Şimdi Ara

OPEL INSIGNIA 1.6 180 HP 2011 MODEL LPG ONERINIZ NEDIR ACABA ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
30.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: recepotogaz

Quality,innovation and customer care ,it's in our nature...

OPEL INSIGNIA 1.6 180 HP 2011 MODEL LPG ONERINIZ NEDIR ACABA ?

İngilizce yazınca ürün ve montaj daha kaliteli mi oluyor?
    Yoksa sitenin adı "hardwarenews.com" falan oldu da benim mi haberim yok.

Lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

quote:

Lütfen...

Sayın,sicakyuz

Quality,innovation and customer care ,it's in our nature... Anlamı

Kalite, yenilik ve müşteri hizmetleri, bizim doğamızda Var..Demek Rahatsızmı Etdi İngilizce Yazmamız.??

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

quote:

Lütfen...

Sayın,sicakyuz

Quality,innovation and customer care ,it's in our nature... Anlamı

Kalite, yenilik ve müşteri hizmetleri, bizim doğamızda Var..Demek Rahatsızmı Etdi İngilizce Yazmamız.??

Evet.
    İnanın ki rahatsız etti. (Bu arada etDi değil, etti şeklinde yazılır)

Bunu Türkçe değil de İngilizce yazıyor olmanızın gereğini ve manasını çözemedim.

• Neyse Benim Türkçem Biraz Zayıf İngilizce Yazmak Rahatsız Verdiyse Özür Dilerim ..

Saygılar iyi Çalışmalar.
  • BİLGİ,BİRİKİM,TECRUBE BİR ÇOK USTADA VE SERVİSTE OLMAYAN KAVRAMLARDIR.MAALESEF GÜNÜMÜZ MOTOR TEKNOLOJİLERİNİ

TAKİP ETMEK VE ONLARI ANLAMAK,ÇÖZMEK EPEY ZORLAŞTI. BU TEKNOLOJİLERE GÖRE KENDİNİZİ YETİŞTİRMENİZ ,GELİŞTİRMENİZ GEREKİYOR.

YABANCI DİL,MOTOR BİLGİSİ,ELEKTRİK-ELEKTRONİK,BİLGİSAYAR İYİ DERECEDE BİLMENİZ GEREKİYOR.İTHALATÇI VE ÜRETİCİ FİRMALARDAN GERÇEK MANADA TEKNİK DESTEK

ALABİLMENİZ GEREKMEKTEDİR.YETKİLİ ARAÇ SERVİSLERİ İLE ÇOK YAKIN DİYALOGDA OLMALISINIZ VE EN ÖNEMLİSİ İSE PROFESYONEL ÇALIŞABİLMEK.

ÜLKEMİZDE BU VASIFLARDA ÇALIŞAN ÇOK AZ FİRMA VAR.OPEL İNSİGNİA YA MONTAJ YAPABİLMEK İÇİN OLMAZSA-OLMAZ ÖLÇÜLERDİR BUNLAR.

KALİTELİ VE KENDİNE GÜVENEN USTALAR,KALİTELİ MARKALARLA ÇALIŞIRLAR.MONTAJ YERİNİ ,MONTAJ YAPAN USTAYI VE FİRMAYI MUTLAKA YERİNDE GÖRMELİSİNİZ.

SEÇECEĞİNİZ SERVİS MONTAJINI YAPACAĞI MARKANIN EĞİTİMİNİ ALIP ALMADIĞINA EMİN OLMALISINIZ.KISACASI ZOR BİR MONTAJ.SEÇİCİ VE ÇOK DKKATLİ OLMALISINIZ....

HİÇ BİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR......KALİTEYİ ZAMAN BELİRLER......SAYGILAR.....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arsen.lupen

1. sızce ınsıgnıaya lovato mu prıns mı takılmalı
    2. yaglama sıstemıde lpg ye eklenırse subop konusunda sıkıntı yasar mı arac
    3. olakı subop konusunda sorun cıktı garantıye gırıyormu pekı
    4.ve hangı sıstemı onerıyosanız fıyat alabılırmıyım acaba
    5. prıns ve lovato da dıger sıstemler gbı 10.000 km bakım varmı
    6. bakım gıderlerı nedır .
    7. yaglama sıstemınde kulanılan yag markası ve fıyatı ıle ılgılı fıkrıız varmıdır
    8. bodrumda yasıyorum onerdıgınız sıstemın montajını profesyonel bır sekılde yapabılecek bır servıs ızmırde nerde verdır

tesekkur ederım ıyı calısmalar dılıyorum

1-sızce ınsıgnıaya lovato mu prıns mı takılmalı..

1- Cvp Prins

2. yaglama sıstemıde lpg ye eklenırse subop konusunda sıkıntı yasar mı arac

2- Cvp (Valve Care) Yağlanma sistemi Deyildir subop Koruma Maddeleri Vardır Yani Lpg Yanma Oranı Fazla Oldu İçin Benzinle Eş Yakıt Degirene Getiriyor. Yağlama sistemi valf ve valf yataklarını yağlanmasını sağlar, aşınmasını azaltır

3. olakı subop konusunda sorun cıktı garantıye gırıyormu pekı

3-Cvp Garantiye Girmez Lpg Vermiş Oldu Zarar Hiç bir Otomobil Markası Karşılamaz.. Sadece Sizin Lpg Montaj Yapdırdınız Lpg Firmaları Karşılar.

4.ve hangı sıstemı onerıyosanız fıyat alabılırmıyım acaba

4-Cvp Opel Insignia Güçlü Motoru Sahipdir. Çok Uzun Yol Yapıyorsanız Prins (Valve Care) Turbo MAP Ve Özel Aparatlarla Montaj Yapılması Lazım.( Lovato Takarsınız Normal Kullanıyorsanız Lovato Reheater Kullanmanız Lazımdır
    Ve 4500 Üstünde Benzin Takviyesi Kullanmanız Lazımdır..

Fiyat 3100 Prins (Valve Care) 10 Taksit Lovato 1700 10 Taksit

5. prıns ve lovato da dıger sıstemler gbı 10.000 km bakım varmı

5-Cvp Lovato Bakımları 15.000.Km ( Prins 75.000.KM )

6. bakım gıderlerı nedır .

6-Cvp Lovato 15.000.Km 50 TL ( Prins 75.000.KM 100 TL )

7. yaglama sıstemınde kulanılan yag markası ve fıyatı ıle ılgılı fıkrıız varmıdır

7-Cvp (Valve Care) Sadece Prins Vsı Sistemlere Uygulanır Valve Care sıvısı bittiğinde ikaz sireni sesli uyarı yapar
    Her Hangi Prins Servisinden 10.000.Km Fiyatı 80 tl'dir.

8. bodrumda yasıyorum onerdıgınız sıstemın montajını profesyonel bır sekılde yapabılecek bır servıs ızmırde nerde verdır

8-Cvp Benim Tanıdım Yok Kaliteli İş Yapan Arkadas Varsa İpragaz Teknik Destekdeki Murat Beyin Tlf Veriyim Gerekli Recep Usta Verdi Dersiniz Bilgiyi Net Şekilde Alırsınız 0533 601 90 97.

Saygılarla.

recep usta bu arada benım anlamadıgım bırsey var sız 75000 km bır bakım demıssınız ama taktırdıgım yerde bana numarasını verdıgınız bey efendıde ılkı 1000 sonrakıler 10000 * 20000*30000*40000 bole gıdıyor her 10000 de bakım acaba sız mı yanılıyosunuz yoksa benmı yanlıs anladım zıra garantı belgesındede benım yazdıgım gıbı bolum mevcuttur bu farkın sebebını acıklamanız mumkun mudur acaba

• Prins VSI Servis & Bakım Zamanları Fiyatları

Bütün Lpg sistemlerinin pürüzsüz çalışması için düzenli olarak bakıma ihtiyacı vardır. Diyagnoz bakımı ( Lpg Ayarı) hızlı onarım bizim en önemli politikamızdır ve minumum ücret karşılığında doğru ve düzenli iş yapmaktır.

Rezervasyonlar dahil, Bugüne kadar 400 aracın üzerinde bakım ve onarım sağladık. Eğer ki gelecekte herhangi bir çözümlenemez sorunla karşılaşırsak, Genel satıcımız olan Prins Autogassystemen Teknik servis elemanları en geç 1.5 Gün içinde siz müşterilerimize servis sunmaktayız.

Servis & Bakım Fiyatları

Filtre Bakımı: Zamanları

25. 000 Km 50 TL-BİR Adet Filtre Değişimi
    100.000 Km 100 TL-İKİ Adet Filtre Değişimi
    175.000 km 100 TL-İKİ Adet Filtre Değişimi
    250.000 kM 200 TL-Prins Regülatör Diyafram Değişimi-Enjektör Temizliği

Araç bilgisi ve Yakıt karışımı düzenlenmesi Prins Datalarının okunması Gaz kaçak kontrolü ve tamamen sistem kontrolü Yol testİ OBD II AYARLARMA.

Ben Size Tlf Numarası Derken Anlamadım ?

• telefondan kastım murat beyın numarası bana vermıstınız bılgı ıcın
    -Cvp Benim Tanıdım Yok Kaliteli İş Yapan Arkadas Varsa İpragaz Teknik Destekdeki Murat Beyin Tlf Veriyim Gerekli Recep Usta Verdi Dersiniz Bilgiyi Net Şekilde Alırsınız 0533 601 90 97.

ve sızın verıdgınız bılgıler dogru ıse ( zıra yanlıs oldugunu ıdda etmıyorum ama sozcuk ole kulanılıyor malesef ) ozaman sırf daha cok kazanmak ıcın prıns auto gas 10000 km de bır bakım uygulamasını hayata gecırmıs o zaman ben sızın verdıgınız uygulamaya gore yapabılırmıyım bakımlarımı yoksa baska turlu mu yapacagım
  • Özür Dilerim yukarda Lovatocu Arkadasa No Vermişdim onla Karışdırdım Prins Bakımları Yukarda Paylaşdım Şekildedir Yanlız Valve Care 10.000 km Yag Deşiyor.. Prins'de Bakımda Yıllardır Aynı İpragaz Katkılı Gazlar İçin 20.000 de Tavsiye Ediyor Katkılı Gaz Kullanmazsanız Sorun Olmaz Onlara Takılı Kalmayın..

Saygılar..
  • recep usta bu arada buraya resım eklemeyı bılmıyorum bırı tarıf ederse sıze beım aracın resımlerını yolamak ıstıyorum goruslerınızı almakıcın
  • mesaj yazan bölümde altta resim yükle seçeneği var ordan yüklersiniz..
  • Tabi Mehnet Ustamın Soyledi Şekil Resimleri Paylaşacaksınız Yanlız Resimler Büyükse Küçütmeniz Lazımdır..
  • herseferınde bır atne dıyor sanırım bıraz uzun surecek

• bu ıkıncı
  • bu ucuncu

• buda dort

• buda bes

• buda altı ve sonuncu sanırım

• recep usta sızce nasıl montaj durumu acaba
  • Güzel Olmuş Hayırlı Olsun Allah Kaza Bela Vermesin Ama Benim Yapmış Oldum Montajla Arasındaki Farka Siz Karar Veriniz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.