Şimdi Ara

Oppo Reno8 T serisinin tasarımı belli oldu: İşte görüntüler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oppo Reno8 T serisinin tasarımı belli oldu: İşte görüntüler
    Uzun zamandır söylentileri dolaşan Oppo Reno8 T serisinin tasarımı belli oldu. Bugün Oppo Endonezya, yaklaşan akıllı telefonların detaylarını gösteren yeni tanıtım görselleri paylaştı. 



    Oppo Reno 8T tasarımı belli oldu



    Bildirilenlere göre Oppo Reno8 T serisi, 4G ve 5G modelleri ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Oppo tarafından paylaşılan fotoğraflar, hangi cihazların 4G veya 5G sürümlerine ait olduğunu belirtmiyor. Ancak söylentileri göz önünde bulundurarak, düz ekrana sahip modellerin Reno 8T 4G, kavisli ekranlı modellerin ise Reno 8T 5G sürümlerine işaret ettiğini söyleyebiliriz. 



    Oppo Reno8 T serisinin tasarımı belli oldu: İşte görüntüler
    Reno8 T serisinin SuperVOOOC hızlı şarj ve 100MP selfie kamerası destekleneceği onaylandı. Buna ek olarak akıllı telefonlara, üçlü kamera kurulumu, Midnight Black ve deri tasarımlı Sunset Orange renk seçenekleri eşlik edecek. Ayrıca paylaşılan fotoğraflar, bu sürümlerden en az birinin mikro lens kamera ve dairesel LED aydınlatma ile karşımıza çıkacağını gösteriyor.



    Ayrıca Bkz.Redmi Note 12 serisi yeni bir satış rekoruna imza attı



    Oppo Reno 8T serisinin Şubat ayının ilk haftasında Hindistan, daha sonrasında küresel pazarda piyasaya sürülmesi bekleniyor. Önümüzdeki haftalarda yaklaşan akıllı telefonlar hakkında daha fazla detayın ortaya çıkacağını düşünüyoruz. 




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/oppo_reno8_t_4g_5g_design_colors-news-57281.php



  • Sıktı. Bu kadar kısa sürede bu kadar çok model tanıtımı israftan öte birşey değil. Hükümetlerin bu durumlara el atması gerekiyor. Dünya'yı hallettik şimdi uzayı çöplüğümüz haline getiriyoruz.

  • Oppo telofonuma root işlemi yapıldı. Opponun hiçbir türlü güvenlik duvarı yok. Çok kolay aşılabiliyor. Bu yüzden tüm oppo modellerini gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Bu bir sikayet değil, bilginiz olsun. Oppo temsilcileri başvuru yaptığım halde konu ile hiç ilgilenmediler, birkez anlatmama rağmen, beklemeye alıp herseferinde attılar. Tavsiye etmem.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.