telefonda birçok saat stili var siz bulamadınız galiba ![]() ![]() ![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
heee tamam :) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 8 Kasım 2020; 3:16:30 > |
Çok uğraştım bunun için işlemcide listede diye netflix diyor oppo yapıcak ,oppo diyor netflix yapacak,sorunu çözebilen yok sd oynatıyor hocam,Telefondan memnunum ama sırf bu yüzden satıcam heralde.O kadar para ver netflix hd izleyememek kötü.Reno4 ucuzlarsa geçicem |
Yarın almayı düşünüyorum reno 2z yi gm9 prodan geçicem nasipse. Kullanan arkadaşlar genel olarak memnun musunuz alt çerçevenin kalınlığı göze batacak seviyede mi ? bataryası bir günü rahatlıkla çıkarıyor mu ? |
Eşimde gm9pro var bende amazondan reno2z aldım . Ekran parlaklık ve renkler aynı diyebiliriz. Ekran genişliği gm9pro çok az daha geniş Ses çıkışı reno2z mono olmasına rağmen yükses çıkış veriyor eşit diyelim. Foto kalitesi reno2z daha iyi ön arka kamerada 3000tl fiyatda bu foto kalitesi çok iyi 2zde Portre çekimleri çok başarılı. 2zyi ekranın dar olması sebebiyle iade ettim .Mi Max 2 kullanıyorum ekran genişliği çok iyi reno2z oyuncak gibi geldi.Bu yeni tip dar uzun ekranlar bana göre deyil. Mi max2 6,4". Reno2z 6,53" fakat ekran genişliği olarak çok fark var mi Max 2 video izleme oyun vs şeylerden dolayı çok kullanışlı ama iyi resim çekmiyor sıkıntı vermeyede başladı. Reno2z nin en başarılı olduğu nokta resim kalitesi ev içi lamba altında çok güzel portre çekiyor .Gün ışığında çok iyi resimler çeker bu tel.Ses çıkışı mono olmasına rağmen yükses ses çıkışı mevcut kulaklık ses kaliteside iyi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 11 Kasım 2020; 18:46:6 > |
Hepsiburadada 2899 tl ye kadar düşmüş 2z. sizce hala alınabilir bir telefon mu? tavsiye eder misiniz? |
2899 TL'den aldım geçtim şimdi, bu piyasada bence parasına göre muadillerinden çok daha iyi bir cihaz... |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
hepsiburadadan hocam ama 100 lira artmış fiyatı şimdi... |
M31s ile arasında kaldım. Aralarında fiyat farkı yok. Sizce hangisini almalıyım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
fiyat tekrar 2899 TL, almak isteyenlerin bilgisine... |
Android 11 alır mı bu telefon? |
Cevabınız için teşekkür ederim hocam geldi telefon baya memnunum ekranın ince uzun olması rahatsız etmedi beni sadece hoparlörü kaliteli olsa da mono olması rahatsız ediyor gm9 prodaki stereoya alışmıştım zamanla bu his geçer inşallah < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |