Şimdi Ara

Oppo Reno yüzde 93.1'lik ekran-gövde oranı ile gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Oppo Reno'nun lansmanına üç hafta kaldı ancak akıllı telefonla ilgili söylentiler gelmeye devam ediyor. Şimdi de Çinli şirket resmi lansman öncesinde cihazın özellikleri ile ilgili bazı bilgiler vermeye başladı. Oppo Başkan Yardımcısı Shen Yiren Brian, Weibo gönderisi ile Reno'nun yüzde 93.1 gibi son derece etkileyici bir ekran-gövde oranı ile geleceğini söyledi.

     

    Ayrıca Bkz.SwiftKey artık Google arama motorunu kullanmanıza izin veriyor
    Deneyimli yöneticinin bu açıklaması son derece ince çerçevelere sahip, tam ekranlı bir akıllı telefonun yolda olduğu anlamına geliyor. Brian ayrıca Oppo Reno'nun ön ve arka panelinde herhangi bir delik olmayacağından bahsetti. Bu konuda detay vermediği için tam olarak ne demek istediği pek anlaşılmadı.

     


    Çentikli ekranla gelebilir


    Önceki sızıntıların hiçbiri telefonu önden göstermediği için nasıl bir ekrana sahip olacağını bilemiyoruz. Ancak hiçbir delik olmaması demek ön kamera deliği içermeyeceği anlamına gelebilir. Eğer bu kastediliyorsa demek ki telefonda çentikli ekran göreceğiz.

     

    Son raporlara göre Oppo Reno'nun Lamborghini ve 5G de dahil olmak üzere çeşitli varyantları olacak. Oppo Find X Lamborghini Edition gibi bir versiyonu piyasaya sürülebilir. Akıllı telefonun resmi lansmanı 10 Nisan tarihinde yapılacak.







  • Arka tasarımı güzelmiş. Kamera tasarımınıda beğendim.

  • focus varken alınmaz.
  • Büyük ihtimal one plus'daki gibi motorlu ön kamera olacak.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.