Şimdi Ara

### ORJİNAL Mİ DEĞİL Mİ ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Marka meraklısı değilim fakat aldığım ayakkabı hemen dağılsın istemem, Resimdeki ayakkabıyı almayı dusunuyorum fakat orjinal olup olmadığı konusunda tereddütlerim var(internetten alacağım). bi yardımcı olursanız sevirinim

• çakma gibi duruyor, fakat hoş görünüyor tipi, eğer fiyat uygunsa al çakma bile olsa 4-5 ay götürür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeKe . -- 10 Haziran 2009; 19:42:37 >
  • Büyük ihtimal çakma çünkü ön taraf dikişli değil topuk kısmındaki adidas arması çok kabarık duruyor ve sırıtıyor ayrıca ayakkabının altındakide baya kabarık duruyor gerçek değildir yani sanmıyorum
  • fiyatı cok ucuz olduğundan boyle bi durumda kaldım fakat banada çakma gibi geliyor. Satıcıdan gelecek mesajı bekliyorum bende
  • kesinlikle çakma
  • Çakma gibi duruyor ama güzel ayakkabıymış.Bence sahte felan deme ucuzsa al
  • o ayakkabı kaç numara ya?
    küçük çocuk ayakkabısı gibi duruyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil mi orijinal mi ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sahte %90
  • hayatımda gördüğüm en güzel çakma kaçırma al bence çok güzel yapmışlar. kaç para bu bide nerden alıyorsun gittigidiyordan mı?
  • o ayakkabi cakma ve fiyati 25-30 arasi satiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: gael

o ayakkabi cakma ve fiyati 25-30 arasi satiliyor

nerede satılıyor
  • Ben çakmayım diye bağırıyor. Kesinlikle ÇAKMA
  • Adidasın öyle bir modeli yok diye biliyorum.Yani stan smith diye modeli var tabi bende de var orjinali ama önünde demiri yok bunun aynı modeli nike olarak da var tabi çakma.Bunları kapalıçarşı ve beyazıttan 25-30 liraya alabilirsiniz.
  • satıcıdan cevap geldi

quote:

MERHABA.ÖNCELİKLE GEÇ CEVAP İÇİN AÇIKLAMA YAPAYIM.BENİM ASIL YAPTIĞIM İŞTEN DOLAYI GÜNDÜZ SAATLERİNDE NETE GİRME ŞANSIM OLMUYOR.BUNUN İÇİN GEÇ CEVAPLAYABİLİYORUM.ÖZÜR DİLERİM.BEN ÜRÜNÜ O FİYATA SATMAK İSTEMİYORUM.SADECE BAŞLANGIÇ FİYATI OLARAK CAZİP OLSUN DİYE O FİYATLA BAŞLATTIM.ŞU AN YORUMLARIMIN DÖRT TANESİ AYAKKABI SATIŞLARINDAN.HEPSİDE KULLANICI ADINA ÖZEL SATIŞLAR.KULLANICI ADLARINI VEREYİM SİZDE KONTROL EDİN LÜTFEN.antibeksin, hayaletdj, enwwer, khan1980, BU ADLARLA BAŞLAYAN ÖZEL SATIŞLARIN HEPSİ AYAKKABI SATIŞLARIMDIR. ARZU EDERSENİZ KENDİLERİ İLE İRTİBAT KURABİLİR VEDE ÜRÜNLER HAKKINDA YORUMLARINI ALABİLİRSİNİZ. ÜRÜN AÇIKLAMALARINI BİZZAT BEN YAZDIM,RESİMLERİDE BENİM ÇEKTİĞİM GİBİ.BEN ÜRÜNÜ ALMADAN ÖNCE ARAŞTIRDIM VE EN UYGUN FİYATA KORE'DEKİ ADİDAS FABRİKASINDAN İTHALAT YAPAN FİRMANINKİNİ ALARAK SATIŞA SUNDUM.TABİİKİ ARADIĞIM SADECE FİYAT UYGUNLUĞU DEĞİLDİ.FİYATA KIYASLA KALİTELİDE OLMALI İDİ.ÇAKMA DİYE TABİR EDİLEN ÜRÜNLERDEN ALMIŞ OLSA İDİM,İNANIN BU FİYATIN YARISINA DAHİ VEREBİLİRDİM.AMA NEDEN ÇAKMA ÜRÜN ALIPTA ORİJİNAL DİYE SATMAYA ÇALIŞAYIM.ÜRÜN ALICININ ELİNE GEÇİNCE FOYAM MEYDANA ÇIKMAZMIYDI.BEN YORUMLARIMDA 4 YILDIZ DAHİ OLMASINI İSTEMİYORUM.O SEBEPLE KALİTELİ OLDUĞUNA İANANDIĞIM ÜRÜNLERİ ALIP SATMAYA ÇALIŞIYORUM.ÇÜNKÜ ÖNCE PARAYI BEN VERİYORUM.NEDEN BAŞIMI AĞRITAYIM,SATTIĞIM ÜRÜNLER YÜZÜNDEN İNSANLARLA KÖTÜ OLAYIM.DEDİĞİM GİBİ BEN ÜRÜNLERİ O FİYATA SATMAK İSTEMİYORUM.ANCAK YORUMLARI VEDE SATIŞLARI AÇTIĞINIZDA GAYET UYGUN FİYATLARA VERDİĞİMİDE GÖRECEKSİNİZ.BEN HERŞEYDEN ÖNCE İYİ İLİŞKİLERE ÖNEM VERİYORUM.TABİİKİ TİCARETDE ÖNEMLİ AMA BENİM İÇİN İKİNCİ PLANDA.MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ BENİM MUTLULUĞUM OLARAK GÖRÜYORUM.ÇÜNKÜ ÖNCE MÜŞTERİM OLAN KİŞİLER SONRA BENİM DOSTLARIM OLMALI.ŞİMDİYE KADARKİLER ÖYLE OLDULAR.UMARIM KABUL BUYURURSANIZ SİZİDE DOSTLARIM ARASINA KATABİLİRİM.BU SATIŞ OLMADANDA OLABİLİR.BİRAZ UZUN BİR CEVAP OLDUĞU İÇİNDE ÖZÜR DİLERİM.BAŞINIZI AĞRITMAK İSTEMEZDİM.GÖRÜŞEBİLMEK ÜMİDİ İLE SAYGILARIMLA HOŞCAKALIN.

fakat almaktan vazgeçtim ürün gözüme kaliteli gelmedi. alacak arkadas varsa ürünün linki burada
    http://urun.gittigidiyor.com/ADIDAS-STAN-SMITH-SPOR-AYAKKABI-40-41-42-43-44_W0QQidZZ18164082#aciklama

• çakma ayakkabıya 60 lira demiş yuh ya milleti kazıklıyorlar.
  • Çakma.
  • aynı model adidasta var bana pek cakma gibi gelmedi
  • newyorker nickli bi satıcı var ondan alıcam ben de kısmetse, 9000 küsür satışı var 5 yıldız; değiştirme garantisi de veriyo..
  • Arkadaşlar bu tip çakma ama kaliteli çakma ayakkabılar b.köy minibüs durağıı yanındaki gazete satan büfenin yanındaki pasaj tamamen satıyor arkdaşa aldık.Orj. süperstarı var bi tane aldık çok benziyodu sırıtmuyo yani
  • Aynısının siyah modelini geçen pazartesi aldım kapalıçarşının ordaki ayakkabıcıdan. 40 Lira dedi 35e aldım adam dedi orjinaliyle yanyana koy 1 tane fark bul sana 2 çift ayakkabı beleş veririm dedi. Ben gayet memnunum ayakta gayet şık duruyor hayatımda ilk defa çakma ayakkabı aldım ama aldığım orjinallerin bazılarından bile iyi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makabayashi -- 11 Haziran 2009; 21:55:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.