Şimdi Ara

Orient star?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba şu saati almak istiyorum. Araştırmalarım sonucunda fiyat performans olarak bulabildiğim otomatik bir saat. Önerileriniz olursa açığım sizce nasıl bir marka ve saat? şimdiden teşekkürler.
    http://shop.aslansaat.com.tr/orient-star/orient-re-dk0001l00b.html



  • Daha ucuza alabileceğim bir sayfa var mı ?
  • Bilidiğim kadarıyla Orient üst seviye saatlerini Orient Star adıyla çıkarıyor. Zaten Orient, Seiko grubuna ait ve kendini ispat etmiş bir marka.



    Vermiş olduğunuz linkteki Aslan Saat ise Orient'in Türkiye distribütörüdür. Bu saati Aslan Saat'in yerel bayilerinden çok daha uygun fiyata satın alabileceğinizi düşünüyorum. Kendi sitesinde fiyatlar bayilerinin satış fiyatlarından her zaman yüksek oluyor. Sitede il il bayi listesi mevcut.



    Eğer internetten alacaksınız N11, Hepsiburada gibi sitelerde uygun bulabilirsiniz. Bu sitelerdeki satıcıların Aslan Saat bayii olup olmadığını da Aslan Saat'in sitesindeki bayiler listesinden kontrol edebilirsiniz.



    Bu arada sorduğunuz model çok güzel görünüyor. Fakat daha önce saati bir saatçide görüp inceleme imkanınız varsa yine de incelemek de fayda var. Sadece resimlere, videolara,.yorumlara bakmak yanıltıcı olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.