Şimdi Ara

Optoma Projeksiyon Kullanıcıları - ANA BAŞLIK (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.145
Cevap
42
Favori
127.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 14 Ağustos 2016; 20:20:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FTaze

    Uzun süreler ps4'ü aynı fiyat değerlerinde hem tv'de hemde hd26 projeksiyonda oynayan birine ihtiyacım var. Duvar boyutum büyük olmasına rağmen isleme uzaklığım en fazla 2.5, 3mt olabilir. Yansıtacağım duvar ise 3x3 boyutunda. Bu da alacağım performansta sıkıntı yaşatır mı ? %80'nini oyun geri kalanını film ve dizi olarak kullanacağım.

    merhaba.izleme mesafen konusunda yardımcı olmak isterim.3m mesafeden maximum 150-160 cm i gecmemeni tavisye ederim.hatta.2,5 -3 mt mesafe için kesinlikle projeksiyon alma.2,5-3 mt 140 ekran için idealdir. magazalar geniş dükkanlar oldu için yanıltır.ama eve gelince anlarsın.
  • kapse53 K kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Pekala hem PC'den filmleri vs hemde ps4'e uygun kullanabileceğim. Bu projeksiyonun fiyat aralığında bir TV önerebilme şansınız var mıdır ?
  • Arkadaşlar,

    Ağustos ayı boyunca Optoma HD26 Projeksiyon Cihazını 2349 TL kampanyalı fiyatıyla alabilirsiniz.

    Optoma Projeksiyon Kullanıcıları - ANA BAŞLIK
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FTaze

    Haklısınız. Pekala hem PC'den filmleri vs hemde ps4'e uygun kullanabileceğim. Bu projeksiyonun fiyat aralığında bir TV önerebilme şansınız var mıdır ?

    Oyun için istiyorsan hz input laf tepkime süresi vs.Samsung lg yada başka marka farketmez.8 serilerinden aşağı almamanı tavsiye ederim.illa 2016 olacak diye bişi yok.2015 modellerinden fiyatları düşmüş olanların içinden 8 serilerine bakabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yardım lazım

    ds316l projeksiyonum var kumandası kayıptı

    menuden güvenliği açtım uyku ayarı yaparken yanlışlıkla
    şimdi açılışta kod soruyor, kodu biliyorum ancak kumanda harici kodu girmeme izin vermiyor
    nasıl çözerim bunu

    makinayı kullanamıyorum resmen
  • hd25-lv satiliktir, bilgi icin pm atabilirsiniz
  • Arkadaşlar Optoma HD28DSE Almayı düşünüyorum 2,800 bandına önerebileceğiniz daha iyi bir cihaz var mı ?
    Varsa neden ?
    (Açık ortamda Fan Sesinin O kadar sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.)
  • BerkSMBL kullanıcısına yanıt
    Açık ortamda derken açık havadan bahsediyorsanız muhtemelen. Biraz ışıklı ortamda mı olacak? Fan sesi sorun değilse aynen hd28 ansilümen (3000) olarakta yeterli olacaktır.3D olarakta başarılı cihazdır.
    Bulabiriseniz zf2100 zf2300 gözlüklerle çok başarılıdır.
  • babiş62 kullanıcısına yanıt
    Aynen biraz ışık olacak ama ve 3000 lümenin sıkıntı yaratmayacağı konusunda hem fikirim lakin, bu fiyata daha iyi bir cihaz bulabilir miyim o konuda tereddütlerim var.
  • Hd26 ve Hd28dse arasında gerçekten gözle görülür bi fark varmı acaba fiyat farkına deyecek yan yana deneyen varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba

    ZF2100 gözlük arıyorum. Elinde fazla olan, satmayı düşünen varsa iletişime geçmesini rica ederim.
    Optoma HD25E'den sevgiler
  • arkadaşlar hd26 cihazını satan ve malum sitede 306172358 nolu ilanımda yamaha rxv1500 avr'm ile takas düşünen olursa görüşelim.. tel 5352555092 :) pm de olur..
  • hd25-lv satisim devam ediyor, fiyat 1900TL
  • Arkadaşlar yedi aydır sony vpl-hw55es kullanıyorum. Çevirici kablo ile (rj45-3d vesa) optıma bc100 emitter üzerinden zf2100 ile olağanüstü 3d performans almaktaydım ancak sinyal bir anda gitti ve üç kablo iki emitter ile denedim sync yi yakalayamıyorum. sevgili babiş62 ibrahim abim sağ olsun kendi sorunu belledi her türlü desteği verdi ancak sorun gitmiyor. çok okudum amper farklılıkları var denmiş voltaj uymuyor denmiş falan filan. yedi ay çalışan bir sistem nasıl bir anda durur anlamadım. bu konuda bc100 ün specleri ile ilgili detaylı bilgi sahibi olan var ise lütfen burada paylaşsın. Ya 3d vesa rf olağanüstü gerçekten. Sony nin kazulet ir gözlükleri zf2100 ün beş sokak yanından geçemez. ben emitterin kalibrasyonuna kurban olayım. Off 1080p çözürlük, neredeyse sıfır ghosting, tv kalitesinde netlik. çok özlüyorum çok. lütfen bir destek. Bu arada 3d ye özel bir ilginiz var ise siz siz olun optomadan şaşmayın...




  • Tam acaba HD26 mı alsam diyorum ama 3000 civarı ansilümen korkutuyor.

    LG pf80 1000 lümen ve gayet yeterli. sonuçta projeksiyon keyfi karanlıkta tavan yapar..bu kadar yüksek lümen rahatsız etmiyor mu..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpearl72

    Arkadaşlar yedi aydır sony vpl-hw55es kullanıyorum. Çevirici kablo ile (rj45-3d vesa) optıma bc100 emitter üzerinden zf2100 ile olağanüstü 3d performans almaktaydım ancak sinyal bir anda gitti ve üç kablo iki emitter ile denedim sync yi yakalayamıyorum. sevgili babiş62 ibrahim abim sağ olsun kendi sorunu belledi her türlü desteği verdi ancak sorun gitmiyor. çok okudum amper farklılıkları var denmiş voltaj uymuyor denmiş falan filan. yedi ay çalışan bir sistem nasıl bir anda durur anlamadım. bu konuda bc100 ün specleri ile ilgili detaylı bilgi sahibi olan var ise lütfen burada paylaşsın. Ya 3d vesa rf olağanüstü gerçekten. Sony nin kazulet ir gözlükleri zf2100 ün beş sokak yanından geçemez. ben emitterin kalibrasyonuna kurban olayım. Off 1080p çözürlük, neredeyse sıfır ghosting, tv kalitesinde netlik. çok özlüyorum çok. lütfen bir destek. Bu arada 3d ye özel bir ilginiz var ise siz siz olun optomadan şaşmayın...

    Alp'ciğim gerçekten handycap bir durum.Önce sony'nin kullandırıp sonra devre dışı bırakması.Halen aradaki Rf kiti arızası derim ama İnşaallah çözülür.
    Evet optomanın 2100 gözlükleri ve 3d olayı bambaşka. Çok üst seviye cihazlar malesef bu tadı veremedi.Ha yeni 4k cihazlar yada epson 9300 den umutluyuz bu konuda bakalım hayırlısı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • abi cihaz ikinci kere gitti sony e ve emitter ikinci kere orada çalıştı hatta servis bana video gönderdi. xpand ın ışığı cayır cayır yanıyor videoda. ben de yeminlen mum ışığı gibi bu arada kafama birşey takıldı ben ikidir elektrik kablosunu göndermiyorum direk cihaz gidiyor. acaba diyorum bu kablo mu sıkıntılı. düşününce çok mantıksız gelmiyor aslında ne dersin sıkıntı o olabilir mi ki. abi tw9300 ü inceledim baya gerçekten çok iyi bir cihaz 4k shift, hdr1 2 3 özellikleri ve 3d performansı tavan yapmış ancak türkiyeye geliş fiyatını düşünmek istemiyorum. bence tw9200 de düşünülebilir şimdiye kadar epsonun en iyi yorum almış cihazı ve mantıklı fiyatlara indi tabi ortada bir de hw65 gerçeği var :) hayırlısı ne ise o olsun derim
  • Merhaba,
    Hd141x lambasi icin link verebilecek var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni hd27 modeli ile hd26 arasında ne gibi farklar var ? bilen arkadaşlar bilgilendirebilir mi ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.