Şimdi Ara

ORITE DVD-838 DVD/DiVX OYNATICI Hakkında.. (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
0
Favori
51.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1.5 gb lık brrip performansı nasıl sızde hıc takılma falan yapıyomu,akıcımı goruntu.ben gecen gun denedım bazı sahnelerde takılma yaptı goruntu..
  • Cihaz 2.7 gb lık blu-ray ripleri bile takılmadan sorunsuz açıyor. Divx test 2.0 ile yaptığım testte sadece 6000kbps ve üzeri dosyalarda takılma yaptı. Gerçekten piyasada kendi sınıfındaki en iyi cihaz sadece işçilik berbat cihazın içi çöplük gibi (içi yanmış kablolar ile dolu) onun çok iyi.

    Önemli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Kumanda sinyali için ön panelin bir kısmını çıkardım sonuç harika kumandayı ters tutsam bile canavar gibi çekiyor odanın her köşesinden alıyor artık kumanda ile cihaza nişan almaya son:))))

    sizde resimde yaptığım gibi yapabilirsiniz tabii garantisi bozulur ama zaten bu tip cihazlarda garanti pek bir işe yaramıyor

     ORITE DVD-838 DVD/DiVX OYNATICI Hakkında..




  • 2 tane fılm denedım ıkısıde 1.45 lık prodji rıp ıkısındede bazı sahnelerde barız takılma yaptı.ben usb den denedım fılmlerı acaba sen cd den mı denıyosun?
  • filmin kpbs degeri 2000 ve üzeri ise dvd rw ye yazıp izlemeni tavsiye ederim o zaman takılmaz ama illa da usb den oynatınca takılacak diye bir şey yok daha önce dediğim gibi dvd den oynatınca 5000-6000 kpbs lik filmleri bile takılmadan oynatıyor
  • bu fılmın kpbs degerını nası ogrenebılırım ?
  • istersen filme sağ tıklayıp özellikler kısmından kpbs değerini görebilirsin yada

    http://mediainfo.sourceforge.net/en

    adresinden media info programını indirip film ile ilgili her türlü bilgiye ulaşabilirsin
  • fılmler 200 kpbs nın altında hep ama dedıgım gıbı bazı sahnelerde usb den ızlerken takılma yapıyo.dvden ızleme ıhtımalım yok cunku dvd-wrıter yok.bendekı model orıte 833 acaba o yuzden mı,gerce fark yok aralarında ama?
  • Filmin kpbs degerine bakarken yanlışlık yapıp audio kpbs değerine bakmışsın herhalde normalde video değeri 800 kpbs ve üzeri olması gerekiyor takılma olayına gelince filmde özellikle rüzgarlı sahnelerde veya birçok küçük öğenin aynı anda hareket ettiği (yapraklar gibi) sahnelerde usb den takılma yapabilir 838 veya 833 modeli de USB 1.1 desteklediğinden aralarında bir fark olacağını zannetmiyorum
  • Arkadaşlar CarrefourSA da ürün mevcut mu hala?
  • arkadaşlar 320 GB mikrobox taşınabilir diskim var. bunun 80 GB'Lık kısmını orite için fat32 ile format edip bu kısma film attım. fakat orite tanımadı. nedendir acep??
  • normalde tanıması gerekir..
    benim 500 GB'ı tanıdı..
  • ben bahsettiğim gibi 80 gb kısmı fat32 ile formatladım. başka da bir şey yapmadım. başka bir işlem yapmam gerekiyor muydu?
  • Çok araştırdım hiçbir yerde bulamadım. Ama google'dan resim arattığımda asıl üreticisi kimmiş onu öğrendim :)

    Hindistanlı bir firmaymış. MoserBaer diye bir firma. Model de MBI838 diye geçiyor.

    http://www.moserbaerconsumerproducts.com/dvd-players-mbi838.asp

    Ama asıl bu alete aşık oldum ben;

    http://www.moserbaerconsumerproducts.com/dvd-players-mbi6988g.asp

    Gördüğüm kadarıyla "Sub Title Pro" diye birşey var özellikler arasında. Anladığım kadarıyla altyazıyı taşıma, boyutlandırma vs... özelliklerinin toplamı olarak bu kavram düşünülmüş.

    Keşke bir şekilde alma imkanı olsa. :(




  • ramazan bayramında kozyatagı CarrefourSA dan aldıgım dvd-838 kurban bayramında bozulmuştu

    27.03.2009 tarihinde Yukarı Dudullu Bostancı Yolu Cad. Keyap Kooperatifi E2 Blok No:87 Ümraniye adresindeki beyazteknoloji servisine ürünü teslim ettim.

    bir ay sonra aradım ürün tami r edilemiyor yenisini ile değiştirilecek dediler
    15 gün sonra tekrar aradım ürünün arızası tespit edildi parçanın gelmesi bekleniyor dediler. neyse dedim
    15 gün sonra (yaklaşık olarak 25.05.2009) tekrar aradım, ürün tamir edilmiyor yenisini verecegiz dediler dedim oyalıyormusunu beni, yok beyfendi ürünün yenisi ile değişecek dediler.

    geçen ay tekrar aradım günrükte bekliyor ürün diyorlar. para iadesi istiyorum dedim, yapamıyoruz malesef ürünü beklemeniz gerekiyor diyorlar. 70 liraya aldık 3 kuruş kar edelim derken sinir hastası olacagım....

    ne yapabilirim daha ne kadar bekletebilirler beni.....




  • geçmiş olsun .. o kadar alıştım ki cihaza benim de bozulacak diye aklım gidiyor.
    Bozulursa da sizin gibi sinir olmamak için benzin döküp yakarım herhalde..
  • Umarım bozulmaz. Çünkü beyaz teknolojinin servisi çok kötü. Ben cihazı Şubat ayında aldım. Kısa bir süre sonra DVD okuyucusu hiçbirşey okumuyordu. Mart ayında servise gönderdim. Yapıldı diye göndermişlerdi ama maalesef sadece geri göndermek adına geri gönderilmişti cihaz. Haziran ayında tekrar gönderdim. Bir ay olmasına rağmen teknik servis önce ürününüzün yedek parçasını bekliyoruz dedi. Ardından da gümrüğe takıldı yalanını uydurdu. 30 işgününün dolmasını bekliyorum. Sonrasında hakkımı tüketici mahkemesinde arayacağım. Eğer bir ürün gümrükteyse firma olarak sadece parasını veya vergilerini ödeyerek çekebilirsin ürünü. 5 aydır aynı nakarat..
  • ben hala bekliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MySun

    ben hala bekliyorum


    nerdeyse 2. kurban bayramı gelecek... Böyle rezalet olmaz.. Yasal yollara başvurun.
  • Bütün evraklarım hazır. Kendilerine de durumu açıklayan bir mail attım. Cuma gününe kadar ürün bedelini hesabıma yatırmazlarsa Pazartesi tüketici hakem heyetine başvuracağım..
  • Arkadaşlar bendeki ORITE DVD-838'i satıyorum. Artık 1080p filmlere geçtiğim için. İlgilenen arkadaşlar aşağıdaki linkten ilanımı görebilir.

    http://forum.donanimhaber.com/m_33563451/mpage_1/key_//tm.htm#33563451
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.