Şimdi Ara

OPEL Servis & Parça & Deneyim (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
5
Favori
37.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2000 model Opel Corsa 1.4 sahibiyim ve aracın bakım zamanı geldi. Öncelikle aracın bakımını Ankarada Opal-Opis gibi yetkili servislere yaptırmakla oturduğum yere yakın olan Göral gibi özel bir servise yaptırmak arasında bir fark var mı? İkinci sorum Ankarada bunlardan başka bakım yaptırabileceğim adam gibi, uygun fiyatlı ve kaliteli bir servis önerebilecek var mı? Teşekkürler.
  • Ankara da servis bol, Yetkili olarak Reis ve Opis özel servis olarak Şaşmaz da Opet i geçtiten sonra kimse sorsan söylerler KAMA ( Türkiyenin en eski Opel servislerinden) ve Opel Garage Hacı Usta( Opelim.net sitesinin yöneticilerinden) örnek olarak verebilirim. Farkı şöyle hangi servis ile diyaloğa girebilirsen en iyi servis odur.Belki üç beş kuruş fazla verirsin ama ufak tefek bir sürü sorununda ücretsiz halledilir veya yardımcı olunur.Ama özel servisler elbet biraz daha ucuzdur ve her zaman birebir diyalog özel servisler daha iyidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tenekekutu

    Ankara da servis bol, Yetkili olarak Reis ve Opis özel servis olarak Şaşmaz da Opet i geçtiten sonra kimse sorsan söylerler KAMA ( Türkiyenin en eski Opel servislerinden) ve Opel Garage Hacı Usta( Opelim.net sitesinin yöneticilerinden) örnek olarak verebilirim. Farkı şöyle hangi servis ile diyaloğa girebilirsen en iyi servis odur.Belki üç beş kuruş fazla verirsin ama ufak tefek bir sürü sorununda ücretsiz halledilir veya yardımcı olunur.Ama özel servisler elbet biraz daha ucuzdur ve her zaman birebir diyalog özel servisler daha iyidir.


    Katılıyorum
  • Denizli de yeni açılan sigmaturk'ü deneyen var mı? Eski funotodaki ekip varmış, otomata göre nasıllar?
  • Direksiyon kutusu problemi olan Corsa C ve D ciler için Ankara İvedik sanayide Genç-Ak oto var. Bosch ve yetkili servislerin işçilik dahil dediği ve 10000 km sonra yeniden bozulan kutu değişimine götürmenize hiç gerek yok.

    Dediğim serviste kutuyu tamir ediyorlar, torna da hatalı olan kısımları düzelterek, 250 liraya mal oluyor. isterseniz sizin kutunun tamirini yaptırıyorsunuz ki bunun için 6-7 saat ya da 1 gün beklemeniz gerekiyor, ancak serviste ellerinde bulunduruyorlar (bir araçtan çıkan yapılmaya giderken, önceden tamir edilmiş bir önceki aracınkini takıyorlar) yaklaşık 1 saatte halloluyor.

    ve de işin garip yanı orjinalinden daha sağlam oluyor, ne tıkırtı ne langırtı ne de boşluk var direksiyon mükemmel oluyor

    edit: kutu tamiri dediğim iç kısımda bulunan kutudaki bilezikler vs değil, aracın altındaki tekerler arasında bulunan bütün milden bahsediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccaparli -- 23 Ekim 2009; 2:19:07 >




  • astra cdti ların periyodik bakım fiyatları hakkında güncel bilgiye sahip olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s_eagles

    astra cdti ların periyodik bakım fiyatları hakkında güncel bilgiye sahip olan var mı?


    15.000 ve 30.000 bakımı yaklaşık 350-450 TL.

    Ek bilgi: Lastik basıncı hk.

    Aracın yakıt kapağını açtığınızda orada bir tablo var. Konforlu bir sürüş için lastik basıncının 2.1 bar olması gerektiği yazıyor. Ancak yakıt tüketimini arttırıyor bu. Eğer lastik basıncı 2.5 bar yaparsanız ise ekonomik ancak daha az konforlu bir sürüş demek. Birde araç tam dolu iken 5 kişi ve bagaj dolu iken ön 2.5 bar arka teker 2.9 bar yapın diyor.


    Düzeltme: ek bilgi eklendi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdascac -- 1 Kasım 2009; 23:08:45 >
  • arkadaslar opel astra alcam 1.3 dizel ile 1.4 benzınlı arasında kararsız kaldım 1.3 dizel az yakar diye onu almak ıstedım bazı arkadaslar servıse goturdugun zmn bı parca deısceınde dızel parcaları cok pahalı olur benzınlı olsa cok daha ucuza halledersın benzın parasını zaten cıkarır o dedıler cok kararsızım
  • Selam Arkadaşlar ;

    2005 model astra H sahibiyim , şuana kadarki bakımlarını yetkili serviste gördü ve şimdi sırada 45.000 bakımı var.Yannız tekrar yetkili servise gitme konusunda kararsızım. 45 bin bakımı hangi işlemleri kapsamakta , yaklaşık kaça malolur? Birde bu bakımı yetkili değilde özel servisste yaptırsam ne kadara malolur ? Bu arada ankara da oturuyorum

    Saygılar ..
  • Sanırım yetkili servis 400 Tl civarına patlıyor, özel serviste ise yarı yarıya fark ediyor, yani 200 TL civarına halledersin, garantisi dolmuş ise aracını yetkili servise götürmenin anlamı yok, ayrıca yağ değişiminde istediğin markayı koydurursun, yetkili serviste ne olduğu belirsiz..
  • Bosch Car Service ler hakkında fikri olan var mı? Özellikle beylikdüzünde olan. Opel Corsa'mın 2 yılı doldu ve artık yetkili servise gitmek istemiyorum. Bosch adı güven verdiği için özel servisler içerisinde öne çıkıyor ancak sizlere de danışmak istedim. Birde daha önceki bakımlardaki gibi yağı koydukları zaman 15000 km yağ değiştirmeyi unutmak istiyorum. En az 15000 km giden hangi yağı önerirsiniz. 10W-40 bu konuda yeterli midir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yucelakp

    Ayrıca aracımı aldığımdan beri (yani 2yıldır) korna sorunu yaşamaktayım her servise gittiğimde sorunu halletlerini söylediler ama sorun yine çıktı. Şuan arabanın garantisi bitmiş durumda, kornam ya çalışıyo ya çalışmıyo direksiyon üzerindeki kontrollerde aynı şekilde çalışmıyolar bu sorunuda hallettirmem lazım, bunun için benden ücret talep ederlermi sizce?? Sonuçta araba alındığından beri devam eden sorun bunlar 2 yıldır bu şekilde arabayı kullanıyorum sorunu düzeltememeleri benim sorunum değil onların sorunu, değilmi?

    Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyorum ve benimde garanti sürem doldu tüm bakımları yetkili serviste paıldı aracın. Acaba bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar var mıdır?




  • Ya bu korna sorununu ara ara duyuyorum. Bende de hız sabitleyici arada bir çalışmıyor, 5 dk sonra denediğimde çalışıyor. Sanırım araçtaki bilgisayarda yüklü olan yazılımda sıkıntı var, ara ara bazı donanımların elektriğini kesiyor.
  • OPEL ASTRA H KASA 1.6 ..105.000 KM. BAKIMI OPEL-EKCAN İZMİT..240 TL.+1 YIL YOL YARDIMI+TRAFİK SETİ..(YANGIN SÖN.DAHİL..)
  • peki arkadaşlar Ankarada özel servis tavsiyesinde bulunabilirmisiniz ? memnun kaldığınız , ustası iyi ..
  • Güncell..
  • Evet arkadaşlar, beyendiğiniz özel servisleri paylaşırsak sevinirim. Hepimizin yolu eninde sonunda özel servise düşecekti
  • Arkadaşlar Eskişehir de tavsiye edeceğiniz özel servisler var mı? Ya da Alpata Opel servisinden memnun musunuz?
  • Ankara'da yakın sana, Ankaradaki arkadaşların önerdikleri servislere de bir bak istersen...
  • 9 Oakta Eskişehir Alpata Opel servisine gittim. Memnun kaldım, bir tanıdık eski bir arkadaş buldum...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.