Şimdi Ara

Orjinal win7 başka cd den kurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuya uygun bir başlik bulamadigim için kusura bakmayin şöyle bir sorum var benim...sürekli format atan biriyim o veya bu sebebten fakat her formattan sonra orjinal cd den yüklemek güzel ancak kurulumdan sonra güncelleme tam bir bela 1 saat sürüyor birakin saati 3 4 gb veri indiriyor her formatta şimdi sorum şu temiz bir kere win7 kurduktan sonra bunu cd çekip direk bu cd den kurup bütün güncelleştirmeler yüklü bir şekilde kuramayizmi?tşkler...

• quote:

Orijinalden alıntı: tr-ance_

Evet kurarsınız ama Size verilen orjinal cd deki Serial ile 2 pc ye giriş yapamazsınız malesef

2pc degil yaw dedigim gibi hocam windows7 kurcam full bütün driverlerini yüklücem sonrasinda bu hali ile onyüklemeli bir cd olusturup içine hepsini atip o şeklide kurulabilirmi ayni pc ye digerini kaldirmak kaidesi ile eger bu şekil olursa bunlari nasil cd ye yazarim hangi dosyalari ve nasil?

Orijinalden alıntı: oskis

Bu konuya uygun bir başlik bulamadigim için kusura bakmayin şöyle bir sorum var benim...sürekli format atan biriyim o veya bu sebebten fakat her formattan sonra orjinal cd den yüklemek güzel ancak kurulumdan sonra güncelleme tam bir bela 1 saat sürüyor birakin saati 3 4 gb veri indiriyor her formatta şimdi sorum şu temiz bir kere win7 kurduktan sonra bunu cd çekip direk bu cd den kurup bütün güncelleştirmeler yüklü bir şekilde kuramayizmi?tşkler...

Selam
    İstediğinizi elbette SYSPREP yöntemi ile yapabilirsinzi.
    Bir defaya mahsus tüm sürücüleri ve güncellememeri yükledikten ve çok önem arzeden programları kurduktan sonra sysprep yöntemini çalıştırır ve install.wim dosyasını elde edebilirsiniz.

Bu elde ettiğiniz install.wim dosyasını da bir ISO kalıp dosyası içine kopyalayarak, sisteminize ait tüm sürücüleri ve programları yüklenmiş bir DVD elde edebilirsiniz.

Yazması ve anlatması çok olduğundan siz bunu Google amcaya sorun. O size sysprep nasıl hazırlanıyor size bulacaktır.
    Kolay gelsin..

Edit: Yazmayı unutmuşum..
    2. bir yöntem ise, kurduğunuz sistemin Acronis programı ile yedeğini alın derim. Bu iş daha kısa(10~15 dk.) süreceği için daha mantıklı ve kullanışlı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay_KG -- 1 Eylül 2012; 0:03:20 >

• orjinal cd yi kopyalayamazsın diye biliyorum torrentten w7 indir hangi bit sürümü lazım ise öyle yaparsın sen buarada bir cd ye hem işletim sistemi hem driverlarımı kastettin :)

Orijinalden alıntı: tr-ance_

orjinal cd yi kopyalayamazsın diye biliyorum torrentten w7 indir hangi bit sürümü lazım ise öyle yaparsın sen buarada bir cd ye hem işletim sistemi hem driverlarımı kastettin :)

Selam
    Orijinal CD neden kopyalanmasın? Bunun bir açıklaması var mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok sık format atıyor isen "acronis true images home" yazılımı ile tanışmanı öneririm.
    formatını at. güncellemeleri, driver, kullanacağın yazılımları yükle. sonra ince ayarını yap. sistem bakımını yap ve yedeğini al.
    yedeğe dönmek format atmaktan daha kolay, daha az zaman kaybı..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.