Şimdi Ara

Optiğe su damladı, bi şey olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
3.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TC kimlik no kodladığım kutucuğa su damladı. Kenar çizgisinde mürekkep biraz yayıldı ama yuvarlaklara bi şey olmadı. Düzgünce kodlayabildim. Görevliye söyledim bi şey olmaz dedi. Ama içime dert oldu? Bi bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• olmaz
  • Rahat ol töderde aynısı olmuştu bir sıkıntı cıkmadı.
  • İçimi rahatlattınız arkadaşlar sağolun

• Benim boş yere damlamıştı bir şey olmamıştı ama kenar çizgiler optik okunurken kullanılıyor orlara resim çizmeyin ( :D ) diyorlardı bize dershanede. Ösym de aynı sistemi mi kullanıyor bilmiyorum ama sıkıntı olursa dilekçe yazarsın büyük ihtimalle düzeltilir bi şekilde
  • Mezuna kalirsin bisey olmaz

• Optik deyince aklıma direk küresel ayna vs geldi sonra düştü jeton.İyi değilim ben acilen ders çalışmayı bırakmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murazorofangmar -- 25 Haziran 2016; 17:25:38 >
  • Ya benim de elim terliydi işaretlerken bi soruda diğer şıklar optikte biraz silikleşmiş, işaretlediğim şıklarda bir sıkıntı yok ama A B C yazıları biraz silikleşmiş, bir şey olur mu sizce?
  • DAMLAYAN SUYUN MİKTARINA GÖRE DEĞİŞİR
  • İki sene önce YGS'de bizim arkadaş şu şişesini fen kısmının üstüne devirmisti direk. Bi şey olmadı sorunsuz okundu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noesli

Benim boş yere damlamıştı bir şey olmamıştı ama kenar çizgiler optik okunurken kullanılıyor orlara resim çizmeyin ( :D ) diyorlardı bize dershanede. Ösym de aynı sistemi mi kullanıyor bilmiyorum ama sıkıntı olursa dilekçe yazarsın büyük ihtimalle düzeltilir bi şekilde

Bi sorun olursa dilekçe yazarsam düzelir mi?

• Bir sorun oluşmuş muydu dostum.. Aynısı başıma KPSS'de geldi

• yıllar sonra gelen edit: Bir şey olmadı arkadaşlar. Mezun bile oldum hatta üniversiteden.

• G.U.Y kullanıcısına yanıt
    hangi bölüm hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim optiğime 2021 sınavında terim damlamıştı aşırı sıcaktı verdikleri peçeteyi zaten sınav başlamadan kullandık haziran ortası sınav mı olur arkadaş ya ama sınavım okunmuştu neticede yine de mezuna kaldım :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.