Şimdi Ara

ORITE DVD-838 DVD/DiVX OYNATICI Hakkında.. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
0
Favori
51.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar konuyu bir çırpıda yalayıp yuttum walla.ilacımı buldum sanırım uzun zamandır player bakıyordum altyazı sorunundan kasıtla uzak duruyordum şimdi orite ile bu halledilmiş sanırım.Çok değerli yorum yapan arkadaşlara kolay ve bir o kadar cahilce bir sorum olacak.Ben de 5.1 denen philips mms460 sistem var.şuan dizüstüne bağlayarak alete işkence ediyorum 2.1 gibi kullanarak.Sorum bu orite ı alırsam mms460 ile 5.1 alabilir miyim nasıl bir çevirici ile olur bu?bendeki aletin çıkışları 3.5mm jag şeklinde.orite ta bu giriş yok gördüğüm.Cevap yazan yazmayan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum saygılar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: coacervate

    Merhaba arkadaşlar konuyu bir çırpıda yalayıp yuttum walla.ilacımı buldum sanırım uzun zamandır player bakıyordum altyazı sorunundan kasıtla uzak duruyordum şimdi orite ile bu halledilmiş sanırım.Çok değerli yorum yapan arkadaşlara kolay ve bir o kadar cahilce bir sorum olacak.Ben de 5.1 denen philips mms460 sistem var.şuan dizüstüne bağlayarak alete işkence ediyorum 2.1 gibi kullanarak.Sorum bu orite ı alırsam mms460 ile 5.1 alabilir miyim nasıl bir çevirici ile olur bu?bendeki aletin çıkışları 3.5mm jag şeklinde.orite ta bu giriş yok gördüğüm.Cevap yazan yazmayan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum saygılar.


    herhangi bir çeviriciye ihtiyaç duymadan 5.1 ile bangır bangır ses alabilirsin.




  • teşekkürler arkadaşım cevap için su serptin walla.o zaman biraz yavşatılmış tabirle bu makineye allright lakabını takabilirim.
  • arkadaşlar bu dvd ye her 5.1 ses sistemi bağlanabilirmi en kaliteli sesi hangi markalardan alabiliriz tavsiyesi olan varmı? birde benim kullandığım dvd ler kopya orjinal deil aynı kaliteyi verir mi?

    @ahbap kullandığın 5.1 sistemin marka ve modelini yazarmısın?
  • Oritenin taşınabilir divx çalarını kurcalayan oldu mu ? Normal bir divx çaları cd çalar boyutuna indirmişler. 3.5 inçlik TFT ekranı da var. Ufak stereo hoparlörleri var, tabi ki kulaklık yapabilirsiniz. Türkçe altyazı desteği var ama yazılımı güncellemek lazım, Beyaz Teknolojide var henüz denemedim. Aletin TV çıkışı var USB ve SD kart okuyucusu var. Pili ne kadar gidiyor deneyemedim henüz. Bir fırsat sitesinden 100 liraya aldım, bence gayet kullanışlı ve uygun.

    Alan kullanan var mı, paylaşalım. Yeni başlık da açılabilir. Modeli KM-D8350
  • Selam Arkadaşlar,bende indirdiğim filmleri büyük ekranda seyredebilmek için divx player arıyordum ve buradaki bilgiler ışlığında bende bugün ORİTE 833 modelini aldım.

    izmir çankayadan bit pazarından aldım yani,55 ytl'ye.838 almadım çünkü bu nodelin görünüşü bana göre daha şık.Eve gelir gelmez taktım ve inceledim.DVD 8 saniyede gördü,1 gb flash belleği 11 saniyede gördü,tamamen dolu Mp3 cd'sini ise ilk takışımda 1 dk yı aşkın süre loading yaptı sonra disk yok dedi sonraki denemelerimde gördü,ilki 33 sn ikinci deneyişimde 45 saniye de okudu.

    Dat dosyası denedim sorunsuz okudu,ikinci olarakta Mp4 okumadıklarını bilsemde piyasadaki ve bu divx playerın,mp4 ve mpeg4 olayını pek anlayamadığım için yinede denemek istedim ve uzantısı''Mp4'' ancak winrar içinde iken ''type olarak MPEG-4 File Format '' yazan filmi görmüyor disk boş yazıyor.Ancak cihazın kutusundada cihazın üzerindede mpeg-4 okuduğunu yazan ibareler mevcut.bu mp4 ve mpeg4 olayını pek anlayamadığım gibi,file format olarak mpeg-4 yazan bir görünütüyü cihaz okuduğunu yazdığı halde nasıl okumaz dahası niye öyle yazıyorlar öyleyse.Bunu daha ayrıntılı ve daha teknik terimlerden arındırılmış vaziyette açıklama imkanı olan varmı acaba.

    Elimde birçok film var,eminim hepsi farklı divx biçimlerine sahiptir,onlarıda dvd ye kaydedip denicem az sonrada 5.1 ses sistemini bağlıcam.

    özetle,yukarıda yazdığım olay dışında cihazdan memnun kaldım,gayet şık,bana göre kumandasıda şık algılama sorunu pek hissetmedim şimdilik,ekran kayması altyazı eksikliğide şu ana dek görmedim,alt yazı düzenlenebilmesi ise müthiş.Bence verdiğim paraya fazlasıyla değdi.Tavsiye eden,yorumlayan,inceleme sunan arkadaşlara Teşekkür ederim,Tavsiye ederim Herkese.




  • Arkadaşlar ben de hediye dvd player almak için araştırma yapıyordum. Buradaki yorumlara bakarak orite almaya karar verdim. Bugün hepsiburada.com'dan 833 modelini 70 liraya sipariş edecektim ama sipariş vermeden maille stokta olup olmadığını sordum. Gönderilmesinin birkaç gün alabileceğini söylediler ve siparişi vermedim.

    Ürünü daha önce Carrefour'da görmüştüm. Gidip bir de oradan bakayım dedim. Şu an ürün kampanyadaymış. Sadece 838 modeli vardı. Ortaya yığın yığın koymuşlar. Fiyatı da 55 ytl. Carrefour card'a indirimle 50 ytl oluyor. Hemen kaptım bitane.

    Ayrıca perşembe günleri bu karta %5 daha indirim yapıyorlarmış. Perşembe (yani yarın) gidip ürünü 47,5 liraya alırsınız... bana zor geldi şimdi 2,5 lira için gidip tekrar gelmek..

    Bizim arkadaşlar da güle güle kullansınlar artık... O kadar araştırıp aldık...




  • Bu cihazı yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum ve artıları çok fazla bir cihaz olduğunu söyleyebilrim, Hatta araştırdıklarım ve arkadaşlarımda gördüklerim içerisinde alınabilecek en iyi Divx Player diebilirim,

    (+) Artılar

    5+1 çalıştırdım herhangi bir problem yok,
    Önceden Hazırlanmış Çeşitli Ekolayzer seçenekleri kullanışlı,
    500 gb Western Digital Harici Disk takılı ve 400 gb. ini Acronis ile Fat formatladım, sorunsuz görüyor (En sevdigim özellik), ancak belirteyim ki Kullanım klavuzunda 80gb. ye kadar desteklediği firma tarafından belirtiliyor
    Altyazı olayında kendini aşmış, Altyazıyı hertürlü ayarlayabiliyosunuz, renk, pozisyon, font çerceve ayrı, büyüklük ayarı mevcut,
    Gayet Hızlı çalışıyor,
    Mp4 formatı harcinde denediğim tüm formatları okudu, görüntüde hiçbir atlama olmuyor.
    Çift sesli filimler için kumandadan ses geçişi yapılabiliyor,
    16:9 VE 4:3 Formatlarına görüntü gösterebiliyor ve ekrana görüntü tam oturuyor,
    Mp3 leri kaliteli şekilde çalıyor,

    (-) Eksikler
    Klasörler ve Folderlar ın isimleri yarım görünüyor (Bunun için bir Firmware varmı bilmiyorum,)
    Filimi pause ettiğikden bi süre sonra ki bu 30dk. nin üstünde kaldığı yerden başlamıyor.
    Kumanda fonksiyonel ancak daha iyi olabilirdi,

    Uzun süredir kullandığım bu üründen genel itibari ile çok memnunum beni rahatsız eden tek eksiği folderların ve dosyaların isimlerinin yarım çıkması eğer bir firmware i varsa yada çıkarsa bana göre alınabilecek en ii cihaz diyebilirim,,,




  • quote:

    Orjinalden alıntı: TARKANE



    Uzun süredir kullandığım bu üründen genel itibari ile çok memnunum beni rahatsız eden tek eksiği folderların ve dosyaların isimlerinin yarım çıkması eğer bir firmware i varsa yada çıkarsa bana göre alınabilecek en ii cihaz diyebilirim,,,






    Aynen katılıyorum,inşallah düzeltilir.
  • dün dvd player arıza yaptı şuanda hiçbir diski okumuyor usb de sorun yok ama dvd maalesef çöktü..Üstelik öyle çok fazlada kullanmamıştım işin yoksa servisle uğraş..
  • carfour dan 50ytl aldım.
    flash disk teki hiçbir mp4 formatlı filmi açmadı , rmvb formatlı filmide açmadı,
    bütün avi uzantılı film leri açtı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: spyoncu

    carfour dan 50ytl aldım.
    flash disk teki hiçbir mp4 formatlı filmi açmadı , rmvb formatlı filmide açmadı,
    bütün avi uzantılı film leri açtı




    şu an piyasadaki dvd playerlerin hiçbiri mp4, rmvb, mkv uzantılı dosyaları açmıyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: spyoncu

    carfour dan 50ytl aldım.
    flash disk teki hiçbir mp4 formatlı filmi açmadı , rmvb formatlı filmide açmadı,
    bütün avi uzantılı film leri açtı



    Hangi carrefour dan aldın acaba? Ben istanbulda bir kaç mağazaya baktım ama göremedim orite.
  • içerenköy ve ümraniye mağazalarında mevcut ancak bu topicteki kullanıcı yorumlarını okumanı tavsiye ederim.
    quote:

    Orjinalden alıntı: ErrayN


    quote:

    Orjinalden alıntı: spyoncu

    carfour dan 50ytl aldım.
    flash disk teki hiçbir mp4 formatlı filmi açmadı , rmvb formatlı filmide açmadı,
    bütün avi uzantılı film leri açtı



    Hangi carrefour dan aldın acaba? Ben istanbulda bir kaç mağazaya baktım ama göremedim orite.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bizimev -- 29 Eylül 2008; 13:55:14 >
  • Bugün istanbul Haramidere Carrefour 'dan aldım, 50ytl.
    İlk izlenimlerim gayet olumlu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tosun Pasha -- 1 Ekim 2008; 21:45:40 >
  • arkadaşlar bende 1024 gigabyte'lık yani 1 tblık harici disk var onu taksam görmez değil mi
  • araştırdım biraz 250den yukarısını görmüyormuş
  • quote:

    Orjinalden alıntı: @dministrator

    araştırdım biraz 250den yukarısını görmüyormuş



    250 gb fat 32 olur o şekilde görür 250 gb film bittiğinde diğer bölümden ekler yeni bir 250 gblık alan oluşturursun en güzeli bende alacam arkadaşlar

    Tavsiyeleriniz ve en uygun nerden alabiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeKiMoĞLu-47 -- 3 Ekim 2008; 13:09:53 >
  • bende orite 838 divx player var. çok iyi bir cihaz. altyazılar gayet büyük. film ve altyazı isminin büyük olması çok büyük sorun değil. 2 gb'lık flash bellek 15lira olmuş bugünlerde. alın bir tane flashbellek isimleri benzer yapın. 160gb lık harddisk var onu bağlamaya gerek görmüyorum. flashbelleki dvd gibi kullanıyorum.

    cihazın divx okuma hızı çok iyi. 5sn içinde film açılıyor. fakat kumandanın çekim gücü zayıf. kızıl ötesi sensörüne direkt gelecek şekilde basmanız gerekiyor tuşlara.

    cihazı carrefourdan aldım. netten almanızı önermiyorum. araştırın, bulursanız mağazadan alın. internet siteleri "nasıl olsa garantisi var" düşüncesiyle arızalı ürünleri stoklayıp, "uygun fiyat!" diye satabiliyorlar. bunu çok ünlü bir alışveriş sitesinde çalışan arkadadaşım söylemişti. sitenin de ismini vermiyorum. (bildiğim kadarıyla carrefourda bu ürün hala var)

    son olarak;

    ufak tefek şeyleri kafaya takmayın. sonuçta çok pahalı birşey almıyorsunuz. basit çözümlerle istediğiniz performansı alabileceğiniz güzel bir cihaz var ortada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 3 Ekim 2008; 19:16:25 >




  • Evet arkadaşlar ben de bugün carrefour dan aldım ancak fiyat tekrar 55 olmuş sanırım. Önceki indirim etiketini kaldırmayı unutmuşlar kasada farklı fiyat çıkıyor itiraz attim üzerinde böyle yazıyor diye mecburen werdiler paşa paşa eski fiyattan (50 YTL). Genel olarak benimde izlenimlerim cihazın çok iyi olduğu yönünde. Bu fiyata bu cihaz kesinlikle kaçmaz. Kullanan arkadaşlara bir sorum olacak filmlerde efektler konuşmaların biraz önüne geçiyo gibi efektleri muhteşem kalitede duyarken konuşmaları duymakta biraz zorlanıorum bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa benimle paylaşırsa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.