Şimdi Ara

Optik Çoklayıcı Nerde Bulurum??? HELP

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
12.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynı konuyu belki ordak iarkadaşlar da cevaplayabilir diye PC tarafına da açtım:

Elimde optik çıkış aldığım 2 adet cihaz var(Xbox ve PC) ve kullandığım ev sinema sistemindeki optik giriş sayısı ne yazık ki 1 adet.

Elimdeki 2 çıkışı girip tek bir çıkış alabileceğim bir adaptör/çoklayıcı (veya her ne ise) aramaktayım.

Hani eskiden walkman'lerimize takardık 2 kişi birden ayrı kulaklıklarla dinleyebilsin diye ufak bir aparat, işte onun fiber optik ses kabloları için olanını arıyorum arkadaşlar,

Please Help...

• Diğer tarafada yazmışdım ancak burayada aynısını kopyalayalım..Umarım yardımcı olabilcek birilerı cıkar..

quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

Aynı dert bendede var sayko :S

bize lazım olan alet aşağıdakı lınkte ;
    http://www.amazon.com/Dayton-Loudspeaker-OPTICAL-SPLITTER/dp/B0002MQGR2

Hem ps3 hem xbox baglamak için ideal bir alet..2 3 dolarda birşey..Türkiyede çok araştırdım ancak bulamadım bende maalesef..Fazladan bir z5500 almayı bile düşünüyorum artık kablo tak cıkar canıma yetti valla (:

• Bende arıyorum aynı cihazdan hatta baya saglam bi elektrikciye sordum ama nafile bulamadı adam..Ama bu konu iyi olmuş
  • Ben 1-2 yere sordum arkadaşlar, yarın net haber alacağım. Herkesin bana adres gösterdiği Bimel'de mevcut değil ürün...

Ses sistemleri tarafında aradığım firmalardan birisi ürünü biliyor, araştıracak ve yarın konuşacağız. Umarım birşey çıkar.

Artık olmadı yurtdışına çıkana kadar bekleyeceğiz Pegasus kardeş olmadı...

Bunun dışında yönlendirme yapabilecek olan arkadaşlar olursa sevinirim, nitekim pek ümidim yok yarın konuşacağım yerden :((
  • yazıcıoğlunda giriş katının hemen sonunda bi dükkan var uygar elektroniğin tam karşısında ismi şu an aklmda değil orda her türlü çoklayıcı mevcut istersen bir bak yada akşam ben uğrayacağım sorarım sana tekrar burdan olup olmadığına dair cevap yazarım.
  • aynı cihazdan bana da lazım hatta mümkünse 3 cıkısı olursa daha iyi olur ps3+pc+x360 için tak cıkar gercekten cok zor oluyor
  • walla mx40 sorabilrsen ne kadar sevinirim bilemezsin :)))

Konunun da bayaa mağduru varmış yau :)
  • Şimdi haber verdiği firma ile konuştum, kendisi bu parçayı getirtme ihtimali olan firmalara teker teker mail atmış, haber bekliyor, en kısa zamanda sonuçlandıracağız sanırım bu konuyu :)))
  • ingiltereden alabilirim galiba bunu yakın zamanda tr ye gelecek tanıdıgım var acaba bu ürün de işimize yarar mıhttp://www.amazon.co.uk/Electrovision-Fibre-Optic-Toslink-Splitter/dp/B000KMAJBI/ref=sr_1_1/026-4639644-5186833?ie=UTF8&s=electronics&qid=1193150017&sr=8-1
  • Valla varsa 3lü hatta 4lüsü bile olur..Sonuçta tek bir switch ile cihazlar arası gecıs yapılabilir..basit mantık cok..
  • arkadaşlar aradığınız şey bu olsa gerek buyrun bunu kadıköyde yazıcıoğlunda rahatlıkla bulabilirsiniz resmi de budur inş işinize yarar ama aradığınız bu olmayabilir onun için kızmayın
     Optik Çoklayıcı Nerde Bulurum??? HELP
  • aradıkları bu değil maalesef :(
    istanbulda bilmioyrum da ankarada konya sokakta görmüştüm bi tane uyducularda geçen sene
  • tüh yardım edemedik ya pardon arkadaşlar oyaladım sizide afedersiniz bulabilirsem buraya koyarım
  • @SnakeMannn

Bunun optik kablo olanını arıyoruz ite kardeş,

mx40 inşallah bulmuşsndur aleti :)))
  • bende isterim optikleri çoklayandan............yakında ps3 alacam ama PC den xboxa takmak için uğraşmakta istemiyorum artık.........böyle birşey bulandan icat edenden Allah razı olsun diyecem........
  • benim koydugum linkteki aparat olur mu arkadaşlar hızlı söylerseniz sevinirim en gec yarın bildirmem gerekiyor
  • saçma gelebilir ama pc'de coaxial çıkış yok mu? varsa en azından o şekilde kurtarabilirsin durumu.
  • evet punishersadi arkadaşın dediği alet arkadaşın aradığı cihaz.
  • hadi ya bi bulsak alacaz zaten konuşan en az 5 tane alıcaz diye konuşsun :)
  • eğer oysa alayım ben tamam sağolasın
    quote:

Orjinalden alıntı: dreampowder

evet punishersadi arkadaşın dediği alet arkadaşın aradığı cihaz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.