Bildirim
organik kimya soruları ( yarın büt var )
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Büt nedir hocam ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ScMoney
Büt nedir hocam ?
unide korkuyla. bute kaldim cumlesini kullanmak istemeyecegin butunlemelerin kisaltmasi olan but bizim but
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ◦İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Tıp Fakültesi :)
Donanım Haber## Doktorlar ve Tıp Fakültesi Öğrencileri Topluluğu ## -
harbiden bunlari mi soruyolar ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ◦İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Tıp Fakültesi :)
Donanım Haber## Doktorlar ve Tıp Fakültesi Öğrencileri Topluluğu ## -
quote:
Orijinalden alıntı: swg--Gs :)
harbiden bunlari mi soruyolar ?
evet bunları soruyorlar yapabiliyorsan cevapla da geçelim_____________________________ -
Cevaplarım sana hepsini de , neden yapayım? Ayıp değil mi öğretmen olacaksın,ilerde bunları ya sana sorarlarsa ne diyeceksin? Çalışmadım mı? _____________________________
Müzik ikiye ayrılır; MUSE ve diğerleri.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cago135
Cevaplarım sana hepsini de , neden yapayım? Ayıp değil mi öğretmen olacaksın,ilerde bunları ya sana sorarlarsa ne diyeceksin? Çalışmadım mı?
edebiyat yapmana gerek yok , zaten olursam ilkokul öğretmeni olucağım sen herşeyi biliyor musun da insanların ne bildiğini sorguluyorsun şurda 2 yardım istedik, yardım etmsende böyle saçma şeyler yazmana gerk yok kimse senden zorla yardım istemiyor.
zaten soruların çoğunu ben çözdüm denklemler de zorlandım o kadar..._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Deníz
quote:
Orijinalden alıntı: cago135
Cevaplarım sana hepsini de , neden yapayım? Ayıp değil mi öğretmen olacaksın,ilerde bunları ya sana sorarlarsa ne diyeceksin? Çalışmadım mı?
edebiyat yapmana gerek yok , zaten olursam ilkokul öğretmeni olucağım sen herşeyi biliyor musun da insanların ne bildiğini sorguluyorsun şurda 2 yardım istedik, yardım etmsende böyle saçma şeyler yazmana gerk yok kimse senden zorla yardım istemiyor.
zaten soruların çoğunu ben çözdüm denklemler de zorlandım o kadar...
Ben ağzımdan her şeyi biliyorum gibi bir lafa tenezzül etmedim,kimse de edemez.Ama;hiç değilse bu iş benim geleceğim olacaksa ve ben toplumda bunla yaşayacaksam mesleğimde bilmem ve yapmam gerekenleri en iyi şekilde öğrenmeye çalışırım.Sorumluluktur bu.Mümkünse öğretmen olmayın,çünkü;bu kafayla çocukları köreltebilirsiniz._____________________________
Müzik ikiye ayrılır; MUSE ve diğerleri.
-
Öğretmen oldunuz mu çok merak ettim, benim de yarın organik kimya bütüm var araştırırken buna denk geldim☺️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler