Ya hala Oppo diyorsunuz. Oppo alın hocam siz. Tecrübelere kulak verin azıcık |
Hocam sizin görüşlerinize önem veriyorum ama bir arkadaştan yarı fiyatına Oppo bulmuştum. Ama siz şimdi böyle söyleyince Series 5 daha mantıklı geldi. |
Bakın tekrar ediyorum. Tane tane okuyun. Lütfen. Apple telefonu olan GEREKİRSE KREDİ ÇEKSİN Apple Watch alsın. Sonra aşırı memnun kalacağınız için bana 1kg baklava ısmarlayabilirsiniz :) Apple Watch'un rakibi yok. Samsung çok yakın ama onun bile yemesi gereken 40 fırın ekmek var. Oppo moppo hikaye. Hİ-KA-YE < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGatakan -- 11 Ocak 2021; 14:24:30 > |
Tamamdır hocam bulabilirsem alacağım. |
android kullanicisi icin oppo ile active2 arasindan hangisini oneriyorsunuz? Saglik ozelliklerini kullanmayacagim ofis amacli kullanacagim. Yorumunuz benim icin degerli < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Amacınız bildirim görmekse Huawei Watch Fit alın geçin hocam |
bi ara oppo düşündüm iyi ki active 2 almısım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sebebi nedir hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1-2.el 18 20 ay garantili active ilanı çoktu benim aldığım dönemde hemde opponun yarı fiytına kafadan orda 1000 tl karla ilk artısını aldı benden 2-zayıf biriyim biraz ve bana pek yakışmadı (bu arada ekran kalitesi inanılmaz derece iyi bir saat için bütün saatlere baktım böyle güçlü ekranlısı yok) 3-benim aldıpım zamanda ekran zaman aşımı vs gibi şeyler yoktu oppoda 15 saniye sonra kapanıyor yani 4-saat şekilleri yuvarlaktı hep oppoya uygun tema azdı yani indirdiğin tema yuvarlak kalıyor ekranı kaplamıyor.şuan ne konumda bilmiyorum ama active bu konuda gayet iyi Ekstra bilgi =active de türkçe sesli klavye yok samsung türkçe desteklemiyor ama googlenin bi uygulaması var ordan konuşaraj yazabiliyorsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ekrani guzel olan oppo mu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
evet çok iyi ama diğerlerinin ki kötü değil iyi ama oppo fark atmış bu konuda yalnız opponın 2 çeşit saati var küçük olanın ekran çözünürlüğü düşük < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam öneriniz için teşekkür ederim. Apple watch 6 44m aldım. |