Şimdi Ara

ORİGİN HESABIM HACKLENDİ 2 ADET OYUN BİLGİM DIŞINDA SATIN ALINMIŞ YARDIM BEKLİYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar.

    bugun mailimi kontrol etmek için hotmail hesabıma girdiğimde 2 adet origin mesajı gördüm ve 2 tane farcry4 gold edition satın alındığını farkettim herbiri 89,99 euro
    hemen işcep uygulamasından kredi kartımın bekleyen işlemlerine baktım ve 2 adet 247 küsür liralık ücret kartımdan çekilmiş müşteri hizmetlerini aradım kartı kapattırdım ve harcama itiraz formunu doldurup faxladım.

    şimdi arkaşdaşlar bu süreç uzun sürecek gibi konu hakkında direk origin yetkililerine nasıl ulaşabilirim paramı iade etmeleri için neler yapabilirim bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımına acilen ihtiyacım var yaklaşık 500 tl gibi bir tutar öğretmen olarak 1 aylık ekdersime tekabul ediyor bu para bana çok koyar bir an önce iade almam gerekiyor.

    oyunlar hesabımdan dün gece 23:20 ve 23:21 de satın alınmış. ben gece saat 1 gibi origine arkadaşımla maç yapmak için girmeye çalıştım ama ikimizde origine giriş yapamadık originde sistemsel bir hata olduğunu düşünüp yattık.







  • origin'i konu hakkında bilgilendirmessen seni büyük ihtimalle banlarlar.https://help.ea.com/tr/contact-us/new/?product=origin&platform=pc&subject=hack&category=account-security buradan ben açıklamaya hack diye girdim direk giriş yaparsan canlı görüşme çıkıyordu değişmedi ise derdini oradan anlat.https://help.ea.com/tr/contact-us/new/?product=origin buradanda kendin açıklama girip bağlantı kurabilirsin. geçmiş olsun.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.