Şimdi Ara

OPPO RENO 2Z ANA KONU. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
636
Cevap
20
Favori
59.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HarleyDavidson kullanıcısına yanıt
    Eyvallah

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HarleyDavidson

    Gec gordum biraz ama benim biladerde mi9t var brnden once aldi bende mi9t ve 2z arasinda kalmistim oppo aldim mi9t de elin kulaklik yerine geliyo bisey oluyo yok telefonun jak girisini kapatmayin falan yaziyo birde kamera bakimindan oppo bi tik daha iyi pop up acilis ve kilit ekraninda yuz tanima olarak oppo hizli bunda baya fark ediliyo . Onun disinda cok bi fark yok ekran daha buyuk bide ses cikislari ve kulaklik cikislari ayni gibi birlikte cod mobile oynuyoruz onda da performans ayni bi uyuz oldugumuz nokta yok avizeyi kapatmayin jak girisini kapatmayin muhabbeti mi9t de onun disinda benim uyuz oldugum sey oppoda bildirim panelindeki mesaji orda surukleyip mesajin devami gozukmuyo mesaji acmak gerekiyor ben bi onu sevmiyorum
    ses kalitesi nasıl

    Oppo Reno 2Z

    Kullaklık Performansı 10 üzerinden
    Hoparlör Performansı 10 üzerinden
    Karşıdan Gelen Ses 10 üzerinden
    Karşıya İletilen Ses 10 üzerinden

    Mi 9T

    Kullaklık Performansı 10 üzerinden
    Hoparlör Performansı 10 üzerinden
    Karşıdan Gelen Ses 10 üzerinden
    Karşıya İletilen Ses 10 üzerinden




  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Bi önceki telefonun htc one m9 onda kullandigim kulakligi kulaklik sennheiser marka kablolu 2zdede kullandim mi9tdede soyle soyleyim htc one m9daki kulaklik cikis performansi ne oppoda ne mi9tde var kulaklik cikis gucu bence ayni ikisinde . one m9 bunlara gore en az 5 dis daha yuksek ses verebiliyordu kulaklikta. Hoperlor cikisi ikisinin ayni derecede . Avizede ses ise mi9tde sanki telefonun arkasindan geliyomus gibi hissettiriyo bu hissiyati p20 lite ve mate20 litedada hissettim bu hissiyat beni rahatsiz ediyo m9dan gecince 2zde oyle geldi ama m9 a gore ses cikisi avizededaha yuksek suan daha rahatim m9a gore . M9t kotu bir telefon demem ama ben xioami markasinı sevmiyorum eliniz kulaklik girisine gelince oyun oynarken video izlerken veya mesaj yazarken kulaklik girisini kapatmayin gibi yazi cikiyo arada sirada bana cok sacma geliyo.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese selamlar.
    Telefonda gelen bildirimler için ''bildirim merkezinin ayarı yok, her şeyi bildiriyor. Bir de bildirim çubuğunu aşağı kaydırdığınızda tam ekran o sayfaya geçiyor. dolayısıyla o an başka bir şeyle ilgileniyorsanız bloke oluyorsunuz. '' diye bir yorum gördüm bir yerde. Telefona sahip olan arkadaşlar bu konu hakkında bilgi verebilirler mi acaba.
    Ayrıca kilit ekranında çıkan bildirimler için bildirim ayarları var mı? 'Bildirimleri gösterme' ya da 'bildirim içeriğini gizle' benzeri.
  • tplon T kullanıcısına yanıt
    bir web sitesi üzerinden 2 telefon içinde karşılaştırma yaptığım zaman performans açısından A51'i 1 tık daha önde gösteriyor ama bende kararsız kaldım. İsterseniz sizlerle de paylaşabilirim web sitesini;
    https://versus.com/tr/oppo-reno2-z-vs-samsung-galaxy-a51



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yemre1441 -- 31 Mart 2020; 22:55:26 >
  • Slm beyler takriben 1 ay olmuştur reno 2z yi alalı cihaz ses ekran batarya her yönden sıkıntısız bir cihaz ben sürekli papçi oynayan biriyim batarya müthiş en azından şimdilik .. yazılım olarak ufak tefek kullandıkça açıkları var ama yazılımla zamanla düzelir tabi güncelleme gelirse asıl önemli olan bı sorundan bahsedicem
    .. cihazin şarj soket kısmı kulaklı kısmı ve sim kart slotunun bunundugu kısımda kabir atmalari oldu cihsz düşmedi bı yere carpmadi kılıftan çıkmadı bu durum nasıl yaşandı yada bu kadar kalitesiz mi kaplamasi çok moralim bozuldu bu demek oluyor ki gittikçe kabuk atmalar yayılacak şimdi garantiye versek kullanıcı hatası deyip geri gönderecek ne yapacağımı bilmiyorum verdiğim rakam benim için hatırı sayılır bir rakam üzüldüm açıkçası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yemre1441 Y kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz site sadece sayısal verileri baz alıp oranlayarak puan veren bi site. Ciddiye alınacak hiçbir tarafı yok. A51 üzerindeki işlemci snapdragon 660 ayarında bir işlemci. Kıyasınızı ona göre yapabilirsiniz yani p90 küçümsenmeyecek derecede üstün.

    Bildirim konusunda bildirim ayarı var her şeyin bildirimi geliyor diye bir şey olamaz. İstediğinizi kapatabiliyorsunuz. Yukarıdan indirdiğin bildirim ekranı yarım inmiyor direkt tam iniyor bu kısım doğru başka bir şey yapıyorsan onu göremiyorsun o an bildirime bakarken yani. Ama bu da şu ana kadar sadece farkettiğim bi durumdu herhangi bi zorluk çıkarmadı bana yani dikkat çekici bi durum bile değil. Bildirimlerle ilgili olarak tek canımı sıkan şey yukarıda da bir arkadaşın bahsettiği gibi mesaj geldi diyelim iphone'da veya diğer android telefonlarda olduğu gibi mesajı aşağı çekiştirip devamını göremiyorsun illa mesajı açman direkt sola çekip cevapla diye bir seçenekte çıkmıyor bu konuda fena kullanışsız yani illa ki açmanız gerek mesajı mesajla ilgili ne yapacak olursanız olun.

    Onun dışında telefon güncelleme konusunda biraz zayıf. Geçen sene eylülde mi çıktı ne zaman çıktı bilmiyorum önemli de değil zaten sonuç olarak aylar oldu daha android 10 ve coloros 7 gelecek ki alt seviye de bir telefon değil boşlanmaması gereken bir model oppo için. Ama gel gör ki kimsenin umrunda değil.

    Diğer konularda da özetle şöyle bahsedeyim telefondan, kamera konusunda bu fiyata en iyilerinden biri fakat çok mu iyi çekiyor hayır klasik android fotoğrafı yumuşatıyor pastelleştiriyor. Ekran, hız, batarya, hoparlör, kulaklığa verdiği ses vs gayet iyi hiçbir sıkıntı yok. Ama hız açısından şunu söyleyim uzun ömür açısından en düşük snapdragon 730g tavsiyemdir. Ama en geç 3 senede bir telefon değiştiriyorum diyorsanız gayet yeterli ve oyun bağımlısı değilseniz.

    Özetle a51'den hem kalite hem donanım olarak üstün olduğunu düşünüyorum a51'in bir üstün tarafı varsa o da android 10 ile geliyor olması 2 büyük güncelleme ile android 12yi görür fakat reno 2z daha android 10 bile almadı 10u kesin alacak da 11i bu kafayla oppo zor verir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tplon -- 1 Nisan 2020; 0:31:52 >




  • hrnylcn04 kullanıcısına yanıt
    Ben 6-7 haftadır falan kullanıyorum. İçinden çıkan kılıfı daha ikinci gün bi çıkarayım telefonu inceleyim dedim kılıfı çıkarırken sol üst köşeyi cırt diye çizdi sonra kılıfın kenarına içten parmağımı gezdirdim çok sert plastikti sürtünmeyle çizecek cinsten. Takmadım bir daha kılıfı internetten klasik siyah silikon kılıf sipariş ettim 2-3 gün de kılıfsız kullandım sonra gelen silikon kılıfı taktım öyle kullanıyorum hala. Şimdi yakından inceledim telefonu o ikinci gün çizdiğim yeri dışında hiçbir iz veya çizik yok. Siz de orjinal kılıfı ile kullanıyorsanız bende olan durum olabilir orjinal kılıfı ile kullanmayın silikon kılıf alın takın bence ama tabi biraz olan olmuş çok da dert etmeyin sonuçta işlevinden yana bir sıkıntı yok 3 senede bir falan da değiştirdiğimiz bir eşyadan ibaret çizilsin önemli değil:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tplon -- 1 Nisan 2020; 0:41:16 >
  • android 10 beta programa nasıl geçebilirz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Evil Belief

    Oppo Reno2 Z'nin Xiaomi tarafında direkt rakibi Mi 9T olur. Note 8 Pro bu iki cihazdan da daha alt segment bir cihaz.
    hocam mi 9t mi yoksa Oppo Reno2 Z mi hangisini almamız daha iyi olur, ben işlemci ve ram haricinde bir fark göremedim, bir de kullananlara sormak istedim
  • tplon T kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Fiyat olarak max. 3000 tl fiyat bandında bir cihaz arayışındayım. Oyun olarak öyle oyun bağımlısı değilim günde ort. 1 saat PUBG onarım. Şuan kullandığım cihaz Huawei P9 lite 2017. Telefonu 2.5 senedir kullanıyorum. Hız olarak bir sıkıntısı yok beni idare ediyor tek sıkıntısı hafızası 16 gb maalesef. Alacağım telefon beni 3
    sene götürsün, kronik sorunu olmasın yeterli.
    Bildirim açısından dediğiniz gibi mesajı açmadan mesajı görememe durumu kullanışsızmış bariz olarak. Yeni gelecek olan coloros 7 - andorid 10 güncellemesi ile çözülür diye düşünüyorum.
    Forumda bulunan çoğu mesajları okudum yaklaşık 1 ay önce. Yine tekrara düşebilir kusura bakmayın ama sizin gözünüzden telefonun göze batan olumlu olumsuz yönlerini ya da diğer aynı fiyat bandındaki cihazlardan kendini ayıran olumlu olumsuz özellikleri için neler söylemek istersiniz.
    Ayrıca yukarıda belirttiğim gibi 3000 tl civarında bir telefon almayı düşünüyorum. Xiaomi harici bir cihaz öneriniz var mı?




  • tplon T kullanıcısına yanıt
    Biraz taktım galiba dediğini yaparım önerin için tşk ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yemre1441 Y kullanıcısına yanıt
    Mi 9t nin 128 ligini alabilirsin oppo almanı tavsiye etmem rx17 neo ve ax7 kullandım 64 yeter diyorsan yine mi 9t düşünebilirsin şu anda 2500 fazla para vermeye inanın gerek yok mi 8 de iyi bir alternatif sd845 var tam amiral gemisi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yorumunuz için teşekkür ederim. Mi9t de hafıza kartı takılmıyor maalesef o yüzden onu eledim. Hafıza olarakta 128gb + hafıza kartı takılan bir cihaz düşünüyorum. Xiaomi de arayüz ve kamera olarak içime sinmedi. Oppo tavsiye etmem dediniz nedeni nedir acaba merak ettim. A51 de alternatiflerim arasındaydı onun için de burada bir arkadaş işlemci olarak tavsiye etmem oppo reno 2z nin gerisinde diye yorum yaptı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yemre1441 Y kullanıcısına yanıt
    Arayüz de seçici iseniz oppo arayüzü gerçekten çok şık ve kullanışlı denemenizi öneririm ilk önce sonra karar verirsiniz almak için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yemre1441 Y kullanıcısına yanıt
    Günde 1 saat pubg az değil. Tavsiyem mi 9t veya galaxy a71'e yöenlmeniz olur.

    Görüntüsü estetik ve kasa materyali kaliteli olsun derseniz reno 2z daha hoş bir tercih ama aynı zamanda performans konusunda biraz feragat ediyorsunuz ama bu da reno 2z yavaş veya kasıyor demek değil gayet seri bir cihaz herhangi bir tekleme olmadı şu ana kadar.

    Ama dediğim gibi günde 1 saat pubg oynuyorum dediğiniz için tamam şuan reno 2z ile de rahat rahat oynarsınız ama bu oyunlar her sene bir takım güncellemeler ile daha şişiyor daha çok kaynak tüketiyor işte o zaman reno 2z belki yetersiz kalabilir snapdragon 730 daha avantajlı.

    Benim için oyun performansı çok önemli diyen de mi8'e yönelsin snapdragon 845 hepsinden üstün gelecektir oyun performansı konusunda. Ama gerek tasarım gerek kamera gerek pil performansı açısından mi9t, reno 2z ve a71den daha geride.

    Özetle günde 1 saat pubg oynayan biri için tavsiyem uzun vadede problem yaşanmaması ve tasarım açısından günümüz standartları açısından a71 veya mi9t'den biri olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tplon -- 3 Nisan 2020; 2:11:48 >




  • Arkadaşlar kamera önceliğim birinci sırada sizce Oppo Reno2z mi yoksa Huawei Nova 5T(Honor 20) mi?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.