Şimdi Ara

Operatörlerin cevaplamadığı sorularımız (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
6
Favori
5.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    Forumda öyle gezerken bulmustum bende :D
  • SENİ SEVİYORUM ERDİ ÖZÜAĞ

  • Sorulması gereken soru 1 taneydi ; 1 mbit internet varken 50 gb AKK kotası kullanıyorduk şuan da 100 mb internet alsak da hala 3 mbit internet alıyoruz bunu ne zman düzelteceksiniz ? Boşa o kadar zaman harcamış kimse de anlamamış ya da işlerine gelmemiş

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dovahkiin

    quote:

    Orijinalden alıntı: Firaristt

    Şu SS de dursun, unutmayacağımız yeni bir görüntü...
    Operatörlerin cevaplamadığı sorularımız


    Görüyorum ve arttırıyorum;

    Operatörlerin cevaplamadığı sorularımız

    Kim bu yalaka merak ettim.Aklımın ucunda dursun belki lazım olur

    Bu arada Erdi Abi'ye de helal olsun. İyi sabretmiş züppelere




  • Erdi reisin konuşma hızı zekasına, CEO diye oturan adamlar da konuşma hızına yetişememiş. Uzun cümle kurabilen insanla karşılaşınca aşağılandıkları psikolojisine girip kaçamak mizaha yönelme gereği duymuşlar, yazık. Okuduğu kitapları takip ettiğim 3 kişiden biridir, helal olsun Erdi.

  • Erdi abi teşekkürler çok sağol. her ne kadar hızlı konuşuyon demişsede bakma sen ona kıvırmış(yada kurumsal mı demeliyim :) ). Sorduğun soruya da cevap verememiş sanki bize hayrına veriyolar interneti . Reklamlara ve önceki rakamlara değinmeniz de iyi olmuş.
    (Ama donanimhaberin reklamları azalcak )
    Gülmeleri de çok ayıp bence özür dilemeliler hem Erdi abiden hemde bizden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmtfrt. -- 27 Temmuz 2016; 21:58:36 >
  • Erdiyi anlamadıklarını varsayıyorum ama niye tekrarlatmamıslar onu da anlamıs degilim. Zaten o slayt sacmalıgın daniskası yazılanların hiçbiri dogru degil ki. Soruyu da geçiştirmişler millette koyun gibi dinlemiş

  • Karşı tarafın ne dediğini anlayan var mı? Sorularla alakasız cevap verdiler. Bunlardan bi b.k olmaz. Altyapı birleştirseler bile fiyatları geçirirler yine kullanıcılara.
  • Erdi Bey siz hiç kendinizi üzmeyin, bu ilkokul kafasında müteahhit bozması CEO'lar anlayamazlar sizin sorularınızı.

    Ben de üniversite konferanslarında bu gibi telekomünikasyon CEO'larına(ya da icra kurulu başkanı mı desek) sizin sorularınız gibi sorular sorduğumda hepsi alaya alıp ilkokul düzeyinde cevaplar vermeye çalışmışlardı. Tüm salon acı acı gülmüştük bu kifayetsizlere.

  • helal olsun erdi ye.su an bulgaristanda ve sofiyadayim 20 tl ipt tv internet telefon hizmeti aliyorum 5 yildir kullaniyoruz fiber.aslen tr de yasiyorum ama yaz gunleri bg ye tatile geliyorum ve hizi gorunce her zaman isyan ediyorum.sinirsiz ve 20 tl 50 mbps fiber indirme hizi 20 mbps.bir gunde dolduruyorum 1 t b hard diski.

  • Şu an Mobilite'yi merakla bekliyorum.

  • Bir teknoloji editörü olarak Erdi üstadımın yanında olduğumu söylemeliyim. Küstahça arkasını dönüp gülen ve kendini konvansiyonel teknoloji editörü olarak nitelendiren boş beleş tayfayı burada ifşa ederim ama etik değerlerim buna müsaade etmiyor. Bu kişiler maalesef 2000'li yıllarda prim yaptıkları için ve firmalar ile araları iyi oldukları için (Reklam) her toplantıya çağrılıyorlar. Burada Donanımhaber'e ve Erdi hocamı bu güruhtan hariç tutuyorum, zira bu platform severek takip ettiğim sayılı sitelerden birisidir ve işlerini layığıyla yaptıklarını düşünüyorum.

    Bu kişiler eğer Erdi hocam gibi tarafsız olup muhalif taraflarını, şirketlerin doğru bilinen yalanlarını öne çıkarırlarsa olacakları söylüyorum. Turkcell ve Vodafone bu kişilerin çalıştığı siteleri kara listesine alıp çalıştıkları reklam ajanslarına baskı yapacak, böylece 3-4 reklam alanından kazanacakları yağlı bir kazançtan olacaklar. Bunun için katıldıkları toplantılarda 3 maymunu oynayıp, toplantı sonrasında basın bültenlerini girip bir de el altından yalamaya çalışmaya mecburlar. Öte yandan bu sitelerde çalışan kişilerin doğru düzgün maaş alamadıklarını (Ben son çalıştığım yerden son 2 aylık maaşımı alamadım mesela), o toplantılarda boy gösteren boş beleş patronların ise editörlerin içerideki maaşlarını yurt dışında ve çeşitli etkinliklerde çatır çatır yediklerini söylemiyorum bile zira konumuz bu değil.

    Kısacası teknoloji medyasında yüzünüze gülen her nur yüzlüye inanmayın, onların çoğu sizi bir reklam alanı olarak görüyorlar. Erdi bey de üzülmesin, sektördeki omurgasız CEO'ları ve editör bozuntularını ifşa etmek benim gözümde alacağı cevaptan çok daha kıymetlidir.




  • Şu adamların konuşmalarını görünce, ''arkadaşlar herkes fikrini açık açık söylesin, amacımız beyin fırtınası yaratmak'' deyip, hoşlarına gitmeyen her şeyi duymazdan gelen, daha kötüsü şahsi algılayıp tehdit edercesine savunmaya geçen şirket yöneticilerinin, sadece bizim şirkete özel olmadığını çok net gördüm.

  • Sorulan sorulara bakıyorum, bir de verilen cevaplara. Alakayı kuramadım, kurabilen varsa aydınlatsın beni. Sanki cevaplamaktan çok 3-5 alakasız bir şeyler geveleyip geçiştiriyorlar gibi geldi. İzlerken ben utandım. Sövmeye bile değmez, yav he he diye geçiştireceksin yoksa akıl sağlığın bozulur yemin ederim.
  • Yahu 60 yaşında yazın tatilde 20'lik Rus karısını milyon dolarlık yatında nasıl götüreceğini düşünen adamlar, en önemli teknoloji şirketlerinin başına gelirse olacağı bu, adam olayın ne oldugunun farkında değil ki, bakın facebook'a, Google, yahoo'ya hiçbirinde dede kılıklı adam göremezsiniz, bizim bakanların, ceo'larin halı ortada.

  • Erdi ne sormuş gelen cevap "Ehü-mehü TR'de ki işyerleri, kurumsal anlamda" Ben evde 100mb/s göremiyorsam orda ki 3-5 kişinin kullandığı internet hızı beni yada başkasını ne ilgilendirir...

    Sanırsın interneti bu godomanlar bulmuş bizlerede lütuf olarak sunuyorlar. 50gb kota, 3mb/s 80tl para, yetmiyor üstüne kullanmadığım ev telefonun hat parasını vergi adı altında 20tl ödüyorum... Sonra soru sorana "hızlı konuşuyorsun anlamadım"...

    Be Münafık senin işine gelmediği için anlamadıysan adamın konuşma hızının konuyla ne alakası var...?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 28 Temmuz 2016; 4:39:22 >
  • Ayrıca bu kadar güzel soru sorulupta ancak bu kadar yetersiz cevap verilir, helal olsun sana erdi reyiz aslında ne ile ugrastigimizinda kime derdimizi anlatmaya calistigimizinda en açık örneği olarak bu videoyu arşivine aliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StaatSanWalt -- 27 Temmuz 2016; 22:58:27 >
  • Helal olsun sana Erdi reyiz..

    Cevaplara bak hizaya gel hep bi kandırmaca sallamaca nereye kadar!

  • Bu videodan da anlaşılacağı gibi ülkemizdeki CEO'lar temsil ettikleri kurumun yaptığı işin asıl detaylarından haberdar değildir.
    Onlar sadece işin finansal para kısmı ile ilgilidirler.
    Yani nerden nasıl daha çok kar ederim ki beni kovmasınlar bu mevkiden.
    Asıl motivasyonları dertleri budur. Ufak hesaplar yani kendi kişisel hesapları peşinde gezerler.
    Hatta bazıları şirketi kâr ettirmese bile o yıl bunu laf çorbası ile kapatmaya çalışırlar şu kadar altyapı yatırımı vs. yaptık diye.
    Sonucunda da öyle birşey olmadığı için geri dönüş olmaz birkaç yıl koltuğu işgal edip kovulurlar.

    Erdi bey'in sorduğu soruyu dahi anlayamayacak kadar bilgisiz olduklarından soruya soru ile cevap verir ve sonunda ise karşısındakini dahi utandıracak kadar kepaze bir cevap verirler.
    Mobil internette zaten dünyada en iyilerdeniz gibi.
    Tabi bu halkın dünya'yı görmediğini bilemeyeceğini düşünmesinden kaynaklı olsa gerek.
    Bide internet çağında internet firması CEO'su bunlar
    Dünya'dan anladığı Afrika ise tabi o başka ama pardon Kenya'nın interneti bile bizden hızlıydı dimi
    http://www.turk-internet.com/portal/yazigoster.php?yaziid=53483




  • beyler Feto nun taktiğini uygulayıp BTK yı ele geçirmemiz lazım o zaman AKK yi kaldırırız
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.