Bildirim
Orion AVM Yangın Çorlu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
_____________________________ Captain America

The First Avenger -
Tadilat varmış sinema bölümünde de zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 8 Eylül 2012; 20:06:29 >_____________________________
Gondorian
Ranger of Ithilièn
The Battle for Middle-Earth Serisi (2004-2006) [ANA KONU] | Kurulum Rehberi -
çorlunun gezilcek az yerinden biri yandı desenize
3 yıldır çorluya gitmiyorum belki başka fasiliteler kurulmuştur_____________________________ İnsanlara gökyüzünde evreni yaratan birisi olduğunu söylediğinizde büyük bir kısım size inanacaktır.
Boyanın daha kurumamış olduğunu söylediğinizde ise; emin olmak için dokunacaklardır. -
quote:
Orijinalden alıntı: waterloo
çorlunun gezilcek az yerinden biri yandı desenize
3 yıldır çorluya gitmiyorum belki başka fasiliteler kurulmuştur
hala aynı bende kışın gitmiştim orion var sadece ama çorlu fena değil beğenmiştim._____________________________ -
Cana gelmedi neyse ki. Ekmeğini yemişti zaten. Kışın sıkış tokuş oturuyorduk Orionda. Çorluya daha büyük bir avm yıllardır konuşuluyor. Her işte bir hayır vardır derler. Belki bu vesile olur. _____________________________ -
Nkü'ne başlayacağım bu sene, takılacağım mekanlardan biri olarak görüyordum tüh
Çorlu'yu bilen birkaç kişi bulmuşken düzgün ortamı olan birkaç cafe önerirseniz fena olmaz
_____________________________ -
Ulan zaten bişi yoktu içinde gittim hiç bi aradığımı bulamadım Tekira 4ever
Orion vardı bir tek. O da gitti. Şimdi yine eskiden olduğu gibi takılacağız. Hastane - postane. _____________________________ -
Adam gibi tek bir alışveriş merkezi vardı Çorlu'nun oda gitti geçmiş olsun.. _____________________________ Nintendo 3DS Friend Code --> 2595-0938-1194 -
Haftasonu merkeze geliceksiniz artık, başka çareniz yok. Çorlu gibi yere neden yatırım yapılmıyor anlamak zor. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: smasher1907
Ulan zaten bişi yoktu içinde gittim hiç bi aradığımı bulamadım Tekira 4ever
_____________________________ Captain America

The First Avenger -
Babamın bomba patladı diye beni aradığı yangındır
.Sinema bölümünde tadilat vardı oradan çıkmış galiba.
ulan koca Çorluda bi orion vardı oda yandı
Akhisarda o da yok
doğru yanmış bir orion vardı oda gitti zaten asosyal adamım isterse hiç birşey olmasın banane facebooka girince gördüm yoksa haberim bile olmadı _____________________________ Aslında hayatının her günü geri kalan günlerinin ilk günüdür tek bir gün hariç öldüğün gün -
Şimdi geldim sol tarafın çatısı yoktur herhalde çok fena yanmış şuan yangın yok ama külleri var halen dumanlar tütüyor _____________________________ -
Bizim buraya AVM yapılacakmış galiba, öyle bir söylenti var. _____________________________
Gondorian
Ranger of Ithilièn
The Battle for Middle-Earth Serisi (2004-2006) [ANA KONU] | Kurulum Rehberi -
quote:
Orijinalden alıntı: Ambarad
Bizim buraya AVM yapılacakmış galiba, öyle bir söylenti var.
Neresi orası ?_____________________________ -
dun gıttım kayıt için nku ye bı gece orda kaldım bu gun dondum avm olarak tekirda daha güzel ayrıca tekirdaga çok ısındım. bi akrabada kaldık şopar mahallesını falan gezdım acayip ısındım ordakı ınsanlara sahıl bi ayrı güzel saten güzel bi şehir
_____________________________ Edwin
Benzer içerikler
- kpss forum
- depreks 20 mg kullananların yorumları kadınlar kulübü
- ferro sanol duodenal aç mı tok mu kullanılır
- esrarlı kek
- egetürk sucuk migros
- nokia lumia 1520
- yeşil nasim
- guinness rekorlar kitabı
- modern combat 4
- en iyi deprem uygulaması
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler