Bildirim
Orjinal hoparlörler yerine ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Önlere iyi bir komponent (tizler tam yolculara bakacak şekilde), arkalara da boşluğu doldurmak için koaksiyonel hoparlör yeter.
Yalnız teybinizin gücü düşük gözüküyor. Amfi ihtiyacınız olabilir._____________________________ -
ne kadarlık anfi lazım olur ki ?
sub için bagajı kitleyemem o yüzden kuracağım sistem sub sız olucak mecburen .
anfi marka model belirtirseniz iyi olur :)_____________________________ -
JBL'in falan güzel komponent sistemleri vardı, bir inceleyin isterseniz.
Örneğin:http://www.hepsiburada.com/liste/jbl-cs-6c-165-cm-component-hoparlor-150watt/productDetails.aspx?productId=otaytcs-6c&categoryId=26090
Temiz ses alırsınız ama daha güçlü ses diyorsanız kesinlikle anfi lazım, o durumda da ana üniteyi değiştirmeden anfi bağlamak kaliteli ve güçlü ses elde etmek açısından zor gibi...
Bir de ana ünite ne marka? Ben de 2007 Palio vardı iki tuşa basılı tutunca (yanlış hatırlamıyorsam 1 ve 6) üretim bilgileri çıkıyordu ve Pioneer üretimiydi. Palio konularında fotoğraflarıyla beraber paylaşmıştım._____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: nrglife
JBL'in falan güzel komponent sistemleri vardı, bir inceleyin isterseniz.
Örneğin:http://www.hepsiburada.com/liste/jbl-cs-6c-165-cm-component-hoparlor-150watt/productDetails.aspx?productId=otaytcs-6c&categoryId=26090
Temiz ses alırsınız ama daha güçlü ses diyorsanız kesinlikle anfi lazım, o durumda da ana üniteyi değiştirmeden anfi bağlamak kaliteli ve güçlü ses elde etmek açısından zor gibi...
Bir de ana ünite ne marka? Ben de 2007 Palio vardı iki tuşa basılı tutunca (yanlış hatırlamıyorsam 1 ve 6) üretim bilgileri çıkıyordu ve Pioneer üretimiydi. Palio konularında fotoğraflarıyla beraber paylaşmıştım.
ana ünite blaupunkt marka . güçlü ve temiz için anfi şart demekki._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler