Türkiyede hakkını aramak aşırı masraflı bir durum bu arkadaş dava açar apple avukat ordusuna karşı davayı kaybeder bilir kişiydi vekalet ücretiydi derken bir iphone 12 parasını apple'a hediye eder konuyu açan kişi Bazı arkadaşlar arkadaşı düşünmüş parası gitmesin diye anlatmış davayı kaybedeceğini ama parası çoksa açsın davayı ne diyelim |
Amerikada olsa 40 milyon dolar civarı tazminat alırdın. Burda da kovala hakkın ne ise al |
|
arkadaş dikkat çekmeyi seven biri... hastaneye gidip rapor almalar.. youtube videolar vs.... |
|
Hakkınızı arama konusunda bir şey demeyeceğim de hakkınızı abartmanız konusunu mantıksız buldum. Mahkeme konusunda pek şansınız olduğunu düşünmüyorum. Cidden öyle bir yanık ile PANDEMİ DÖNEMİNDE hastaneye acilden girip insanların da önüne iyi geçmişsiniz Ayrıca o YouTube 'daki video ne öyle? Nasıl bir kapak fotoğrafı o? "ÖLÜMDEN DÖNDÜM" falan bildiğiniz clickbait bunlar. Tık tuzağı yani. Sokağa çıkıp yanınızdan araba geçse sizi ezme ihtimali olduğu için "ÖLÜMDEN DÖNDÜM" mü diyorsunuz her seferinde < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wardstone -- 19 Ocak 2021; 11:51:10 > |
Bir kapı kolunun kopması sonucu yaralanan çocuk için 38 milyon dolar tazminat aldı aile. Amerikadaki tazminatları araştırmanı öneririm bilmiyorsan < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROUGE44 -- 19 Ocak 2021; 1:27:42 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
amerikada falan olsa bu olay ciddi bir olaya donusebilirdi ve iyi bir tazminatta alirdin ama burasi Turkiye :)) |
Kablonun yanması büyük olay olsa da , senin o güneş yanığı olan parmağınla hastaneye gidip rapor alman fln biraz komik duruma düşürdü olaya gel. Hastane raporu fln olmasa gayet güzel rezalet, değerlendirilirdi. Ama bu şekilde tazmianat kopardığın açık, para peşinde değilim demişsin ama video çekip hastane raporu almalar vs. amacını baya belli ediyor. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk hukuk sistemi; Tazminat zenginleşme sebebi sayılmaz" der. Hakkınızı aramanız doğal ama düşündüğünüz miktarda para almanız mümkün değil.. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 19 Ocak 2021; 8:52:43 > |
Hangi şartnamede yanmasından bahsediyorsunuz. Attığınız fotoları dahi okumamışsınız. Cihaz ısınınmasından bahsediyor yanmasından değil. Boş konuşmuşsunuz. Konuya gelince amerikada müşteri menmuniyeti yüksek olan amazon bile apple için amazon basics kablo üretir iphone için ve kimseye drğişim dışında tazminat ödemedi. https://www.amazon.com/gp/customer-reviews/R348VD4FKH4M9R?ASIN=B017YEAJTG Bu yanmayla ilgili birsürü yorum var bunun gibi. Tazminat alabilmen için maddi zarar olması gerekli olduğunu düşünüyorum. Umarım davayı kazanırsın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|