Arkadaşlar bu araçla ilgili düşünceleriniz nelerdir ? 150 bin km de triger zinciri 100 binde değişmiş dedi satıcı 1.6 dizel otomatik business paket (cosmo sport vs dolu paket ile ilgilenmiyorum) temel özellikler bana yeter kronik sıkıntıları nelerdir alınırmı 2.el olarak ağır sanırım kullanan bilen varsa yorum yapabilirmi ? |
1,6 dizel business alınır mı?

-
-
Servis bakımlıysa ve araca güveniyorsan al gitsin
Makyajlı kasası gayet tatlı ve tok duruyor A kasanın
Ben hep B kasa kullandım ama A kasayı da çok beğeniyorum
1.6 cdti da ustası çok güzel motor
Bence zaten o fiyatlara o kalite de araba bulmak çok zor
-
Yani bencede clio i20 parasına d segment arac aklımı celiyor :) tesekkurler peki çekmez gitmez diyenler var kasa ağır ancak 1.6 cdti 320 tork 200 vs görürmü uzun yolda ? Şehir içi 7 litre üstüne çıkarmı yakir acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nereye çekmiyor çeker tabi ki ama elbette geri kalacağı durum olur
200 de görür
şehir içi 7-8 arası seyreder
-
Aynı kasayı uzun süre kullandık şehir içi 6.3 litre yakıyordu uzun yolda da sorunsuzdu
-
B kasa ile tüketime dikkat etmeden kullanıyorum yakıt tüketimim 7.2 gösteriyor, hata payiyla 7.5 de. 9 10 litreyi görmen için baya dur kalk trafikte kullanman lazım. Bu aracın tek dezavantajı parçalarının pahalı olması olur, eğer bu seni uzmeyecekse alınabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizdeki business paketti.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X