Şimdi Ara

==Opel MERİVA'cılar buraya== (88. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.978
Cevap
37
Favori
342.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tşk.ler .flash disk dediğiniz direksiyonun altında mı? direksiyon çıkınca oradamı?komle direkksiyon sökülmeden oluyormu?bunları taşrada olduğum için soruyorum.iyi bir usta bulmak zor da.
  • meriva hastası M kullanıcısına yanıt
    Hocam direksiyonun altındaki kapak sokuluyor sadece orda altta dresiyonu sağa sola çevirerek yagliyorlar hepsi bukadar.. MP

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meriva hastası

    şimdi bende meraklandım..nasıl olacak bu aynaya sinyal..bekliyorum..benimde aklımdan geçmedi değil ama nasıl?

     ==Opel MERİVA'cılar buraya==


     ==Opel MERİVA'cılar buraya==


     ==Opel MERİVA'cılar buraya==



    Meriva için aynaya işaretlediğim yere led sinyal aliexpress sitesinde hazır var kabloları küçük bir delikle ayna dışına alıp led sinyali de dışa yapıştırma düşüncesindeyim. Yan çamurluk sinyalinden oraya kablo taşınabilir gibi sanki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topalbey -- 8 Kasım 2016; 22:29:3 >




  • Elektrik işinden fazla anlamam. Olaya sadece görsel açıdan bakıyorum iyi görünür gibi geliyor bana. Yan çamurluk sinyallerinden alınabilir mi bilmiyorum. Üründen bazı resimler aktarmak istedim ama çok küçük görünüyorlar o yüzden link verdim. Resimdekine benzer bir çift alacağım uygulamasına da bakarız. :D: :cc:

    https://tr.aliexpress.com/item/New-car-decorative-mirror-lights-turn-signal-lamp-led-car-lights-modification-Day-turn-signal-Free/909737127.html?spm=2114.010208.3.233.kFGdBX&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10091_10090_10088_10089,searchweb201603_1&btsid=1abca7fd-40bb-4291-a52a-13258b65f702


     ==Opel MERİVA'cılar buraya==


     ==Opel MERİVA'cılar buraya==




  • Merhaba İzmir ve çevresinden Meriva arıyorum satan varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yarı otomatik opel meriva alınır mı? opel corsaların yarı otomatiklerinde sıkıntılar olduğunu okumuştum forumlarda vs. acaba meriva için de durum aynı mıdır?
  • ahbap kullanıcısına yanıt
    Sanziman aynı sanziman ama öyle ahım şahım sorunu yok adgibi bakım yapılınca gayet güzel kullanışlı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamın Aleykum hayırlı haftalar . 2003 enjoy meriva var dün sabah aracı kumandadan açıp bindim sorun yok kontağı açtım teyp çalıştı fakat ibreler ve göstergeler çalışmadı marş basıyor araç çalışmıyor. (akü ışığı yeşil yanıyor) sonrasında 10-15 denemede araç çalıştı sonrasında araç sıcak iken herhangi bir porblem yok istedigim yere gidiyorum stop edip çalışyırıyorum ( 1saat beklesemde çalışıyor.) bu sabah yine araca bindim aynışey böstergeler ve ibreler hareket etmiyor.(teyp çalışıyor) lütfen yardım.
  • Biraz evvel babama Meriva aldık sıfır, pek fazla kullanıcısı olmasa da beğenerek aldık, fiyatı da görece iyiydi..1.6cdti 136bg manual..
    Bakalım araç nasıl çıkacak..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egebey18

    Selamın Aleykum hayırlı haftalar . 2003 enjoy meriva var dün sabah aracı kumandadan açıp bindim sorun yok kontağı açtım teyp çalıştı fakat ibreler ve göstergeler çalışmadı marş basıyor araç çalışmıyor. (akü ışığı yeşil yanıyor) sonrasında 10-15 denemede araç çalıştı sonrasında araç sıcak iken herhangi bir porblem yok istedigim yere gidiyorum stop edip çalışyırıyorum ( 1saat beklesemde çalışıyor.) bu sabah yine araca bindim aynışey böstergeler ve ibreler hareket etmiyor.(teyp çalışıyor) lütfen yardım.

    Yarım kontakta denediniz mi.? gösterge ışıkları gelmiyor ancak kısa uzun farlar, klima, teyp, stop lambaları bunlarda sıkıntı yoksa; aracın gösterge paneline elektrik gitmediği için gösterge paneli ile araç anahtarı yani immobilizer chipi uyuşamadığından motor çalışacakken immobilizer motoru durduruyor olabilir. Akünüzü ölçtürün, sigortaları falan konrol edin bunlar normal ise gösterge paneline bakılması gerekebilir. Şahsi düşüncem akünüzün zayıflamış olması ihtimalidir.. İnşallah öyledir ki gösterge paneli falan masraflı olur..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topalbey -- 22 Aralık 2016; 15:19:9 >




  • topalbey T kullanıcısına yanıt
    öncelikle cevap veridiğiniz için teşekkurler aküyü evimde bulunan avometre ile ölçtüm kontak açık teyp çalışır iken 12.33 - 12.43 volt veriyor farları açtığımda 11.35 volt felan oluyor. ama akünün üzerindeki ışık yeşil yanıyor ve marş basarken bogulma gibi akü zayıflama olmuyor. bu arada birkez çalıştığında gün içinde çalıştırmak istedigimde çalışıyor. nasipse yarın backo bosch servisi var izmir atasanayide daha önce bakımları orada yapılmış oraya götürücem ustayla görüştüm şasiden olabilir dedi bakalım ne çıkacak sonrasında ayrıntıları yazarım.
  • merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım fakat burayı yeni keşfettim öncelikle aracım 1.3 cdtı 2007 meriva enjoy spor kasası tam olarak doğru yazdım mı bilmiyorum. araç şuanda babamda bende 1.6 astra 2012 h kasa var araçtan memnunum ancak çok fazla yakıyor lpg işine de bir türlü ısınamadım merivanında ilk sahibiyiz yani temiz kullandık o yüzden ben bu aracı almaya karar verdim bende ki satıp babamda yeni kasa merivayı almayı planlıyor. Benim sorum dostlar bu araç çok hantal kalkışlarda falan yokuş performansını açıkcası test edemedim daha performans için önerebileceğiniz bir şey varmıdır ? 1.3 cdtı olup 90 ps olan astralar var mesela yazılımla 90 ps yapmak ne kadar sağlıklıdır acaba ?
  • Ben 2005 model 1.3 cdti aracımı yazılımla 90 hp ye çıkarttım düşük viteslerde yüksek gazlarda (boğulma dediğimiz olayın olması gereken yerde :) ) anlık duman atmakta başka bir zararını görmedim 1 sene oldu halen sorunsuz kullanmaktayımtabi yazılımlı diye her yerdede aracımı yormuyorum..
  • bende benzinlisi var,ama bunlara uygulanamıyor galiba..eski bir konu hatırlatması...hala şu direksiyondaki tıkırtı işini halledemedim.diteksiyon altındaki kapağı söküp yağlama filan yapıldı...lastikler balans olunca biraz kesildi ama bir türlü tamamen kesemedim.çözüm için öneriere açığım.şimdiden teşekkürler.
  • sanırım merivacılar tatil de..
  • tatil uzuyor sanırım.
  • egebey18 kullanıcısına yanıt
    Selamın aleyküm merivacılar cevap biraz geç oldu ama yinede yazmak istedim sorunu çözdük. BACKO otoda emin bey sayesinde hiç masrafsız hemde. soruna gelince akü kutup başlarını söktü bir güzel temizledi ( NOT= kutup başlarında toz dahi yoktu fakat yinede temizledi ) ve sorun ortadan kalktı. kapılardan birkaç yerinden ses geliyordu sesleri de kesti sonrasında borcumuz ne diye sorduğumda canınızın sağlı dedi ücret dahi talep etmedi.

    tabi öncesi de var ilk önce oto elektrikçiye gittik göğüslüğü sökmek istedi söktürmedim biri beyin dedi ona da ellettirmedim. iyiki de ellettirmemişim 2 aydır biniyorum maşşallahı var.

    backo bosch servisine teşekkurler
  • m.hastası kullanıcısına yanıt
    o sorunun kronik olduğunu söylüyorlar bir yerde direksiyonun orda yanılmıyorsam direksiyon airbag inin altında bir parça varmı motormu ne o içeride titreme yapıyormuş bozuk yollarda ama emin değilim tabi sadece okuduğum buydu.
  • direksiyondan gelen ses sorunu çözümünde ,öneri ve tavsiyelere açığım.(ama teybin volümünü arttır şeklindekiler hariç)olumlu ve yapıcı olanlara yani..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m.hastası

    direksiyondan gelen ses sorunu çözümünde ,öneri ve tavsiyelere açığım.(ama teybin volümünü arttır şeklindekiler hariç)olumlu ve yapıcı olanlara yani..

    öneriler yok sanırım..
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.