Şimdi Ara

Oppo R17 Pro üç kamera ile gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Snapdragon 670 yonga seti ve Gorilla Glass 6 kaplaması ile yılın en dikkat çekici telefonlarından biri olan Oppo R17 daha iyi bir versiyona sahip. Oppo haftaya bu versiyonu da tanıtacak.


     


    Oppo R17 Pro özellikleri


     


    Oppo R17 Pro olarak adlandırılan yeni sürüm özellikle kamera tarafında farklılaşıyor. Oppo R17 çift kamera ile gelirken Oppo R17 Pro üç kamera birden taşıyacak. Böylece Huawei P20 Pro modelindeki kameraya rakip olacak. Bu sensörlerden birisi ise farklı bir amaca hizmet ediyor.


     


    Ayrıca Bkz.Küçük çentiği ile dikkat çeken Oppo F9 tanıtıldı

    İlk olarak ana çift sensörün Galaxy Note 9 modelinde gördüğümüz değişken aralıklı sensörler ile aynı olduğu ifade ediliyor. f/1.5 ve f/2.4 arasında geçiş yapan sensörler böylece daha kaliteli görüntülere imkan tanıyor. Sensörler OIS teknolojisi ile de destekleniyor.


     


    Üçüncü sensör ise ToF 3D algılama teknolojisini taşıyor. Derinlik algılayan ToF 3D ilk olarak Vivo tarafından tanıtılmıştı. İlk kullanan ise kardeş firma Oppo olacak. Zengin gerçeklik konusunda geniş bir uygulama alanı sunması beklenen ToF 3D teknolojisinin el hareketi algılama gibi farklı kullanım alanları da olacak. Bunu aslında Asus ZenFone AR modelinden hatırlıyoruz.


     


    Bu açıdan Oppo R17 Pro modeli biraz daha profesyonel kullanıma yönelik bir telefon olacak diyebiliriz. Diğer özellikleri Oppo R17 ile aynı. 6.4 inçlik 1080x2280 piksel çözünürlüğünde ekran, damla şeklinde çentik, Snapdragon 670 yonga seti, 8GB RAM, 128GB depolama kapasitesi, 3500mAh kapasiteli batarya, 25MP çözünürlüğünde ön kamera, AI Super Clear yapay zekâ fotoğraf yazılımı şeklinde saymak mümkün. Telefon 23 Ağustos tarihinde resmiyet kazanacak.


     



  • Ne gerek var?

  • Çift kamera için de aynısını söylüyorlardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.