Şimdi Ara

OpeLTakımı (180 opelsever) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
926
Cevap
1
Favori
85.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırım bu soruyu sorabileceğim en uygun yer burası olsa gerek
    01-02 opel vectra cd veya comfort(1,6) . bu araçların kronik sorunları varmıdır ? yakıt durumu nasıldır ? 100bin civarında alınan bi arac kaç km daha randıman verir ? fiyatları ( gerçek fiyatları nettekiler diil ) ne alemdedir ?
  • BİZDE 2001 YILINDA VARDI 97 MODEL GLS 2,0 MOTOR NE DİYİM BİZ OARABAYLA 230 U GÖRDÜK GAYET İYİ Bİ ARAÇTI ÇOK SERİYDİ KAZA YAPTIK VE SATTIK ŞİMDİ 2004 MODEL 1,6 MOTOR VAR AMA O KASAYI HER ZAMAN SÖYLERİM !!ARARIM!!
    quote:

Orjinalden alıntı: kornkrunded

bana bu aralar benim arabamda güç kaybı var gibi geliyor. dün bir megane II 1.6ya bindim adam çok seri hızlanıyordu ben o koltuğa yapışma hissini benim 2.0 arabamda hissedemiyorum sizce sadece psikolojik mi yoksa araba artık eskimiş ve gücünü o kadar yitirmiş olabilr mi? arabam 10 senelik çünkü ama daha 49bin kmde
  • vaay be 33 kişi olmuşuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: koksalzengi

vaay be 33 kişi olmuşuz

ama o 33 kişiden hala benim soruya cevap veren çıkmadı
  • arkadaşlar yakında bende aranızda olcam...
    Opel corsa enjoy easytronic alıcam herşey hazır ancak son anda corsa Ağustos ya da eylül ayında yeni kasasını çıkaracağını duydum ve askıya aldım herşeyi bunla ilgili bilgisi olan var mı????
  • bncede bi kaç ay bekle hem yeni kasa aracın olur hem satarken daha iyi olur
  • bakalımm bende beklemeye karar verdim bi süre daha alternatif bi model daha var belirlediğim ama burda yazarak topiği kirletmek istemiyorum... yorumlarınızı alıcam az sonra...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emsalsiz34

arkadaşlar yakında bende aranızda olcam...
    Opel corsa enjoy easytronic alıcam herşey hazır ancak son anda corsa Ağustos ya da eylül ayında yeni kasasını çıkaracağını duydum ve askıya aldım herşeyi bunla ilgili bilgisi olan var mı????

başka bir topikte vardı corsa 2007nin fotoları. ne zaman çıkar bilemeyeceğim ama astranın ufağı gibi yapmışlardı. ben çok beğendim zaten 2007nin başında ufak bir araba almak istiyorum malum vectra 2000 olduğu için çok yakıyor ufak bir araba mali açıdan rahatlatır biraz :)
  • ben klimayı açınca çok ilginç bir ses geliyor. klimayı göstermem gerekiyor ama sizce nereye yaptırayım özel servise mi kendi servisine mi? bir de bir süre böyle kalsa birşey olur mu? bu aralar durum sıkışıkta 1 ay falan sonra göstersem klimanın daha da bozulma olasılığı olabilir mi?
  • beni Opel Team logom nie yok yaws
  • quote:

Orjinalden alıntı: Collezione

beni Opel Team logom nie yok yaws

sen kendin ekleyeceksin. konunun başında var onu al kopyala ve imzana yapıştır seninde opelteam logon olur =)
  • hocam ekle benıde Opel Vectra GTS 2.0 Turbo
  • benım opel logom neden gozukmuyo bilen var mı ?
  • beni niye listeye almadın yahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

beni niye listeye almadın yahu

şimdi ekledim özür dilerim gözümden kaçmış
  • kolay gelsin benide ekleyin...
    1991 Vectra A 1.8
    2004 Vectra C 1.6 Comfort
  • quote:

Orjinalden alıntı: kornkrunded

ben klimayı açınca çok ilginç bir ses geliyor. klimayı göstermem gerekiyor ama sizce nereye yaptırayım özel servise mi kendi servisine mi? bir de bir süre böyle kalsa birşey olur mu? bu aralar durum sıkışıkta 1 ay falan sonra göstersem klimanın daha da bozulma olasılığı olabilir mi?

Kardeş işin zor yakında patlak verir servise git bence şimdiden sanayide anlamazlar klima tamamen iptal olduktan sonra serviste sana çıkarılacak hesap dudak uçuklatabilir bence ihmal etme şimdiden bi baktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOTAL_WAR -- 14 Mayıs 2006; 15:48:57 >
  • arkadaşlar be yeniyim benide ekleyin 2004 tizan kırmızısı 2006 gümüş grisi corsa 1de 2006 siyah GTC var benide ekleyin heralde yeterlice opelciyimdir :)
  • 2006 Opel Corsa Silverline Spor Paket full..
  • .

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.