Şimdi Ara

2021 OPEL İNSİGNİA GRAND SPORT (ANA KONU) [Güncel Bilgiler Burada] (81. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
4.269
Cevap
56
Favori
341.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gareysar kullanıcısına yanıt
    Video için çok teşekkür ederim. Benim için yeterince açıklayıcı oldu. Ben size göre baya agresif kullanıyorum. Trafik olarak da bende 7 ışık görmeme rağmen daha yoğun ve ağır bir trafikte geçiyor.

    Ümraniye Total'den aldığım 100TL'lik yakıt da pis çıktı maalesef. bugün 150km olduktan sonra tekrar DPF'i çalıştı.

    Eko indeksi bölümünde birşey dikkatimi çekti. Siz bir ayar yapmadan her bindiğinizde bu alan kendi mi sıfırlanıp gösteriyor? Benim ekranımda sürüş çevrimi yazısı yok. bensiz pompasının solundaki işaret nedir onu da tam anlayamadım.

    2021 OPEL İNSİGNİA GRAND SPORT (ANA KONU) [Güncel Bilgiler Burada]




  • ladinkayin L kullanıcısına yanıt
    siz hangi şehirdeydiniz? istanbulda kullanan varsa belki bu değerlerde kendimi yanlız hissetmeyebilirim :)
  • Hiç 7 lt görmedim benim 6.7-6.8 lt arası değişiyor tüketim yanı neredeyse sabit

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • snomask kullanıcısına yanıt
    Aracı her kullanmaya başladığımda çevrimiçi sürüş sıfırlanıyor. Taki bir sonraki s&s haricinde aracı stop ettiğim zamana kadar. Aracı stop edip baktıysanız görünmeyebilir. Veya marşa bastığınız an baktıysanız. Belkide araç menüsünde bir ayarı vardır, şu an hatırlayamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gareysar -- 22 Mart 2019; 11:1:40 >
  • Hareket halinde de ekran değişmiyor bende. Sizin araç çalışmadan yada ilk çalıştırdığınızda benim ekrana benzer bir ekran mı geliyor?
  • snomask kullanıcısına yanıt
    Akşama bakarım. Büyük ihtimal marşa bastığım an çevrimiçi yazısı gelir. Hareket ettiğinizde de değişmiyorsa o zaman ayarları bir kurcalayın bence.
  • Tam insignia gs a karar vermişken bu dpf içerikli yorumları okuyunca arabadan soğudum.

    Eskiden alfa 159 vardı bende. Onda da bu dpf den çok çekmiştim hatta bir keresinde uzun yolda giderken yarı yolda bıraktı beni en son söktürerek çare bulmuştum. O araç 110 bin km ye gelmişti artık rejenerasyon da işe yaramıyordu.

    Gerçekten denildiği gibi daha henüz 10 bin 50 bin arası araçlar bu kadar çok dpf sorunu çıkarıyorsa 100 bini geçince ne olacak.
  • DeXtrin kullanıcısına yanıt
    Dpf ile ilgili tüm yorumları okuduysanız, aslında sorunun arızalı dpf den değil kirli yakıttan kaynakladığını görmeniz lazım. Sevgili @snomask yakıt aldığı yeri değiştirdiğinde 500 km temizlik olmadan dolaşmıştı. Ki bu normal bir km. Daha sonra yeri değiştirdi yine 150 km da araç temizlik yaptı. Buradan da aracın kirli yakıta karşı duyarlı olduğu görülüyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DeXtrin kullanıcısına yanıt
    Aracın bir sorunu yok dostum. Gerek yol tutuşu, performansı olsun insignia'dan çok memnunum. DPF de gareysar'ın bahsettiği mazot'un temizliğiyle bağlantılı. Zaten bu temizliği herkes anlayamıyor. Çünkü bizim bahsettiğimiz gizli temizlik. İyi bir kulağınız yoksa ve aracı sert kullanıyorsanız muhtemelen hiç farketmeyeceksiniz. Onun haricinde çok dolu olması durumunda araç sizi devam etmeniz için uyarıyor. Bu da tüm dizel araçlarda mevcut.

    Ayrıca sıfır araç düşüyorsanız daha önceki yorumlarda da bahsettiğimiz gibi km az yapıyorsanız benzinli modeline de yönelebilirsiniz. DPF ile de hiç uğraşmazsınız. Zaten tüm fabrikalar dizel araç üretimini durdurma yönünde karar alıyorlar.
  • Dpf temizliği denince hemen akla Opel geliyor. Vw grubunun motorları/mühendisleri milleti kandırsa da bulunmaz hint kumaşı bizim milletimiz için.

    Buyrun bir kullanıcının TDI motorla yaşadığı dpf temizlik hikayesi..
    https://forum.donanimhaber.com/biktim-artik-dpf-den-nereye-kadar--121745635
  • Arkadaşlar yetkili serviste araç altı yalıtımdan bahsettiler ses için. 500 TL +KDV dediler sizce hissedilir derecede işe yarar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snomask kullanıcısına yanıt
    Aracı çalıştırdığım an çevrimiçi yazısı geliyor. İstanbuldan biraderim geldi bugün. Kendisinde önceden 3.20 i ED vardı. Şu an sıfır hibrid corolla var. Hayran kaldı arabaya. Aracı 50 km kadar kullandı. Gaza köklediğinde kafa kaldırmasına, yayla gibi iç mekanına, yumuşak amortisörlerine, tüketimine kadar.

    Bu arada 310 km dir oto dpf temizliği vs olmayınca bugün aynı yerden fulledim. Devamm..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gareysar kullanıcısına yanıt
    Bizde de evin 2. Aracı 320ied. insignia gerçekten konforlu ve exclusive donanıma boğan bir araç. Ve motor şanzımanda baya baya yeterli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gareysar kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, aradaki farkın nedenini ekran görüntüsüyle birlikte Opel’e sordum bakalım ne cevap gelecek.

    Bende bugün Mehmetçik vakfından fulledim. 500km daha temizlik olmazsa teşhisi kesin koymuş olacağım 🙂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşalar arka koltuklarda oturma yerinde mesafe az gibi geliyor bana.sanki arka diz mesafesini arttırmak için oturgumuz kısımdan kısmışlar gibi.bi önceki aracım astra j de arka koltukların oturma yeri daha genişti.sizinde dikkatinizi çektimi
  • drhty D kullanıcısına yanıt
    Arka koltuğun uzun veya kısa olması diz mesafesini etkilemez ki. Koltuk sırtının yeridir mesafeyi belirleyen. Arka diz mesafesi yeni İnsignia da çok iyi. Koltuğun uzun kısa olması hakkında yorum yapamayacağım çünkü orda seyahat etmedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar benim araç 10 bin km oldu. Bugüne kadar dpf ile ilgili hiç uyarı almadım. Tabii gizli dpf temizliği oluyordur ama sürmeye devam edin, motoru kapatmayın gibi bugüne kadar hiç uyarı almadım. Genellikle belli iki shell istasyondan alıyorum. Her uzun yol önceside buralardan fullerim. Benim araçtan olumsuz izlenimim daha öncede belirtmiştim rüzgar yalıtımı ve yol sesi ( asfalt kaliteside önemli ). Haftasonu ankara kocaeli arası yolda rüzgarda vardı 120 km/h de bile rahatsız ediciydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goqaan G kullanıcısına yanıt
    Rüzgarlı yolda maalesef c serisi 3 serisi ve passatta durum aynı. Ama yol sesi için ben pütür yalıtım yaptırmayı düşünüyorum serviste

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goqaan G kullanıcısına yanıt
    İnsignia GS nin rüzgar sesi 3 serisi ve C serisinden çok daha azdır. 120 km de bende rahatsız edici bir rüzgar sesi olmuyor. Yol sesi evet biraz alıyor ama ben ondan da rahatsız olmuyorum 😀

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yeniserdar Y kullanıcısına yanıt
    Akıllı telefonlara yüklenen ses şiddeti desibel ölçen bir program yükleseniz. Pütür uygulama öncesi ve sonrası aynı yolda aynı hızda ölçüm yapabilseniz Harika bir veri olur ve hatta biz de yaptırıp yaptırmamaya karar verebiliriz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.