Şimdi Ara

Orjinal Windows 7 Home Premium 2 bilgisayara yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar geçen gün abime samsung r522 laptop aldık.Windows 7 yüklemek istiyorum ancak orjinal windows 7 bendede yüklü.Windows etkinleştirmede herhangi bir problem çıkar mı?

Şimdiden tşk

Intel Core i5-8400 (6-Core up to 4.00 GHz) 8.Gen - Asus TUF B360-Plus Gaming 8.Gen DDR4 Anakart - Sapphire Radeon RX570 PULSE OC 4GB - Kingston HyperX Fury Black 2 x 8GB, DDR4-2400MHz - HX4 Ram - Corsair Carbide Serisi SPEC-01 VS600W - Samsung 860 Evo 250 GB Ssd - LG 27" 27MP59G IPS Full HD HDMI Gaming Monitor - Samsung 1tb hdd - Seagate 1tb hdd - Windows 10 Home Edition 64bit
  • Ne kadar teferruatı varmış ya şaşırdım microsoft ince ince düşünmüş nese ben zaten xp kurmaya karar verdim onda sorun çıkmıcak eminim yardımlarınız için saolun
  • 2 laptop ve1pc im var. Pcmin anakarti yandi ve degistirdim. Cd si olmasina ragmen etkinlestiremedim ve win 7 yi bastan kurmaya karar verdim. Pc me aldıgim win 7 yi bulamadim. Lisansini kaybettim. Soyle yaptim. 64 bit win7 yuklu laptobumla verilen 32 bit win7 dvd sini kurdum ve markali laptobumun altindaki urun anahtarini girdim. Sorunsuz calisti ve updateleride yukledi. Arastirdigimda su sonuclara rastladim
    1 - microsoft turkiyede urun anahtari satmiyor. Bu yuzden ayni anahtar ve dvd ile en az 2 bilgisayara yukleme yapilmasina izin veriyor. ( belki)
    2- eski yuklu sistem orjinal win 7 idi. Win 7 nin ustune win7 kurdugum icin olmus olabilir.
    3- win 7 dvd im markali bir sirketin kurtarma dvdsi idi. Bilgisayarimin labeli simdi bu marka oldu.
    Ben ari bilgisayarlara win 7 nin belki turkiyeye ozgu bir durum. Kurulabilecegine inaniyorum. Denemeside bedava olur cunku urunu aktiflestirince zaten bu key olmaz der.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stefanxq -- 20 Mart 2012; 8:27:04 >
  • hdd işlemci falan hikaye. lisans bilgisi bilgisayarın biosunda slic denen kısıma yazılır. anakatt değişiminde ya da slic bilgi olmadan bios update yapıldığında lisans uçar. zaten crackler de biostaki slic i taklit ederek çalışır.
    oem lisans; oem slic, oem sertifika ve key üçlüsünün bir arada olmasıyla gerçekleşir.

Orijinalden alıntı: onur_03

Arkdaşlar geçen gün abime samsung r522 laptop aldık.Windows 7 yüklemek istiyorum ancak orjinal windows 7 bendede yüklü.Windows etkinleştirmede herhangi bir problem çıkar mı?

Şimdiden tşk

o lisansı uygun yöntemle istediğin kadar makina da kullanabilirsin.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.