Şimdi Ara

Operatör önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell liyim hattımı taşımayı düşünüyorum. Hangi operatörü önerirsiniz faturalı max. 35 olursa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kepler Laveran -- 30 Ocak 2020; 3:2:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Senin lukasyonda T.Telekom iyiyse Selfy paketi al, en fazla 1 ay sonra ucuz ve bol netli faturalı teklifi geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom Prime 20 GB 45₺ + Türk Telekom Selfy 10 GB 29₺ bu ikisine göz atabilirsin

• Ben turkcellden turk telekom efsane 20 ye gectim yasadiginiz yerde turk telekom iyiyse turkcele para vermeye gerek yok.

• up

• Turk telekom biraz pahalı ama değiyor interneti çok hızlı.
    Turkcell daha uygun ama paketi bitiremiyorum doğru düzgün çekmiyor.

Turk Telekoma geçmenizi öneririm ücret sorun değil ise.
    Vodafone da ise gamer pass paketi çok güzel 1 haftada 100 gb youtube kullanmışım televizyon bilgisayar falan hep telefonun netine bağlı. 25 lira sınırsız youtube

• Millet hâlen TT'u tavsiye ediyor

Git gel yap 1 hafta sürer maximum. Çer çöple uğraşma.

Ha yok illa değişicem diyorsan Vodafone için şöyle bi konu var. Ekstra hediye falan veriyor.

https://forum.donanimhaber.com/vodafone-12-ay-7gb-hediye-hat-tasiyarak-gelene--140860088

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 31 Ocak 2020; 8:39:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Telefon Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türk Telekom'u bir türlü seveniyorum nedense. Bölgende Vodafone hızları iyiyse geç derim. Vodafone'da çok avantajlı tarifeler var. Türk Telekom son seçim olmalı bence.

• tam tersi olmayacak mı

• PTTCELLE GEÇ HAT TAŞIYANLAR 10 GB her yöne sınırsız konuşma ve sms Ayda 35 lira faturalı 10+ 10 toplam 20 GB verir... mobil internet hızı 36.95 mhz en hızlı mobil internet.....

• Hocam hangi paket bu? Baktım bulamadım.

• az önce görevliyle konuştum...şu paket var...FATURALI 10GB 1500 DK 1500 SMS HAT TAŞIMA TURKCELL YADA VADOFONE İSE OLUR...HAT TAŞIMA...35 LİRA...İNTERNET SİTESİNDE YOK YER ALMAZ...
  • BİMCELL YADA TEKNOSACELL İSEDE OLUR..
  • diyatlov kullanıcısına yanıt
    Hayır
    Şu an kullandığım hatlar arasında en düşük fiyata en çok interneti turkcell veriyor.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    En büyük çöp turkcelldir. İzmite geldim 4 günlüğüne köyde servis yok. Vodafone çatır çutur giriyor her yere.

• hangi tarifeymiş ki o en fazla internet i veriyor

• Yav hee.

Tüm İzmit senin köyden ibaret zaten hani İzmit'te olmasam inancam.

Ayrıca İzmit Kocaeli'nin ilçesidir. İzmit'in köyü yoktur, tam çarşı yeridir ve İzmit çarşıda da Turkcell yokediyor bilmiyorsan sallama bari.

Hani bidaha geldiğinde haber verde Turkcell'in Vodafone'u 10'a katladığı en az 20 lokasyona götürem seni, belki sonra bu dediğinden utanırsın. Bi köyde Turkcell çekmiyor diye yerin dibine sokuyor ya, ne kadar da bilinçli bir kullanıcı. Harbi siz gibileri Turkcell kara listeye almalı. Kuru kuruya algıdan başka birşey yapmıyorsunuz.

Operatör önerisi

Bak bu o çöp dediğin ha.

Operatör önerisi

Bak bu son Vodafone faturam, hani senin Turkcell'e kullanamadığın hâlde cihazlarla ödediğin faturayı bende Vodafone'a ödüyorum yani tam tersi durumdayız ama sen kadar böğürmüyorum. Ne kadar değerli paran varmış arkadaş. Kullanamıyorsan basıcan parayı iptal edicen, burada erkeklik yapmayacaksın.

Son olarakta ben konuda adama madem değişcen Vodafone'u dene demişim ama sen bunu bile farketmeyip bana buradan saldırıyorsun. Hani vodafone kötü şöyle böyle dememişim. Yaa abi zorunuza gittiğimi bu kadar belli etmeyin. Sırf bana muhalefet olacaksın diye rezil oluyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 1 Şubat 2020; 6:31:44 >

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Bu forumda gördüğüm an ağır tırtcell fanısın.
    İzmitli olsan bilirsin, eskiden İzmite bağlıydı bizim köyler de. Büyükşehir olduktan sonra ayrıldı ama halk arasımda hala İZMİT kullanılır.

300 mbit alıyorum turk telekomla, turkcellde hangi lokasyonda o hızı alabilecem bi söyler misin ?

Vodafoneda 60 mbit alıyorum şu anda turkcell piyasada yok.

Her konuda kötüledipin tt ile en yüksek hızları alıyorum her seferinde. Öve öve bitiremediğim tırtcell ile de evimde google a zor giriyorum.

• diyatlov kullanıcısına yanıt
    İsmini bilmiyorum bakınca yazarım hocam

• 300 mbit alıyorum turk telekomla, turkcellde hangi lokasyonda o hızı alabilecem bi söyler misin ?

Şu cümlenden sonra ne desem vallahi de boş. TT ile 300mbit almış

Abi şaka gibi örnek yeminle ya.

Bu kafa yapısındaki biriyle muhattab bile olmam artık. Çünki ne anlatsam boş. Adam akıllı Turkcell'i kullanamadığı için Türk Telekom'u bir halt sanan adama ne diyim ki.

Hadi bak işine.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.