Şimdi Ara

Oris telekom borcu rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler başım oris telekomla dertte, ne yapacağımı bilmiyorum.

    Taa geçen sene iade etmeyi unuttuğum modemi istediler. Gönderirsem son tarihten 1 gün sonra varacağı belliydi. Ne yapmam gerek diye aradım kendilerini, siz gönderin biz yardımcı oluruz dediler. Ben de gönderdim. Son teslim tarihinden 1 gün geç vardı dediğim gibi. Aradım konuştum böyle böyle diye, tamam halledeceğiz bakacağız falan dediler. Her birkaç günde bir aradım ve aynı şeyi her seferinde anlattım, her seferinde kontrol sağlıyoruz kargonuz gelmiş görünüyor vs vs dediler.

    Aradan 4 hafta geçti, beni arayıp "gönderdiğiniz modem kutusu boş çıktı" dediler. Ne olacak dedim kargoyla görüşün bizimle alakalı değil dediler. Ben onlar konuyu kapatmış işi bitirmiş sanarken modemin kutusunu açmak adamların 1 ay sonra aklına gelmiş. Kargoya "1 ay önce gelen kargom çalınmış" mı diyeceğim? Ben de bağırıp çağırdım ömrümde ilk kez müşteri hizmetlerine. Tamam beyefendi size tekrar dönüş yapacağız bilmem ne dediler. Aradan 1 gün geçti sistemlerinden borcuma baktım borcum falan yok, kapatmışlar meseleyi SANDIM

    (Aradan 1 sene geçti) taa ki bugün böyle bir mesaj gelene kadar:

    Oris Telekom üyeliğinizden kalan ödenmemiş fatura borcunuz bulunmakta olup yasal işlem başlatılması için hukuk büromuza aktarılmıştır.Bilgi almak ve ödeme yapmak için arayınız. 0(216)6416767 Canlı Destek:www.alacaktakipburosu.net B372

    Oris sayfasından fatura sorgulayınca hala çıkmıyor.

    Ne yapmam gerekiyor?







  • rezalet puanı 0


    1 sene unutmak nedir allah aşkına.

    firmalara kargo gönderirken mutlaka taahütlü ücretini ödeyip öyle gönderin, almadık, açtık boştu vs deme şansını bırakmayın.


    borcunuz hukuk bürosuna aktarıldığından sistemde görünmez, icraya verilmeden büroyla görüşün ve ödemeyi yapın derim. 300 lira için maaş haczi vs uğraşmayın.

  • Bu konuyu bir hukukçu (avukat) ile görüşseniz daha iyi olur. Sonuçta artık yargıya intikal etmiş.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.