Şimdi Ara

Organize Sanayide Oturmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Alt kat kargo deposu her gün bir sürü tırdan mal indirip bindiriyorlar. “Prestije cadde” olmasına rağmen tükan önünde bariyer olmadığından tırlarını benim balkon altına park ederler.

Yeni yapıldığı halde mutfakta ki prizi yerinden sökmüşler ocak ve fırın çalışmıyor.

Elektürükçü ararken anam alt kattaki tükana soralım dedi ve aşağı indik.

Tükanın kuytu bir köşesine ofis gibi bir ter yapılmış, içeride 7-8 tır şoferi ve kıraathane ortamı gibi.

Sorduk; “Bizim elektürükçüler sadece mal getirip götürürler priz montajı yapmazki”

”Montaj deel, prizin kablosu gevşemiş onu sıkacak” dedim.

İçlerinden genç olanı “Abi akşam gelecek bizim elektürükçü ona sülerim” deyince telefonumu bıraktım ve orayı terk ettim…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Toplu konutta oturmak büyük rezillik gercekten. Öylesine tiksiniyorum ki, kelimelere dökemem. Apartman tam bir maraba sistemi. Zten ilk apartmanlar, marabalar yani isciler toplu kalsınlar diye yapılmıs.

Sanayi Devrimi oluyor kentlere işçi göçü oluyor. Fbrika isçileri ( maraba isciler ) icin toplu konut ihtiyacı doğuyor.

Marabalar icin ilk apartman tipi binalar on sekizinci yüzyılda Paris'te ve Avrupa'da ortaya çıkıyor.. Apartman yani maraba konutlarında dua et elektirigi komple kesmemisler.. iki prizle kurtarmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Temmuz 2026; 16:49:41 >

Yine tükandan rica ettim.

Eleman sağolsun hiç tereddüt etmeden otoparka girip aracından kumandayı aldı ve açtt.

Ben çıkana kadar da bekledi…

apartman kümestir

kumesten ote oturdugun binayi random kisilerle paylasiyorsun.. oturdugun bina senin olmali, sadece sen oturmalisin yani mustakil diyorum ama site icinde mustakil de degil cunku orada da dikey yerine yatay paylaşiyorsun..

eger maraba degilsen, pasif gelirin varsa, sehre uzak mustakil ve buyuk arsa kesine yakin cozumdur

biz kaygerya ile bu yuzden k0y hayati seviyoruz ve elbette 0rman ve demonik aura seviyoruz

arsada mangal yaparken mayhem'den life eternal calmali tabii ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Temmuz 2026; 18:57:51 >
    Arayıp özür diledi işi uzadığı için ve mutlaka geleceğini söyledi ama ortalıkta yok.

İşin kötü yanı bu gece beni görmek isteyen arkidişi de bu yüzden oyalıyorum o da iki de bir arayıp anam gibi hesap soryo…

• 2 saat geceleyin yolda dırafikte beklersin, küfteci yusufa girip küftesiz piyaz yemek zorunda kalırsın, sonra dağ başında, it üremez kervan geçmez yollarda gecenin köründe direksiyon sallamak zorunda kalırsın, sonra ayağının dozuyla girdiğin ilk avmde, sicak, havasız ve ter gogulu anasörde yarım saat mahsur kalırsın, yenilediğin gonutundaki piriz çalışmaz, "gelecem" diyen uşta şeni eker gelmez, başındaki arkidiş zirt pirt seni arayıp darlar..nolcek şenin bu halin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 18 Temmuz 2026; 0:10:16 >

Usta takımına guven olmaz

Var birşeyler;

2 gündür binada internet yok, yönetici Whatsapp gruptan Telekom’un mahallede arıza olduğunu bildirdiğini söyledi.

Evin hemen önündeki Telekom kutusunu ustalar açıp fiber kabloları dışarı çıkarmış urgaşıyorlar. Şemsiye de açtıklarına göre iş uzun sürecek…

Organize Sanayide Oturmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 18 Temmuz 2026; 11:43:9 >

Zor iş gibi umarım en kısa sürede çözülür.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.