Şimdi Ara

ORITE DVD-838 DVD/DiVX OYNATICI Hakkında.. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
0
Favori
51.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yaf evet arkadaslar logitech 5500 de bu aletin durumu nedir acaba???logitech almayı düşünüyorumda....
  • Selam arkadaşlar.

    Ben de burada yazılanların etkisinde kalarak çarşıya çıktım.Adapazarı'nda her yeri aradım.Sordum sordum "yok" cevabı aldım.

    En sonunda bir yerde buldum- tek bir tane kalmış.833 modeliydi ve tipi çok hoştu, aldım.

    Cihaz gerçekten harika.

    3 sene önce çektiğim içinde 5-6 tane divx olan dvdlerimi hiç takılmadan, sorunsuzca açtı.Bu arada alt yazılarını aynı isimle kaydetmediğim 2 film varmış, alt yazılarını göstermedi:(

    Yalnız alt yazı fonksiyonu oldukça güzel:)

    Örneğin seven adli bir film var. "seven.srt" türkçe alt yazı olsun. "seven eng.sub" (tırnaklar yok) da ingilizce alt yazı olsun.İkisini de görüyor.Sub tuşu ile değiştirebiliyorsunuz.

    Tavsiye eden herkese teşekkürler.
  • divx player alcaksanız oriteyi tek geçerim
  • Evet arkadaslar gercekten guzel bir cihaz tavsiye ederim.
  • Koysepete sitesinde Orite 838'i yanında uzaktan kumandalı helikopter ile birlikte 79'a satıyorlar. Geçenlerde çocuğa oyuncak bakarken bu helkopterlerden deneyip hasta olmuştum. Bahaneyle alıyorum şimdi. Zaten bu küçük helikopterler tek başına 50 - 75 YTL arasına satılıyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Serkan Ünal

    Koysepete sitesinde Orite 838'i yanında uzaktan kumandalı helikopter ile birlikte 79'a satıyorlar. Geçenlerde çocuğa oyuncak bakarken bu helkopterlerden deneyip hasta olmuştum. Bahaneyle alıyorum şimdi. Zaten bu küçük helikopterler tek başına 50 - 75 YTL arasına satılıyor.


    hepsiburada.com dan aldığınızda ise sudoku veriyorlar..
  • Aldım gitti valla. 4,5 yıldır kullandığım Vestel 4500'ü aratmayacağını umuyorum.
  • Herkese ii günler,
    Bu aletteki HD desteği(full HD olup olmadığını SORMUYORUM) tam mı?Özellikler arasında 720p interpolarizasyon diyor,yani 720p'lik görüntüyü HD olarak mı gösteriyor yoksa daha düşük bir kalitede gösteriyor mu?
  • ben de kararımı verdim, bugün bu dvd playerdan sipariş edeceğim.
    hızlıal'da ve alisveris.com'da peşin fiyatına taksitli 65 YTL ve her iki sitenin de 50 ytl üzeri kargo ücretsiz olduğu için kargo ücreti yok ama sudoku vermiyorlar sanırım :) o da olmayıversin :P
  • quote:

    Orjinalden alıntı: righteous@

    arkadaşlar bugün bende aldım orite 838 ten,yalnız hiçbir usb yi görmüyor,,4 gb sandik usb bellek taktım diski görmüyor,80 gb fat32 2,5 harici disk taktım onuda görmedi,usb den hiçbir diski görmüyor no.disc diyor..açtıktan sonra source yede basıyorum ama fayda etmiyor,nedendir acaba..



    4gb lık belleği fat32 olarak formatladınız mı?
  • flash bellek zaten fat32 olarak formatlı,usb sorununu çözdüm,biraz uğraştırdı ama,taktıktan sonra biraz beklemek gerekiyo,bekleyip source yapınca öyle okuyor..bu arada dvd playerın arkada vga bağlantısı üstünde üretimden kalan,birazcık,demir kaynama fazlası kalmış,ve o bölüm oksitlenmiş hafiif..ama vganın bağlantısına bi etki etmedi çok şükür,bundan bi problem olurmu acaba ileride arkadaşlar?,bizdekide şans işte
    diana 5+1 ses sistemi var,arkasından lale kablolar şeklinde bağlanarak pc nin ses çıkışına tek kablo olarak bağlanıyor,orite'ı vgadan, pc monitörüne bağladığımda ses alamıyorum haliyle,acaba bu ses sistemini,orite'a nasıl bağlarım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 16 Temmuz 2008; 19:15:06 >
  •  ORITE DVD-838 DVD/DiVX OYNATICI Hakkında..


    bu kablodan kullanmanız gerekiyor.
  • verdim siparişi, hadi hayırlısı
  • arkdaşlar orite 838 te altyazılı film izlerken altyazının son iki -üç kelimesini eksik gösteriyo ekranda,altyazı ayarları font 1 de ve orta, sağ-sol merkez,yukarı-aşağı hepsini denedim durum değişmedi,görüntü ayarlarınıda tek tek denedim,yine olmadı,,neden olur acaba sizce bu durum..neden keser altyazıların son harflerini..

    bu arada aynı altyazı dosyasını pcden kontrol ettiğimde altyazının tam olduğunu görüyorum..

    örnek..cümle "benzer diye biterken,orite ile izlerken "benzer kelimesinin sadece "ben" bölümünü gösteriyo sonunu kesiyo..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: righteous@

    arkdaşlar orite 838 te altyazılı film izlerken altyazının son iki -üç kelimesini eksik gösteriyo ekranda,altyazı ayarları font 1 de ve orta, sağ-sol merkez,yukarı-aşağı hepsini denedim durum değişmedi,görüntü ayarlarınıda tek tek denedim,yine olmadı,,neden olur acaba sizce bu durum..neden keser altyazıların son harflerini..

    bu arada aynı altyazı dosyasını pcden kontrol ettiğimde altyazının tam olduğunu görüyorum..

    örnek..cümle "benzer diye biterken,orite ile izlerken "benzer kelimesinin sadece "ben" bölümünü gösteriyo sonunu kesiyo..


    haydaaa bu hoşuma gitmedi :( forumdan bi arkadaşa sormuştum var mı böyle bir sorun diye ama yok demişti.
    en sinir olduğum sorunlardan biridir bu.. olmadı şimdi...




  • Önce ben de sorun zannettim bunu ama değil.

    Altyazı sayfasında en alttaki (şu anda ne yazdığını hatırlamıyorum) seçeneği açık hale getirince kelimeleri kesmiyor, altyazının satır sayısını ayarlayarak hepsini kaydırıp gösteriyor.
  • Ben de bu ürünü aldım. Fotoğraf bakarken ekran acayip titreme oluyor. Bu orite'den dolayı mıyoksa tv den dolayı mı? Televizyon vestel 55 ekran tüplü. TV eski değil.
  • Öncelikle kerkese selam,
    safranboy ve yavuzdede arkadaşlara sorum olacak yardımcı olurlarsa sevinirim.

    Ekranda titreme olayını nasıl çözebilirim. Özellikle fotoğrafları izlerken titreme çok oluyo. Orite ile beraber gelen beyaz sarı ve kırmızı kablolar ile tüplü TV ye bağlantı yaptım. Composite denilen bu kablolar mı bilmiyom. Scart scart kablo bu sorunu çözer mi? yavuzdede arkadaş sen nasıl çözdün, nasıl bağlantı yapmalı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Serkan Ünal

    Önce ben de sorun zannettim bunu ama değil.

    Altyazı sayfasında en alttaki (şu anda ne yazdığını hatırlamıyorum) seçeneği açık hale getirince kelimeleri kesmiyor, altyazının satır sayısını ayarlayarak hepsini kaydırıp gösteriyor.



    söylediğiniz reformat seçeneği,,o seçenek zaten açıkta..artı olarak biraz önce bi kaç altyazılı dvd ve lost dizisinde de denedim,,evet satır kaydırıyor ama,filmi,cihazın default, yani en büyük ve ideal yazı ayarında izlerseniz, fayda etmiyor ne yazıkki..bi alt yazı tipinde de denedim,kesme yapmadı onda kelimeleri,ama o yazıtipide küçük geldi bana



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 17 Temmuz 2008; 18:25:17 >




  • Olabilir. Ben orta boyu kullanıyorum. 70 ekranda büyük altyazı aşırı büyük bence. En küçüğe bile almayı düşünüyorum hatta.

    Bence altyazıdaki tek problem harflerın arasının biraz açık olması. Bir firmware yayınlayıp biraz düzeltseler hiç fena olmaz. Veya hayrına forumdan anlayan birisi yapsa diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.