Şimdi Ara

Organik Saç ekimi yaptıran varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Yaklaşık 9 aydır Organik saç ekimi hakkında bilgileri formları takip ediyorum, fake olduğunu düşündüğüm ve resimsiz bilgiler dışında net bir bilgiye ulaşamadım. Malumunuz saç konusunda reklamlar almış başını gidiyor. ilgili firmanın ismi estetik international.

    Kendim bizzat bu işlemi yapan klinik ile görüşmeye 2 kere belli aralıklarla gittim internetteki bilgileri copy'leyip tarafıma sesli olarak aktardılar.

    Organik saç ekiminin ne olduğunu biliyor ve yaptırmayı düşünüyorum fakat bu uygulama ile ilgili 1 adet şikayet dışında bir kaç sitede iyi yorumlar (muhtemelen fake altına soru sorulmuş cevapsız kalmış tarihler 1 gün aralıklar ile) ve diğer bilgilerin hepsi tanıtım videoları ve haber kanallarındaki reklamlar.

    Bu formdada forever333 adlı aynı kullanıcı tarafından 2 kere aynı bilgiler paylaşılmış başka bir yorum katanda yok.

    https://forum.donanimhaber.com/m_103070354/tm.htm
    https://forum.donanimhaber.com/m_44339750/tm.htm

    Saç ektirmeyi düşünen veya ektiren olayın psikolojik boyutunu biliyor, Türk firmalarının prof olsun amatör olsun insanlara bir şekilde iyi reklam yaparak çektiğide biliniyor, bu şekilde paranoyalardan sıkıldığım için çevresinde veya kendisi yaptıran veya bilgisi olan lütfen bu başlık altında bilgilerini paylaşabilir mi.

    Teşekkürler.







  • Halo hiç fikri yorumu olan yokmu arkadaşlar :)
  • https://organiksacektirme.com/ burada güzel bilgiler var
  • aydın'da bulunan ve saç ektirmek isteyen birisiyle görüşmüştüm. istanbul'da aziz isminde bir doktor bu ekimi yapıyormuş. kendisi de uzun süredir bu ekim tekniğini araştırıyor. Ancak birkaç doktora bu konudan bahsettim, sadece gülümsediler. bana aynı ürünün adını değiştirip pazarlandığı bir yöntem gibi geldi
  • Hocam karnından yağ alıyorlar ve 2 defa operasyon oluyorsun (önce karından yağ dokusu alınır sonra saç ekimi operasyonu olunur) ki karından yap almak cerrahi operasyon yani ameliyathanede alıyorlar. Ne kadar başarılı tam bir muamma çünkü organik yaptırıp da başarılı sonuç elde edebilen yok bana göre tam bir fiyasko hatta bu işi ilk yapan estetik international var orada full şikayet var
  • Organik, yağtransferi, PRP, mezoterapi, Hiperbarik Oksijen vs yöntemlerin bilimsel bir etkisi YOKTUR. kanmayın kandırılmayın. Tamamen pazarlama yöntemidir.

    Saçın dökülmesi veya kalitesi olması kılcal damarın saç kökünü beslemesi ile ilgilidir. O damar o kökü besleyemezse ne enjekte edersen et fayda etmez ettiğini sanırsın ama tamamen psikolojiktir.

    Günde 5 bin, 6 bin eken yerlerden uzak durun. Bana kalsa 4 bin bile fazla. Ekimlerin başarısız olmasının en büyük sebebi greftlerin alınma aşamasıdır. Mikro motorla hızlı yapılan alımlarda greft kökleri muazzam zarar görür. Alınan greftler en fazla 3 saat bekletilmeli. Solüsyonda bekletiyoruz hiçbirşey olmaz diyenlere itibar etmeyin. Dışarda Fazla bekleyen alırken zarar gören greftler ekilen yerde tutunmaz ölür gider.
  • Bu organik saç ekimini eşimin estetik cerrahına sorduk. Bana açıkça hikaye bu organik. O kadar iyi olsa herkes yapardı dedi ve mantıklı geldi. Türkiyenin önce gelen hiç bir saç ekim merkezi organik saç ekimini yapmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.