OEM tek PC de etkinleştiriliyor başka bir PC de etkinleştirilemiyor ama perakende olanı başka bir PC de kullanabilirsiniz ama aynı anda değil..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C0MPUTER -- 30 Ocak 2015; 22:41:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C0MPUTER

    Teknik desteğe ihtiyacınız yoksa ve ucuz olsun diyorsanız OEM alacaksınız.. OEM lerde yasaldır.. Perakende de ise teknik hizmet, çeşit(32 ve 64 bit seçeneği ) ve yüksek fiyat var..
    edit: OEM tek PC de etkinleştiriliyor başka bir PC de etkinleştirilemiyor ama perakende olanı başka bir PC de kullanabilirsiniz ama aynı anda değil..


    Bana oradaki adam ayrıca OEM sürümü satabiliriz sana dedi.

    http://www.sanalpazar.com/23840488-Windows-7-Professional-3264-bit-treng__isp23840488


    Site bu.Bana ayrıca OEM sürüm satacaksa bu retail sürümdür heralde?Ve 40 tl gayet uygun.Sizce almalı mıyım, %100 orjinal ve %100 legal midir bu lisans anahtarı?




  • win 7 nın temel destegı bıttı. Bu pek bi sorun olmasa bıle yıl sonunda wın 10 a gecıs onerılıyor. Ayrıca su an wın 7 8 den pahalı. Yıne de wın 7 dersenız retail onerırım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wadad2015

    win 7 nın temel destegı bıttı. Bu pek bi sorun olmasa bıle yıl sonunda wın 10 a gecıs onerılıyor. Ayrıca su an wın 7 8 den pahalı. Yıne de wın 7 dersenız retail onerırım

    Aslında benim amacım win 10 almak.Ancak fiyatları ucuzlayana kadar win 7 kullanmak istiyorum.Ki zaten en ucuz bulabildiğim lisans kodu 70 tl şuan win 8.1 için.Heralde o zamana kadar sorun olmaz win 7 kullanmak.Peki win 10 un bu tarz lisans kodları ne kadar süre içinde çıkar, bir bilginiz var mı?En önemlisi de şunu merak ediyorum.Satıcı ben orjinal olsun dediğimde bana neden OEM önerdi?Bunu hala anlayamadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krnl -- 30 Ocak 2015; 23:01:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: krnl

    quote:

    Orijinalden alıntı: wadad2015

    win 7 nın temel destegı bıttı. Bu pek bi sorun olmasa bıle yıl sonunda wın 10 a gecıs onerılıyor. Ayrıca su an wın 7 8 den pahalı. Yıne de wın 7 dersenız retail onerırım

    Aslında benim amacım win 10 almak.Ancak fiyatları ucuzlayana kadar win 7 kullanmak istiyorum.Ki zaten en ucuz bulabildiğim lisans kodu 70 tl şuan win 8.1 için.Heralde o zamana kadar sorun olmaz win 7 kullanmak.Peki win 10 un bu tarz lisans kodları ne kadar süre içinde çıkar, bir bilginiz var mı?En önemlisi de şunu merak ediyorum.Satıcı ben orjinal olsun dediğimde bana neden OEM önerdi?Bunu hala anlayamadım

    wın 10 yılın sonuna cıkacak. Satıcının oem onermesı nedenı ıse retail in az kalması olabılır su an retaıl wın 7 bulmak cok zor ve malıyetlı ıyı forumlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: wadad2015


    quote:

    Orijinalden alıntı: krnl

    quote:

    Orijinalden alıntı: wadad2015

    win 7 nın temel destegı bıttı. Bu pek bi sorun olmasa bıle yıl sonunda wın 10 a gecıs onerılıyor. Ayrıca su an wın 7 8 den pahalı. Yıne de wın 7 dersenız retail onerırım

    Aslında benim amacım win 10 almak.Ancak fiyatları ucuzlayana kadar win 7 kullanmak istiyorum.Ki zaten en ucuz bulabildiğim lisans kodu 70 tl şuan win 8.1 için.Heralde o zamana kadar sorun olmaz win 7 kullanmak.Peki win 10 un bu tarz lisans kodları ne kadar süre içinde çıkar, bir bilginiz var mı?En önemlisi de şunu merak ediyorum.Satıcı ben orjinal olsun dediğimde bana neden OEM önerdi?Bunu hala anlayamadım

    wın 10 yılın sonuna cıkacak. Satıcının oem onermesı nedenı ıse retail in az kalması olabılır su an retaıl wın 7 bulmak cok zor ve malıyetlı ıyı forumlar

    Yardımlarınız için çok teşekkürler, iyi forumlar.Sayenizde birçok şeyi öğrenmiş oldum :)




  • Oem Yasal Windows 7 Pro alabiliyor musunuz halen?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10 home 64 bit orjinal lisans var kutulu .bilgisarayin ekran karti uyumsuzlugu yuzunden kullanamiyorum orjinal windows 7 aldim. İhtiyaci olana yari fiyata verebilirim . lisans bir bilgisarayda kullanilir ve istediginiz kadar format atip lisanslayabilirsiniz.
    Cevrim ici guncelleme ile microsoft dan lisanslama yapar .

    http://www.hepsiburada.com/microsoft-windows-10-home-turkce-32-64bit-kutu-kw9-00262-pm-by51194

    Kutu gonderilmeyip lik verilir key verilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erpinik -- 2 Mayıs 2017; 21:42:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • redlord kullanıcısına yanıt
    mevcutmu hala lisanslı windows?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.