Şimdi Ara

OPPO Reno3 Vitality tanıtıldı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Çinli akıllı telefon üreticisi OPPO, yakın bir geçmişte 5G desteği ile dikkat çeken orta-üst seviye Reno3 ailesini tanıtmıştı. OPPO Reno3 ve Reno3 Pro olmak üzere iki üyeden oluşan bu seriye şirket sessiz sedasız yepyeni bir üye daha ekledi.
     
    Reno3 Vitality ismi verilen yeni üye herhangi bir duyuru etkinliği, açıklama vesaire olmaksızın Çin'de faaliyet gösteren online alışveriş sitesi jd.com ve OPPO'nun resmi internet sitesi ön siparişe açılarak tanıtıldı.
     
     
    Cihaz, donanımında yapılan bir kaç değişiklik ve yeni renk seçenekleri dışında serinin ana modeli Reno3 ile tamamen aynı.
     
    Bu değişikliklerden ilki Reno3'ün aksine cihazda Mediatek MT6885Z Dimension 1000L yonga setinin yerine Snapdragon 765 kullanılmış olması. Bu yonga setinin Reno3'ünkinden daha üst, Reno3 Pro'nunkinden daha alt seviye bir yonga seti olduğunu söyleyebiliriz. Yani serinin üyeleri performans bakımından kıyaslandığında Reno3 Vitality'nin orta sıraya yerleştiği söylenebilir.
     
    Vitality varyantının ana modelle ayrıldığı noktalardan bir tanesi de kamera. Oppo Reno3'te 64 MP'lik bir ana kamera sensörü yer alırken bu cihazda 48 MP'lik bir ana kameraya yer verilmiş.
     
    Başka bir değişikliğe gelecek olursak; Reno3, 8 GB ve 12 GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneğine sahipken bu cihaz yalnızca 8 GB RAM'li bir varyanta sahip. Depolama kısmında ise Reno3'ten farklı olmayan şekilde 128 GB dahili depolama alanı bulunuyor.
     
    Son olarak Vitality varyantı Moonlight Black, Sky Mirror White ve Streamer Gold isimleri verilen 3 yeni renk seçeneği ile geliyor.
     
     
    Bunların dışında cihaza dair her şey Reno3 ile aynı. 32 MP'lik ön kamera sensörü, su damlası çentiği, 1080 x 2400 piksel çözünürlüğündeki 6.4 inçlik Super AMOLED ekranı, 30W hızlı şarj destekli 4025 mAh'lik bataryası ve daha pek çoğu.
     
    Oppo Reno3 Vitality şu an ön siparişe açık durumda ve yaklaşık 430 dolarlık bir fiyat etiketine sahip.







  • çok güzel telefonlar bence yeni bir marka olmasına rağmen ben çok başarılı buldum

  • Ace i getirmedi üstüne alt firma Realme X2 proyu getirmedi neden yarım saatte tam şarj olabilen bu modeller ülkemize getirilmiyor? Baksınlar işlerine

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.